ميخوام عاقلانه انتخاب كنم
سلام من ميخوام يه كم از گذشته خودم براتون بگم.من پنج سال پيش بايه آقايي دوست شدم و ايشون اومد خواستگاريم در حالي كه من ميدونستم به درد هم نميخوريم ولي چون خيلي دوستش داشتم و بهش وابسته شده بودم نميخواستم قبول كنم.با مخالفت شديد خانواده ها اين قضيه سر گرفت ولي يك هفته قبل از عقدمون اون آقا زد زير همه چيز و گفت نميخواد ماباهم تفاهم نداريم من حسابي خورد شدم پيش همه خيلي سخت بود فراموش كردنش سه سال طول كشيد تا تونستم فراموش كنم البته هنوز يه وقتايي يادش ميافتم و عذاب ميكشم از عمري كه به پاش گذاشتم و موقعيت هاي خوبي كه به خاطرش رد كردم ولي خدارو هزاران هزار مرتبه شكر ميكنم كه نشد وخدا دوستم داشت سر به زنگاه جلومو گرفت.
چيزي كه الآن ميخوام بگم كه كمكم كنيد اينكه يكي از دوستانم يه آقايي رو معرفي كردن كه حدود5سال ميشناستش دو بار ديدمش ميخوام كمكم كنيد اين دفعه عاقلانه تصميم بگيرم و دوباره شكت نخورم.
درباره من:25 سال فوق ديپلم حسابداري،دانشجوي دانشگاه پيام نور رشته مديريت بازرگاني خانواده معمولي چادري هستم.
درباره اون آقا:29 ساله ليسانس نرم افزار-طراح سايت و شبكه- داراي ماشين و خانه مستقل-از لحاظ ظاهري تقريبا خوبه ولي چند سانت از من بلندتره
RE: ميخوام عاقلانه انتخاب كنم
سلام سحر خانم
عاقلانه انتخاب کردن خیلی خوبه ولی به نظر من باید اون اقا رو فراموش کنین تا بتونین تصمیم درست و منطقی بگیرین میدونم که الان میگی من فراموشش کردم ولی بشین اول کامل از ذهنت بیرونش کن چون مسلما این اقایی که معرفی شدن عیب و نقصایی هم داره که بعد عقد مشخص میشه و اون موقع ممکنه فیلت یاد هندستون کنه و نتونی شوهرت رو دوست داشته باشی برای همین پیشنهاد میکنم حتما 1 یا 2 ماه نامزد کنین ( در صورت قبول شرایط ) و بعد در صورتی که مهر و علاقه ای حس کردین عقد کنین . مقاله بهترین شکل تصمیم گیری توی تالار رو حتما بخونین تا بتونین تصمیم درست تری بگیرین انشالله خوشبخت بشین.
یادتون باشه تصمیم برای ازدواج شخصی نیست چون زندگی اون اقا هم وسطه پس خواهشا درست تصمیم بگیرین و بعد از تصمیم خواهشا روی تصمیمتون مصمم باشین حتی اگر عیبایی هم بود توی اقا.
مرسي آقا ميلاد بابت راهنماييتون من كامل اون آقا رو فراموش نكردم چون اين غير ممكنه مگه اينكه فراموشي بگيرم چون اون يه تيكه از زندگي من بوده ولي ديگه بهش علاقه ندارم و فك نميكنم اتفاقا وقتي خوبي هاي اين آقا رو بابدي هاي اون مقايسه ميكنم بيشتر مصمم ميشم كه بشناسمش من سحر چند سال پبش نيستم الان ديگه خيلي چيزارو ميفهمم و ميبينم خانواده من با دوره آشنايي موافقت نميكنن به نظرشمااگه خودمون يه مدت باهم آشنا بشيم بعد خانواده هارودر جريان بذاريم اشكال داره البته اون آقا به مادرشون گفتن.من ميخوام قدم به قدم روند اين آشنايي روئ برا شما بگم تا شما هم در جريان باشيد و بهم كمك كنيد درست انتخاب كنم.
دوستان به كمكتون احتاج دارم. اين آقا يه ويژگي كه داره اينكه خيلي خونسرده و از صبح تا شب هيچ خبري از من نميگيره. تواين يه هفته اي كه گذشته خيلي كم باهم حرف زديم يا شب خسته اس ام اس داده كه ميخواد بخوابه.از روز چهارشنبه كه اصلا خبري ازش نيست و من بهش زنگ زدم جواب نداده ديروز دوستم بهش زنگ زد گفته سرم شلوغه و كاردارم نتونستم تماس بگيرم. من احساس ميكنم اين آدم سرده به نظر شما اينا ميتونه نشونه بي مسئوليتي يا سردي باشه واسه مني كه آدمه گرمي هستم و رواين جور قضيه ها حساسم ميتونم بااين آقا آينده خوبي داشته باشم؟خواهش ميكنم كمكم كنيد چون نميدونم من زيادي حساسم يااين آقازيادي بي مسئوليت و بي خيال. البته من بهش گفته بودم كه رواين جور قضيه ها حساسم اونم گفته بود باشه رعايت ميكنم اما نكرده.
نميدونم چرا كسي جواب منو نداد و راهنماييم نكرد ولي من خودم اين رايطه رو تموم كردم چون تحمل سردي رو ندارم. خيلي دلم ميخواد يكي بهم جواب بده بااين حس كه همه بهم ميگن تو خيلي خوبي خيلي مهربوني خيلي خانومي ولي نميخوايم به رابطمون ادامه بديم يا يه رابطه خيلي خوب يه دفعه الكي تموم ميشه چيكار كنم همش دارم فك ميكنم نكنه دوست داشتني نيستم نكنه هيچ كسي بهم جذب نميشه نكنه نكنه دارم ديوونه ميشم از اين همه فكر وخيال
سلام سحر خانم:
اینکه می گویید: نميدونم من زيادي حساسم يااين آقازيادي بي مسئوليت و بي خيال. مشکل از شما نیست چرا که این حساس بودن بخشی از ویژگی زنانه شماست.اگر توانستید کتاب رازهایی درباره زنان را مطا لعه کنید تا خودتان را بهتر بشناسید.برای ازدواج خوب داشتن هم 7 ویژگی مهم باید طرف مقابل و خودمان داشته باشیم:
1.آموزش پذیر وتعهد به رشد شخصی
2.اعتماد به نفس بالا
3.باز بودن روحی و احساسی
4.مسولیت پذیر
5.صداقت
6.پختگی
7.نگرش مثبت به زندگی
این 7 ویژگی لازم هست .که طبق حرف های شما طرف مقابل مورد 3 را نداشتند.برای اطلاعات بیشتر مراجعه به کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی؟:72:
الان رابطه ی شما رسمی هست !؟ یعنی خانوادتون میدونن ، یا خانواده ی اون اقا اطلاع دارن ؟؟
مرسي آقا افشين اين كتاب هايي كه گفتين و من دارم چندين بارم خوندم و خودم ميدونم كه چي ميخوام ولي وقتي با حرفاي يه سري از آقايون روبرو ميشم كه بااينكه طرف مقابل همه فاكتورهاشون و داره ولي رابطه رو تموم ميكنن يا يه دفعه سرد ميشن خيلي دلم ميخواد دليل اين رفتارشون و بفهمم. مرسي كه گفتين من زيادي حساس نيستم چون خودم داشتم به خودم شك ميكردم. سنجاب بازيگوش عزيز نه رسمي نبوديم ولي ميگفت به مادرش گفته چون يكي از دوستام كه خيلي خوب ميشناستش معرفي كرده بود من حاضر شدم اول خودم ببينمش ولي مثل اينكه به قول آقا افشين هنوز به پختگي نرسيده بود. از آقايون تالار ميخوام بپرسم از كجا بفهميم يه آقا واسه ازدواج جدي هستش و قصدش دوستي يا سركار گذاشتن نيست با توجه به اينكه توجيح خيلي هاشون اينكه يه مدت آشنا بشيم ببينيم به درد هم ميخوريم يانه.