با هر خانمی برای ازدواج اشنا میشم،رابطه قبلی داشته.چیکار کنم؟
سلام دوستان
راستش من تو چند ماه اخیر با چندین خانم جهت اشنایی برای ازدواج بر خورد کردم.متاسفانه همشون (4نفر)قبل از من دوست پسر داشتند.1 مورد هم که کار به جاهای باریکتر کشیده بود.
اشنایی برای من خیلی انرژی بر هست و وقتی بعد از مدتی اشنایی متوجه میشم که طرف رابطه قبلی داشته ،حسابی نا امید میشم.من اصلا در این باره که گذشته افراد در انتخاب همسر مهم هست یا نه یا چقدر مهمه نظر کلی ندارم.اما چون خودم گذشته پاکی داشتم،میخوام شبیه خودم باشه.
احساس میکنم درصد خانم های اجتماعی حدود 25-26 سال با رابطه اجتماعی قوی(جز معیار های من برای ازدواج هست) که هنوز دوست پسر اختیار نکردند خیلی کمه.در حال حاظر هر خانمی در محیط دانشگاهی، کار و رستوران و .... در اطراف میبینم ،درصد بالاییشون به نظر میرسه رابطه دارند با کسی(از بعضی رفتار های که معمولا نشان دهنده رابطه است مثل تلفن های وقت و بی وقت روزانه! ارسال میانگین 35 اس ام اس در ثانیه! و....)
خیلی سر در گمم.احساس بدی دارم.این مشکل در انتخاب منه،شانس منه؟! یا جامعه این تغییر کرده و ....
RE: با هر خانمی برای ازدواج اشنا میشم،رابطه قبلی داشته.چیکار کنم؟
<strike> به نظر من این یه جرم نیست. من یه خواستگار 40 ساله داشتم که ادعای پاکی میکرد و ادعا می کرد تا حالا با هیچ کس رابطه نداشته!! به نظر مت این مثبت نیست بلکه کامل منفیه. زنها و مرداه موجوداتی هستند از دو سیاره متفاوت. وقتی یک نفر با کسی هیچ رابطه ای نداشته چطور می تونه با طرف مقابل تعامل درستی داشته باشه اصلا می دونه تفاوتشاون چیه و کجا باید چه عکس العملی نشان داد. من اصلا با این موضوع موافق نیستم. اگر بعد از رابطه با شما با کس دیگه هم رابطه داشته باشه از نظر من وقیحه نه داشتم رابطه قبل از شما</strike>
ویرایش : فرشته مهربان >>> این نظرات همسو و همگرا با تالار همدردی نیست و آسیب رسان هست و مبتنی بر عقلانی سازی ( سفسطه ) هست و وجاهت علمی و منطقی ندارد
.
سلام
من متوجه نشدم این آمار دقیق!!!رو از کجا آوردین
فقط یه چیزی به ذهنم رسید
خود من تا قبل ازدواجم هرگز دوستی نداشتم,حتا بعد جداییم هم
جالبه آمار من در آوردی خیلی ها میگفت خانم های مطلقه حتما وارد رابطه با دیگران میشن بخاطر مثلا نیاز ... و... و..
خلاصه اینکه همه چی به تربیت و فرهنگ و مهمتر ازون به طرز فکر انسانی که انتخاب کردی برمیگرده نه طرز فکر شما!
شایدروش گزینش همسرت اشتباهه یا تو محیطهایی دنبالش هستی که با خصوصیات تو همخونی نداره
کلا پیشنهاد میکنم اگه گذشته فردی ناپاک نیست و از نظر اخلاقی مورد تاییده زیاد با جزییاتو یا تعصب درگیر نباش
راستی تو چند ماه با چند خانم برای ازدواج آشنا شدن خیلی طبیعی نیست
یا شما زیادی حساس هستی یا کمی معیارهات جا افتاده نیست
وگرنه نهایتا تو این مدت میشه دو تا کیس رو بررسی کرد
منم فکر می کنم علتش همینه که یلدا خانوم گفتن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yalda7
شایدروش گزینش همسرت اشتباهه یا تو محیطهایی دنبالش هستی که با خصوصیات تو همخونی نداره
small fry چه ربطی داره؟!! مگر نمی شه دختر و پسر با هم همکار باشند ولی دوست پسر دوست دختر نباشند! اتفاقا اگر قراره به لجن کشیده بشه ارتباط ساده دوستانه داخل دانشگاهی به سمت دوست دختر پسری پیش بره خیلی بهتره که نباشه!
شما سیستمت رو بهتره در خارج از ایران پیاده کنی به اندازه کافی از این روشنفکرنمایی در داخل کشور ضربه خورده شده! الان معلوم نیست کی با کی بوده چه رابطه ای بوده بینشون من نفر چندمم این رابطه چقدر دوام داره و...
البته خیلی بهتره که افراد با مدل خودشون ازدواج کنند! شما به نظرم رابطه قبلی داشتید و بهتره نه خودتون رو اذیت کنید نه طرف خواستگار 40 ساله به قول شما پاستوریزه رو! با یکی مثل خودتون باشید که بلده!
sayrex متاسفانه جامعه تغییر کرده! حیا که یک زمانی برای دخترها مهم بود برای خیلی هاشون دیگه مهم نیست. الان فرق خاصی بین پسر و دختر نمی کنه. رابطه ها خیلی هاشون به رابطه جنسی هم ختم می شه. اتفاقا از این طرز فکر شروع می شه که خب چه اشکالی داره؟ ما همدیگه رو دوست داریم و به هم خیانت نمی کنیم پس بدن همدیگه رو لمس می کنیم و..
انگار خیلی گشتی و خسته ای!!
35 اس ام اس در ثانیه؟ :325:
شاید بهتر باشه معیارهات را به اطرافیانت بگی و ازشون بخواهی بهت کیس معرفی کنند. مثلا همین رابطه قبلی نداشتن را بگی که برات مهم است. البته خیلی از دخترها هستند که رابطه دارند و اطرافیانشون نمی دونند. پس بعد از معرفی خودت باید تحقیقات و صحبتهای لازم را بکنی و روی حرف معرف حساب نکنی.
سلام
شما یه دختر ساده، با ظاهری متعارف و بدون آرایش، از خانواده ای معتقد و باشخصیت، تحصیلکرده و با کمالات پیدا کن...اگه دوست پسر داشت بیا اینجا مطرح کن.
داشتن روابط عمومی بالا و اجتماعی بودن (که به گفته خودتون ار معیارهای شماست) با بی قیدو بند بودن و با هرکسی راحت و بی پرده صحبت کردن فرق داره.
دختری که با شما خیلی زود صمیمی و خودمونی میشه، دلیلش این نیست که از نظر روابط اجتماعی در سطح بالایی قرار داره دلیلش اینه که تجربه ارتباط صمیمی با پسرها رو زیاد داره و کلا در این موارد راحت و بی قیده.
بهترین روش واسه انتخاب شما یه ازدواج کاملا سنتی هست که کسی رو بهتون معرفی کنن و بعد در موردش تحقیق کنید و انشاءالله اگه به شرایط شما و معیارهای شما نزدیک بود ازدواج کنید
سیستم جستجوت رو عوض کن.
من کلی دحتر اجتماعی و تحصیل کرده میشناسم که دوست پسر نداشتن. :305:
شاید نیاز باشه یه مقدار نسبت به گذشته ی طرف مقابلت کمتر حساس باشی. مخصوصا اگه منظورش از دوستی یه بیرون رفتن و سینما و رستوران و تلفنی حرف زدن باشه. اینطوری خودت دستت بازتر می شه. چون در این حد دوستی رو بیشتریا داشتن دیگه. یه چیزی شبیه همون دوستی های دو تا همجنسه اما سطحی تر.
راستی اینا نظرات من بود و ممکنه اشتباه باشه.
موفق باشی.