در این رابطه باکره بودنم را از دست دادم! قول ازدواج داده،صبرکنم؟
[/size]
سلام عزيزان
دختري 25ساله ام،4ساله با پسري 24ساله دوستم كه خانوادم اطلاع دارند
يك ساله پيش حضوري به مشاوره رفتيم با تصميم مشاور قرار براين شد كه من تا اسفند ماه امسال صبر كنم تا ايشون شرايط ازدواجش درست بشه و به خواستگاري بياد،مشاور گفت تفاهم و عشقي كهبينتون هست ارزش صبركردن روداره!
اولين مشكلم اينه كه مادرش با اين اختلاف سني مشكل داره،البته فرهنگ خانوادگيشون طوريه كه بچه ها مستقل تصميم ميگيرند و پدرومادر فقط راهنمايي ميكنند، ايشون بهم گفته نگران نباش من خانوادمو راضي ميكنم خداييش هم تا حالا قولي نداده كه عمل نكرده باشه!
دومين مشكل اينجاست كه طي بحرانهاي اخير و تعطيل شدن بيشتر كارخونه ها ايشون كارش رو از دست داده و البته تمام تلاشش رو داره ميكنه تا كار خوبي جور كنه!
توي اين شرايط خانوادمم فشار ميارن كه حتما تا 2ماه ديگه بياد خواستگاري!
چطور ميتونم آرامشم رو تا خواستگاري حفظ كنم و اون رو از خودم دور نكنم ؟ كمكم كنيد لطفا
RE: بهم قول ازدواج داده،چطور تا خواستگاري صبر كنم؟
سلام عزیزم
الان مهم ترین چیز برای شما اینه که ایشون شغل مورد نظرشون را پیدا کنند و تا زمانی که شغل ثابتی نداشته باشند اگر هم خواستگاری شما بیایند مشکلی حل نمی شود . بنابراین با خانواده خودتون صحبت کنید و متقاعدشان کنید که در این شرایط ظرف 2 ماه شغل پیدا کردن و ... کار مشکلی هست و این عجله کردنها ممکنه برای شما (دخترشون) گران تمام بشه. آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید روابطتان را با این آقا در حد کم و زیر نظر خانواده ها حفظ کنید که حساسیتی به وجود نیاید.
به خدا توکل کنید. و دعا کنید ایشون سریع تر شغل مورد نظرشون را پیدا کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fahime2012
سلام عزیزم
الان مهم ترین چیز برای شما اینه که ایشون شغل مورد نظرشون را پیدا کنند و تا زمانی که شغل ثابتی نداشته باشند اگر هم خواستگاری شما بیایند مشکلی حل نمی شود . بنابراین با خانواده خودتون صحبت کنید و متقاعدشان کنید که در این شرایط ظرف 2 ماه شغل پیدا کردن و ... کار مشکلی هست و این عجله کردنها ممکنه برای شما (دخترشون) گران تمام بشه. آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید روابطتان را با این آقا در حد کم و زیر نظر خانواده ها حفظ کنید که حساسیتی به وجود نیاید.
به خدا توکل کنید. و دعا کنید ایشون سریع تر شغل مورد نظرشون را پیدا کنند.
ممنون از راهنماييتون اما اگه رابطمو كم كنم باعث سرد شدن نميشه؟ يعني مثله هميشه رفتار كنم بهتر نيست؟ آخه اونم توي اين شرايط به من احتياج داره اگه رابطمو كم كنم اين حسو پيدا ميكنه كه جا زدم به خاطر مشكلات !
اينجا هيچ كس واسه من وقت نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :302: :302: :302:
منتظر راهنمايي دوستان هستم :72:
سلام دوست عزيز
شما فقط سوالتون اينه:چطور ارامشتون رو حفظ كنيد؟خوب به هرحال شما و خانوادتان بايدصبر كنيد چون با بي تابي كاري از پيش نميره...اما در مورد مخالفت خانواده اش بيشتر تامل كنيد چون ممكنه در آينده مشكل آفرين باشه...:72:
اتفاقن اگر رابطه برهمین روال باشه انگیزش برای پیدا کردن شغل گم تر می شه.چون یه سری از نیازهاش
تامین می شه.
ممنونم از راهنماييتون دوستان
فقط يكم بيشتر توضيح بدين يعني چطور رابطمو كم كنم ؟؟
كمتر باهاش بيرون برم؟
رابطه عاطفيمو كم كنم ؟
باهاش سرد برخورد كنم؟
خيلي نگرانم كمكم كنيد لطفا :316: :316: :316:
نظر من قطع کامله تا زمان حاستگاری ولی چون خانوادت می دونن شاید زیاده روی باشه
ترس از دست دادن باعث تلاش بیشتر می شه
م .ش عزیز سلام
دوست عزیز منم با قطع ارتباط موافق هستم.....
چون به هر حال ادامه یک رابطه بی تعهد کار عقلانی و درستی نیست!!!
اگه واقعا خواهان شما باشه بعد از قطع ارتباط تمام تلاشش را برای رضایت خانواده و شغل انجام میده....
مراقب خودت باش و موفق باشی:72:
اگر واقعا تو را بخواد سرد كه نميشه هيچ بلكه از ترس از دست دادنت تلاشش رو دو چندان مي كنه براي كار پيدا كردن.ولي اگر اين قدر رابطه سطحي باشه كه بخاطر قاطعيتت شما رو ول كنه اين كه عشق واقعي نيست.اميدوارم كه تصميم درست رو بگيري:43::72: