افکار مزاحم زیاد تا حد جنون هنگام درس خواندن
سلام دوستان خوب همدردی .
من حسن هستم دوم دبیرستان .
هر موقع که شروع به درس خوندن میکنم افکار مزاحم میان سراغم . یکی از این افکار که اخیرا سراغم اومده اینه که درس به چه درد میخوره . بسیار بی انگیزه شده ام . هر وقت سر جلسه امتحان میشینم حوصله ندارم جواب بو بنویسم با اینکه جواب رو کاملا بلدم . این رو هم بگم که من یک دانش آموز کاملا زرنگ هستم و معدل سال اولم 19.94 شد . با این وضع امسال هیچی نمیشم . خواهش میکنم کمکم کنید . چجوری دوباره انگیزه پیدا کنم و این فکر ها رو از خودم دور کنم ؟
RE: افکار مزاحم زیاد تا حد جنون
اقا حسن
خوش امدی به همدردی
وقتی این افکار میاد سرات که درس به چه درد میخوره و .....
به لحظه ای فکر کن که جلوی پدر دختر مورد علاقه ات در اینده نشستی و وقتی میپرسه:خب حسن اقا ! تحصیلاتت چیه؟!
شما مات و مبهوت بمونی و با من و من کنان بگی نتونستم درسم رو ادامه بدم !
به خصوص چند ساله دیگه که شما بخواهی انشالله ازدواج کنی دیگه فکر میکنم کمترین مدرک ارشد و دکترا باشه.مثل الان که تقریبا هرکسی وارد دانشگاه میشه ارشدش رو میگیره.
و بازهم به لحظه ای فکر کن که بری سربازی...فکرش رو بکن اگر مدرک دانگشاهی داشته باشی سربازیت خیلی راحت تر و بی دردسر تر میگذره....
و بازهم فکر کن زمانی که میخواهی بری سرکار...با این دوره و زمونه و این مدرکهای بالا دیگه کمتر کارفرمایی اقدام به استخدام نیرو با مدرک پایین میکنه...
نتیجه اینکه این بی انگیزگیت میتونه سبب مشکلاتی در کار و زندگیت و مهم تر از اون ازدواج و اینده ات بشه و کلا همه چیز رو خراب کنه.مطمئنا که نمیخواهی همچین اتفاقی بیفته...!؟
ممنونم اقا میثم .
ولی من نمیدونم چجوری دور کنم این افکارو . میشه تکنیک هاشو یادم بدید ؟
سلام اقا حسن
فکر انسان مثل موتور سیکلتیه که با سرعت تموم داره تو یک خیابون حرکت می کنه و نمیتونی از حرکتش جلوگیری کنی اما میتونی مسیر اونو عوض کنی و اونو توی یک خیابون دیگه قرار بدی
مثلا وقتی فکر ناامیدی ناشی از درس خوندن اومد تو فکرت می تونی به مواردی که mayam123 بشون اشاره کرد فکر کنی
ممنون محمد عزیز . اما هنوز هم مشتاقم راهنمایی بیشتری از دوستان بگیرم .
سلام اقا حسن...ببین منم یه روزی هم سنو سال تو بودم منم همینطور بی انگیزه فقط دور خودم تو یه برهه از زمان چرخیدم.میخوای بدونی نتیجش چی شد؟ دانشگاه یه رشته ای که علاقه نداشتم قبول شدم. خداروشکر به خودم اومدم و ارشد راهمو انتخاب کردم.می دونی راه خوشبختی چیه؟ درس و درس و درس چون با درس به پول میرسی به رفاه می رسی به شعور و می رسی.فکر کن درس نخونی ..تو این مملکت میخوای چی بشی؟ الان که در دانشگاه ها رو باز کردن و ماشالله قراره بدون کنکورم دانشجو بگیرن همه دارن 3 تا 3تا لیسانس میگیرن تو میمونی با یه دیپلم..نمی دونم هر کسی یه هدفی داره تو زندگی اگه هدفتو فکر میکنی با دیپلم هم بهش می رسی به همین فکرا ادامه بده
پسر خوب درس بخون خودتو بکش بالا..این افکار میان و میرن در آخر تو میمونی و یه عمر که تلف شده
ممنونم مریم خانم .
اما منظور من ترک تحصیل نیست . منظورم اینه که وقتی میخوام درس بخونم خیلی فکر مزاحم دارم . به هیچ وجه هم بیرون نمیرن . اینو چیکارش کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان .
باور کنید این موضوعات هم ارزششون مثل ارزش تاپیک های ازدواج و طلاق و مشکلاته !
ببین نصفه این مشکلات منم دارم ..اصلا خاصیت درس خوندن اینه که موقع امتحانا همه چیز یهو واسه آدم جذاب می شه!!! مثلا همین الان دارم یه درس مهمو نت برداری می کنم اما وسط کار اینجام میام!!!..پس به خودت تلقین نکن که افکار مزاحم داری و اینا..چون تقریبا همه همینجورن...حالا میشه واضح تر بگی مثلا چه فکرایی میان سراغت..ببین من خودم یه عادت دارم مثلا تو سکوت نمی تونم درس بخونم!!! به قول خودت افکار مزاحم میاد سراغم..حتما باید جلو تلویزیون درس بخونم! :311: جالبه نه؟! یا توی شلوغی درس بخونم...ببین تووو چه شرایطی بهتر می تونی درس بخونی
RE: افکار مزاحم زیاد تا حد جنون هنگام درس خواندن
شرایطش مهم نیست . دوست دارم فقط فکر مزاحم نداشته باشم .