RE: از ازدواج سنتی میترسم
سلام دوست عزیز
نگرانی شما رو برای نیاز به شناخت کاملا درک می کنم. ولی خوشبختانه این طور نیست که کلا ازدواج از طریق سنتی مساوی ازدواج با چشم بسته و ازدواج غیر سنتی مساوی ازدواج با شناخت مناسب باشه. هر کدوم خوبی ها و بدی های خاص خودشو داره که با دقت و توجه می شه به بهترین شکل پیشش برد بنابراین به نظرم نمی شه به صرف روش سنتی بودن یا نبودن کلا قضیه رو منتفی کرد.
شما می تونین توی جلسات خواستگاری با خانواده ها تا حد ممکن سوال بپرسین و از کلیات اعتقادات فرهنگ و سطح زندگی دو خونواده و طرف مقابلتون اطلاعات به دست بیارین. اگر تا اینجای کار مشکل خاصی وحود نداشت با اطلاع خانواده ها بیرون از خونه با هم جایی قرار بذارین صحبت کنین و یه پیکنیک یه روزه با دو تا خانواده ها برین. من فکر می کنم با چند مدت رفت و آمد و البته تحقیق کافی به شناخت خوبی می رسین.
اینو هم در نظر داشته باشین که در آشنایی غیر سنتی هم خیلی راحت طرفین می تونن مسائلی رو از هم پنهان کنن و یا در ظاهر خودشون رو خیلی خوب نشون بدن. پس اصلا نگران این سبک خواستگاری نباشین و با دقت دوران آشناییتون رو طی کنین. به نظر من هیچ
اشکالی هم نداره که بشون بگین باید بیشتر با هم آشنا بشیم. صحبت یه عمر زندگیه آخه!
Alisa1990 عزیز
مطالب در مورد ازدواج به قدر کافی در سایت هست بگردید به راحتی پیدا می کنید به دلیل تکراری نشدن مطالب از بیان اونها صرفنظر می کنم.
منظورتون از ازدواج مدرن چیه؟
واقعیت اینه که در هیچ نوع رابطه ایی تا قبل از ازدواج نمیشه طرف مقابل رو کامل شناخت!فاکتور اساسی دقت به جزییاته همین! حالا در هر نوع رابطه ایی که می خواد باشه.
من خیلیها رو میشناسم که به قول شما سنتی ازدواج کردن اما چون با عقل ودقت تصمیم گرفتن زندگی خوبی دارن و خیلیها رو هم میشناسم که به تعبیر شما مدرن ازدواج کردن و الان مشکل دارن چون یکی از ایرادات این نوع روابط ایجاد وابستگیه(این موضوع هم در سایت فراونه)
در جامعه ی اماری من ادمهایی که به تعبیر شما مدرن ازدواج کردن و الان مشکل دارن بیشترن!
بهتره به جای تمرکز روی این نوع مسائل رو خواستگاراتون تمرکز کنید و در مورد اونها در سایت از دوستان مشاوره بگیرید.
ازدواج سنتی ترس نداره به چند شرط
1- طرف به دلت بشینه
2- ی دوره نامزدی ( بدون محرمیت ) با هم بیرون برین یه چند جلسه تحت نظر خانواده
جلسات خواستگاری حدود 5 تا 10 جلسه باشه .
همه معیاراتون رو بنویسین روی کاغذ و خواستگارو مقایسه کنین با معیارا که بعد ازدواج نخواین مقایسه کنین.فقط میمونه اخلاق و رفتار که بعد ازدواج میشه کنار اومد مگر اینکه حاد باشه.
اگر طرفو بپسندی بقیه اینا رو راحت میشه حل کرد.
فقط یادتون باشه معیاراتون رو در نظر بگیرین حتما حتما .
خوشبخت میشین به امید خدا
سلام دوست عزيزم كتاب آيا تو آن گمشده ام هستي از باربارا دي آنجلس رو بگير و بخون و بهش عمل كن مطمئن باش ميتوني انتخاب درستي داشته باشي.
به آدرس زير برو و برنامه گلبرگ از تاريخ 1387/07/18 تا تاريخ 1387/08/30 رو بخون و ميتوني دانلود هم بكني خيلي بهت كمك ميكنه كه فكر بازتري به ازدواج سنتي پيدا كني و بتوني سوالاتي بپرسي كه بهت كمك كنه درست انتخاب كني:
http://ch3.ir/index.php?option=com_content&view=category&id=12&I temid=43
به آدرس زي هم براي دانلود كردن فايل هاي صوتيش ميتوني بري:
http://khanehmehr1.blogfa.com/category/25
به آدرس زير هم براي دانلود كردن فايل هاي صوتيش ميتوني بري:
http://khanehmehr1.blogfa.com/category/25