عاشق یک دخترم. خانواده خودم و اون مخالفند
سلام
پسری هستم 21 ساله و دانشجوی لیسانسم. سه ساله با یه دختری تو دانشگاه دوست شدم و عاشقشم. همه کلاسا مونو باهم گرفتیم. میشه گفت صبح تا شب با همیم. بیرون میریم و..
تازگی ها موضوع دوستی مونو با خانواده اش در میون گذاشته و خانواده اش شدیدا تحت فشار گذاشتندش که اگر قراره ازدواج کنید باید پسر با خونواده اش بیاد خواستگاری. اگرم نه باید ارتباطتون را قطع کنید. به خانواده ام گفتم مخالف ازدواج ما هستند و اصلا به هیچ وجه خاضر نیستندو ظاهرا پدر دختره هم می خواد با یکی دیگه ازدواج کنه (پسر دوست پدرش) و اصولا قبول نمی کنه که بریم خواستگاری.این اوضاع ماست.
خیلی حالم بده. من بدون اون نمی تونم زنده بمونم. من عاشقشم. حاظرم جونمو براش بدم در این حد. اصلا دانشگاه میرم به عشق اون. کل ترم رو میگذرونم به خاطر اون. محاله بتونم فراموشش کنم. همه اون چیزهایی که من از یک دختر انتظار دارم رو داره. خوشگله در حدی که هر چی نگاش کنم سیر نمی شم حتی بک گراند گوشیمم عکس اونه.
اینم بگم که ایشون همدوره ماست و هم سنیم. کلا نداریم با هم مسافرت، کوه ، مهمونی ، استخر و.. رفتیم. هیچی بینمون نیست که مخفی باشه.
چی کار کنم راضی بشن؟
RE: عاشق یک دخترم. خانواده خودم و اون مخالفند
از روز اول برای بر قراری دوستی بهش قول ازدواج دادی یا این تصمیمو بعدن گرفتی؟آیا اصلن قصدت ازدواجه؟هدفت از
این دوستی چیه؟
دلیل مخالفت خانواده ی شما چی هست ؟
کلا نداریم با هم مسافرت، کوه ، مهمونی ، <<استخر >>و.. رفتیم. ببخشید این یعنی چی ؟؟
ایا موضوع خاستگاری رو به صورت جدی با پدر دختر خانم مطرح کردین که اجازه ندادن ؟؟
مرسی که راهنمایی می کنید.
راستش اول فقط برای دوستی بود اما الان به این نتیجه رسیدم که همونیه که من می خوام. الان قصدم ازدواجه اما فعلا شرایطش نیست.
خانواده من می گویند که دختر اینجوری بدرد نمی خوره و دختر باید اصل و نسب داشته باشه و از این حرفا.
منظورم این بود که با هم از این حرفها نداریم. با هم کوه و مهمونی و ... میریم. حتی با هم استخر برای شنا هم رفتیم. ما از خواهر برادر نزدیکتریم یه چیزی تو مایه های زن و شوهر (با چند تا از دوستامون رفتیم شمال ویلای یکی از بچه ها.)
خواستگاری را من مطرح نکردم با پدرش. خودش میگه بابام مخالفه.
فرض کن این دخترو نمی شناسی.می ری خاستگاریش می فهمی قبلن با یه پسری دوست بوده و همین برنامه ها رو
داشته.می تونی بهش اعتماد کنی؟اگر از اول به قصد ازدواج دوست می شدی می گفتم به چشم شوهر بهت نگاه می کنه
و کارهاش برام قابل توجیه بود.حتی همین الآنم که خانواد ها موضوعو فهمیدن و با ازدواج مخالفن ظاهرن ازت نخواسته
رابطه قطع بشه این به معنیه که فقط داره باهات تفریح می کنه.وقتی هم که بحث ازدواجش جدی بشه خیلی راحت باهات
بای بای می کنه.پس هر طور شده خانوادتو راضی کن برید خاستگاری هر چند سنت مناسب نیست یا تمومش کن،قبل
از اینکه دور انداخته بشی.
سلام
برادر من این ره که تو میروی به ترکستان هم نمیرسه. با هم رفتید استخر؟ یعنی چی؟ :97:
خدایا ما داریم کجا میریم؟ با چندتا از دوستانتون با هم رفتید شنا؟ دختر و پسر 21 ساله؟ حیا هم خوب چیزیه. :163:
اولا روابط شما با این خانم خارج از عرف و شرع هست و البته این به خودتون مربوطه اما قبول کنید که اشتباهه و موجب پیدایش خیلی از مشکلات میشه. دختری که به این سادگی با شمایی که قرار نبوده همسرش باشی روابط آزاد برقرار می کنه مطمئن باش بعد از ازدواج هم می تونه همین روابط رو داشته باشه. این برای شما مهم نیست؟
وقتی شما در این سطح از روابط مخرب هستی اصلا نمی تونی در مورد ازدواج و انتخاب شریک زندگی (که یک عمر باید باهاش زندگی کنی) فکر کنی و تصمیم بگیری. چون زیبایی این دختر نمی ذاره بدی هاشو ببینی یا بهتره بگم نمی ذاره اصلا دخترای دیگر رو ببینی. ضمنا خودتون گفتید که شرایط ازدواج رو هم ندارید بنابراین بهترین راه در حال حاضر قطع این رابطه است. حتما میگی نمیشه و ... اما من میگم میشه ولی سخته.
برادرم
اول توبه کن از گناه هایی که کردی. بعد اراده کن که این رابطه را قطع کنی. این رابطه هم برای شما و هم ایشون بازی دو سر باخته. شما هنوز خیلی جوونید و احتمالا در آینده نه چندان دور معیارهاتون تغییر می کنه. البته شما معیاری برای اینکه ایشون بدردتون می خوره ذکر نکردید جز زیبایی :163: (که به عقیده من اصلا نباید جزو معیارهای اصلی باشه)
سلام
بابا چرا اين بيچاره رو اينقدر ميترسونيد
خب داره ميگه قصدم ازدواجه ، عاشقشم
اين چيزام اگه به قصد اشنايي و ازدواج باشه به نظر من مشكلي نداره
به نظر من كه اول سعي كن خانواده خودت رو راضي كني بعدش كه اونا راه اومدن باهات يه بزرگتر رو بفرست تا با بابا يا مامانش صحبت كنه
الان شرايط ازدواج رو داري
منظورم از لحاظ ماليه؟
سلام
من الان اصلا شرایط ازدواج رو ندارم اما میخام با هم باشیم تا هر وقت که شد ازدواج کنیم. اینو بگم ما هر کاری که یه زن و شوهر می تونند انجام بدهند تا حالا انجام دادیم (رابطه جنسی و ...) یعنی هیچی نیست که بخوایم بعد ازدواج بهش برسیم.
اونم منو دوست داره. اولا باباش اصلا اجازه نمیده ما بریم خواستگاری ثانیا مادر پدر خودم کاملا مخالفن. چی کار کنم راضی بشن؟
کسی نمی تونه منو کمک کنه؟
خانم فهیمه خودتون رو کنترل کنین! :305:
شما رو که نبرده استخر اینقدر عصبانی شدی :324:
توی انجام دادن این کار و یا رابطه ی جنسی با هم مساوی هستن و به هم زدن ارتباطشون به این دلیل خیلی احمقانه هست. :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fahime2012
دختری که به این سادگی با شمایی که قرار نبوده همسرش باشی روابط آزاد برقرار می کنه مطمئن باش بعد از ازدواج هم می تونه همین روابط رو داشته باشه. این برای شما مهم نیست؟
خیر براشون مهم نیست و حق هم ندارن که مهم باشه، چون خودش هم با دختری که قرار نبوده همسرش باشه رفته همونجا! همون موقع! :303: