RE: لطفا جواب بدید فقط سریع
چه شرطی چه شروطی عزیزم.....شکیلا جان....به نظرمن بری خیلی به نفعته....احترام بهشون کن.....هدیه براشون ببر..سوغاتی....نمیدونم....کاری کن که دیگه خودشون نشون بدند که کلی دلتنگت شدند........برودوست عزیزم......ازهمون اول که پاتوگذاشتی خونه ی پدرشوهرت....خیلی بهشون احترام بزار....شوهرت رودرجریان تمام قضایایی که درطی طول روزمیگذره بزار....البته اگرسرشون زیاد شلوغ نباشه......خیلی به مادرشوهرت برس......بیشترازدفعه ی قبل بهش احترام بزار.... میدونم سخته خانم عزیز...ولی مثل پروانه دور و برشون بچرخ....درضمن دوست عزیز....اصلا به فکراون قضیه ی پیش آمده درگذشته نباش...به روی خودت نیار...فکرکن که میخوای ازاول شروع کنی....تاپات برسه اونجا فکرکنم ببین چطوری میتونی توی دلشون خودتوجاکنی؟؟؟؟..انشالله بهت خوش بگذره شکیلاجان......
نمیدونم.
میترسم اگه برم معنیش این باشه که خودمو کوچیک کردم.البته من الانشم هیچ بی احترامی به کسی نکردم تا هم تونستم براشون از خودم مایه گذاشتم.
یک مشکل دیگه هم که دارم اینه که شوهرم ترکه و من فارسم.من هیچ توهینی به اون نمیکنم ما ایشون به محضیکه دعوامون میشه به فارس بودن من توهین میکنه منم تا حالا این کارشو تلافی نکردم.نمیدونم باید چجوری عکس العمل نشون بدم لطفا راهنماییم کنید.البته بعدش همیشه معذرت خواهی میکنه اما انگار فایده ای نداره.
سلام
بخشش از بزرگان هست. یک چیش خوبه شوهرت حامی شما هست. برو و گذشته رو فراموش کن. و به شوهرت بزرگی خودتو ثابت کن