از دست حرف دیگران از زندگیم متنفر شدم
کارشناسای تالار خواهش میکنم یه مشاوره به من بدین . زندگیمو خراب کردن . من چجوری خودمو نجات بدم خسته شدم خودم بیماری قلبی دارم نباید یه کم حتی ناراحت شم ولی بعضی خانومای اقواممون با حرفهای خاله زنکی و درد اور مامانم و منو از زندگی نا امد کردن . دلم میخواست میتونستم باهاشون قطع رابطه کنم ولی مامانم دوسشون داره با این حال. میگه به خاطره تو رابطمون قط نشه.
توروخدا به من بگین چجوری میتونم انقد قوی باشم که حرفاشون برام بی اهمیت شه . چند وقته از صبح تا شب دارم غصه میخورم بغض توی گلوم داره خفم میکنه هیچکی نیست باهاش دو کلمه حرف بزنم .
این وضعیت باعث شده از خدا دور شم میگم این چه وضیه یه عده همش شادی همش خوشبختی واسشون میاد حتی حق دارن دل بسوزونن ولی بازم براشون میاد یک عده هم همش توی زندگی سختی بکشن حسرت بخورن همین نداشتنها کمبودها باعث گناهای بزرگ میشه باز هم اون دنیا ما بدبختیم اونا خوشبخت .
یکی کمکم کنه من دارم زندگیمو از دست میدم دلم میخواد از زندگی محو شم نه بمیرم نه بمونم از هوشیاری و سختی و عذاب دارم دق میکنم
RE: از دست حرف دیگران از زندگیم متنفر شدم
سلام دختر بارونی
چی شده که انقدر ناراحتی ؟
برامون توضیح بده که چی شده که زندگیتو داری از دست میدی ؟
دیگران با چه حرف هایی باعث ناراحتی شما می شند؟
چه کمبودهایی در زندگی احساس می کنی ؟
این کمبود ها باعث چه گناهانی میشند ؟
حرف بزن عزیزم ما منتظریم :72:
من میخوام به درکی برسم که حرفهای دیگران دل من رو انقد ساده نشکنه میخوام واسه خودم زندگی کنم توی دنیای خودم باشم . میخوام کمکم کنین :316:
نقل قول:
چه کمبودهایی در زندگی احساس می کنی ؟
این کمبود ها باعث چه گناهانی میشند ؟
iهمه ی کمبودهایی که به خاطره پدرم و مادرم بهشون دچار شدم . کمبود آرامش . محبت . عشق . امنیت . خوشحالی و همه ی روزهایی که با ترسو غصه گذشت درحالی که دوستام دخترای همسن توی فامیلو از همون بچگی توی بهشت میدیم.
گناهان زیاد دوری از خدا گله کردن بهش . ناسپاسی . کم صبری و مهمترینش حسادت و یه گناه کبیره ی بزرگ که بعدش وقتی گریه میکنم آروم میشم
اگه نمیشه راه حلی به من پیشنهاد داد لطفا یه سایت مشاوره که سریع جواب بده به من معرفی کنین:302: :102:. ممنون
سلام:72:
دوست عزيز يكم واضح تر صحبت كن
يكم بيشتر از خودت بگو
اينطوري كه واضح حرف نميزني و چيزي نميگي كسي نميتونه كمكي كنه
دوست عزیز
به سایت همدردی خوش اومدین
بدونین که جای خوبی رو انتخاب کردین.
قبل از هر چیز به خودتون مسلط باشین و با ارمش خیال یکم بیشتر برامون از خودتون و مشکلتون بگین چون پستتون خیلی کلیه.
سلام عزیز
شما از چه حرفایی رنج میبرین؟
چی میگن که شما رو ناراحت میکنه؟
میشه چند تا مثال بزنین؟
چیکار کردین که باعث میشه اطرافیانتون بهتون حرف بزنن؟
نمیشه از حرفاتون چیزی فهمید. خیلی کلی نوشتین:72:
دوست من آرامشتو حفظ كن... همه ما آدم ها ممكنه از حرف هاي ديگران ناراحت بشويم. دلمان بشكند و احساس كنيم زندگي مان به آخر رسيده ولي.... بايد حساسيت هايمان را بشناسيم. شما لطف كنيد بيشتر از موضوعاتي كه ناراحتتان ميكند بگوييد. شرايط سني ، تحصيلي و مشكلات خانوادگي خودتان را تا جدي مطرح كنيد كه دوستان و مشاوران بهتر بتوانند راهنمايي ات كنند