RE: از این وضعیت حسته شدم
سارا جان
کمی از خودت بگو برامون
سن خودت و همسرت؟تحصیلاتتون؟
خانومی چرا با این شرایط میری سرکار؟
همین دیر امدنها و فرصت نکردن رسیدگی به همسر و خانه و خستگی کار و ...همسرت رو به سمت مادرش سوق میده
شما 3 ماهه ازدواج کردی .باید برای همرست بمب انرژی و شادی باشی.نه اینکه دور از جونت مثل جنازه میرسی خونه و حتی فرصت یه ته ارایش هم برای همسرت نداری....
در واقع راحت بگم این شمایی که بیشتر به نیازهای همسرت توجه نمیکنی....
شما الان .قت خوش گذرونی و کنار هم بودن و از هم لذت بردنتونه...نه وقت اوردن مسائل و مشکلات کاری به خانه و بحث درموردش...
خانومی شما چند سالته؟خیلی ساده صحبت میکنی ....
خب شما عاشق هدیه گرفتن باشی.منظورت چیه؟یعنی همسرت و خانوادش باید بهت زیاد هدیه بدن چون شما عاشق این کار هستی؟
ما ممکنه عاشق خیلی کارها باشیم اما از نظر اطرافیانمون کار خیلی پسندیده ای نباشه.باید خودت رو با خواسته های همسرت تعدیل بدی
ببین سارا جان
خیلی لازم داری که مهارتهای همسرداریت رو ارتقا بدی
من هم اگر جای مادر همسرت بودم و میدیدم عروسم تمام وقت و انرژیش داره برای کارش میره و دیگه جونی براش نمیمونه که میاد خونه به شوهرش برسه رفتار اونو میکردم !
این خودتی که دور خودت داری حصار میکشی
ممکنه یه روزی به خودت بیا و ببینی زندگی و همسرت از دست رفته
الان شاید لازم نبود شما بری سرکار
در این دوران شما باید هرشب ارایش کرده و لباس مناسب پوشیده و منتظر همسرت باشی....باید دست پختت رو به رخ همه بکشونی و سلیقه ات رو نشون بدی....
ارامش رو به روح و جسم همسرت بدی....
فعلا دور مادر همسر و کاراش رو خط بکش.
روی خودت کار کن و تمام سعیت رو برای جذب همسرت بکن
اگر همسرت تو خونه میوه و جوشونده و ....بخوره و بهش رسیدگی کامل بشه کمتر سمت مادر و خانوادش میره
RE: از این وضعیت حسته شدم
ممنون مریم 123 که تاپبکم را خوتدی، عزیزم من وقتی از سرکار میام اولین کاری که میکنم پوشیدن لباس شیک و آرایشه بعدم با وحود همه خسنگیای کار ولی برای همسرم سرشار از انرژیم خودشم به این موضوع اقرار میکنه .
نه عزیزم من نمیگم همسرم دائم برام کادو بگیره میگم هر از گاهی اینقدر که بفهمم دوستم داره ، تا حالا چندین بار شده که گفته میخواسته برام کادو بگیره وقتی بهش گفتم کادوم چی شد گفت دیگه نمیخرم چون کادو خریدن لوس میشه و هیچی نخرید.
عزیزم من با اینکه سرکار میرم ولی از غذا درست کردن و دسر و شیرینی و ... هم برای همسرم کم نگذاشتم همسرمم خیلی راضیه و همیشه پیش خانوادش از کدبانویی و ... تعریف میکته
سن منم 24 و همسرم 27 ، منظورتم از ساده حرف زدن متوجه نشدم.
میشه بگید مهارتهای همسرداری را از کچا باید یاد بگیرم؟
ممنون عزیزم