همسر من میگه :تو مشکل داری (همسرم به خانم های دیگه نگاه می کنه)
سلام دوستان عزیزم من تازه به عضویت این سایت در اومدم برام مشکلی پیش اومده که میخوام بدونم واقعا مشکل از کدوممونه
همسر من 30 سالشه و من 24 سال چند وقتی میشه با هم ازدواج کردیم اما یکم آشفته ام.مشکل همسر من اینه که به تمام خانوما نگاه میکنه در حضور من.من اصلا نمیدونم چه طوری با این سرعت هیچ کس رو از قلم نمیندازه و ادعا میکنه که ندیدم حتی گاهی هم قسم میخوره اما من دیدم که دیده وقتی هم که دیگه راه فرار نداره میگه اصلا دوست داشتم که دیدم خدا چشمو گذاشته که من ببینم.میگم خدا چشمو بهت داده که فقط خانوما رو ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا توی خیابون اگه دو تا پسر از کنار ما رد بشن که هردو در حال نگاه کردن به من باشن شوهر من حتی سرشو بالا نمیاره اما خدا نکنه که 2 تا خانوم رد بشن....
به من میگه بدبینی.مشکل داری.تا وقتی هم دنبال نگاههای من باشی از خونه خودمون رفتن خبری نیست.
با اینکه من از تیپ و ظاهر چیزی کم ندارم اما این کارش آزارم میده و فکر میکنم براش هیچی نیستم.میشه راهنماییم کنین دوستان خوبم.[hr]یعنی وافعا هیچ کس نمیتونه به من کمکی کنه
RE: همسر من میگه :تو مشکل داری
من فکر می کنم که اکثر آقایون این اخلاق و دارند و چند تا مقاله هم خوانده ام که تویش اشاره کرده جزو ویژگی های ژنتیکی مردهاست که به دلیل تنوع طلبی ذاتی که دارند نگاهشون زیاد این ور و اون ور می چرخه.در کل فکر نمی کنم مشکل بزرگی باشه. البته بهتره خود آقایون بیایند و نظر بدهند.
درود
خوب لامصب بعضی از این خانوما همچین آرایش میکنن و لباسای اونجوری میپوشن آدم نیگاشون نکنه میترسه اون دنیا ازت شاکی بشن بهت چشم دادیم چرا استفاده نکردی :311::311:
جدا از شوخی مشکل خاصی نیست الکی حساست نشون نده بین همه مردا هست چه مذهبی و ولایی دوآتیشه چه تی تیش مامانیش تازه وقتی تنها هستن یا با رفیقاشونن که بدتره :311:
ولی کلا مشکلی نیست فقط نیگا میکنن مثل جغد :311:
آقایون کلا زیاد دقت میکنن :311: مشکل چندان مهمی نیست :D مشکلی هست که خیلی از خانوما دارن :D
بعضی از این دخترا هم که تو خیابون میبینیم جوری هستن که نمیشه نگاهشون نکرد :311:
چشم چرونی کار درستی نیست ولی فکر کنم یه مسائله ژنتیکی باشه:311: این ژن تو خیلی از آقایون هست ، اگه این کارش خیلی ناراحتت میکنه بهش بگو ، بگو وقتی این کارو میکنه خیلی ناراحت میشی ، اون هم قبول میکنه و دیگه در حضور شما چشم چرونی نمیکنه و وقتی شما نیستی این کارو میکنه :311:
این نکته رو بهش دقت کنید که این کار آقایون اکثرا فقط نگاه کردنه ، هرچند همینشم اشتباهه ، فقط نگاه میکنن و حتی تو ذهنشون هم در مورد اون دختر فکر نمیکنن :311:
عزیزم بهتره تا میتونی روی خودت کار کنی که حساسیتت رو کم کنی ، اصلا نگاه کنه مگه چی میشه ؟
نمیتونی جلوی نگاه کردنش رو بگیری .
ما خودمون زن هستیم ولی انقدر به تیپ و قیافه بقیه خانم ها نگاه میکنیم ، حالا چه برسه به آقایون .
کار همسرت رو تایید نمیکنم ، ولی اصلا مشکلی نیست ، حساس نباش ، انقدر درگیر زندگی و مشکلاتش میشید که اصلا دیگه اینا مهم نیست .
هر چقدر بیشتر حساسیت نشون بدی همسرت فکر میکنه حتما چیزی هست که باید نگاه کنه .
RE: همسر من میگه :تو مشکل داری (همسرم به خانم های دیگه نگاه می کنه)
سلام
به عنوان یک مرد بهتون این اطمینانو می دم که همه آقایون نگاه می کنند و خانومها هم ببخشید اکثرا ادعا می کنند که نگاه نمی کنند :311: مهم اینه که این نگاه کردنش تبعات منفی نداره. یعنی کلا سخت نگیرید.
این ایرادگیریتون باعث می شه حریم زندگیتون از بین بره و ایشون دور بشن از شما. وقتی ایشون هنوز در گفتارشون این حیا هست که می گن " ندیدم!!" چیزی که واقعا حتی دلیلی بر گفتنش هم نیست یعنی حیا دارند در گفتارشون. نگذارید مرزهای حیا وحریم بین شما باز شوند که دراون صورت همسرتون از شما دور خواهد شد.
من میدونم که همه آقایون اکثرا این کارو میکنن.
من میخوام بدونم راه حلش چیه یا اگر راهی نداره چه طوری از حساسیت خودم کم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"این ایرادگیریتون باعث می شه حریم زندگیتون از بین بره و ایشون دور بشن از شما. وقتی ایشون هنوز در گفتارشون این حیا هست که می گن " ندیدم!!" چیزی که واقعا حتی دلیلی بر گفتنش هم نیست یعنی حیا دارند در گفتارشون. نگذارید مرزهای حیا وحریم بین شما باز شوند که دراون صورت همسرتون از شما دور خواهد شد. "
:104::104:
نهال خانوم؛ حفظ این بخش از زندگیت فکر میکنم در اولویت بیشتری باشه و بعدش دنبال راه حل های با سیاست تری باشید.
خوب دل عزیز من دنبال همون راه حل ها هستم عزیزم اگر دنبال ایرادگیری بودم که از کسی کمک نمی خواستم من می خوام بدونم چطور می تونم خودمو اصلاح کنم یا شاید این حرکت همسرمو کمتر کنم
من میدونم که همه آقایون اکثرا این کارو میکنن.
من میخوام بدونم راه حلش چیه یا اگر راهی نداره چه طوری از حساسیت خودم کم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام نهال جان
به تالارهمدردی خوش آمدی دوست عزیز
قبل از هرچیزی باید ببینی ریشه اصلی این احساساتی که الان درگیرش هستی از کجاست؟ اما به طور کلی می دانی باید چه کار کنی که این افکار را ترک کنی؟ زمانی که متوجه شوی این افکار و رفتار تو واقعا ممکن است به از دست دادن شوهرت منجر شود! اگر واقعا متوجه شوی که هر بدبینی و حساسیت بیجای تو یک قدم شوهرت را از تو دور تر می کند آنگاه انگیزه لازم برای ترک این عادت را پیدا خواهی کرد.
فراموش نکن هربار که به شوهرت شک می کنی و او را سرزنش می کنی ناخواسته این پیام را به او می دهی که من لیاقت تو را ندارم! من زیبا ودوست داشتنی نیستم و تو حق داری به سمت دیگران بروی! پس باید با قل و زنجیر نگاهت دارم
ناخواسته این پیام را به او انتقال می دهی که تو قابل اعتمادنیستی و خودت خبر نداری! و به مرور زمان این حس را به او تلقین می کنی.!
دوست عزیزبه ارزشها و جذابیت خودت آگاه شو و آنها را کم نبین. به این فکر کن که اگر در نگاه همسرت جذاب نبودی واو تورا دوست نداشت هرگز با تو ازدواج نمی کرد. چون به جرأت می گویم که اغلب مردها با خودشان تعارف ندارند و وقتی از زنی خوششان نمی آید با او ازدواج نمی کنند. پس به خودت بناز! و زیبایی ها و ارزشهای خودت را نادیده نگیر. وقتی ارزشها و زیبایی های خودت را نادیده می گیری ناخودآگاه به طرف مقابلت هم این را تلقین می کنی که زیبایی های تو را نبیند و دیگران را ببیند! تو خودت را ببین تا همسرت هم تو را ببیند!