آيا معذرت خواستن در زندگي لازم است ؟
سلام
تنها مشكل من (مسعود) در زندگي اينست كه همسرم اصلا نميتواند بگويد ببخشيد ، متاسفم و چيزهايي از اين قبيل . الان 3 سال است كه با هم زندگي ميكنم اما آرزوي اينكه وقتي از حرف يا حركت او ناراحت ميشود بيايد و كنارم بنشيند و بگويد متاسفم ، ببخشيد در دلم مانده . بارها اين را از او خواسته ام ولي ميگويد اينكار برايش راحت نيست و معتقد است با اينكار من دوست دارم او به من التماس كند يا به من وابسته شود در صورتيكه از نظر من اصلا چنين مفهومي ندارد .
بگوييد من چه كنم .
RE: آيا معذرت خواستن در زندگي لازم است ؟
سلام mm_am
ورودتون را به این تالار صمیمانه تبریک می گویم
دوست عزیز این مسئله جزئی از یک مشکل بزرگتر در احساس ورزی و هنرها و مهارتهای ارتباطی هست.
بعضی افراد عملا با جبران و کوتاه آمادن در زمان هایی که اشتباه کرده اند، عملا کاری بزرگتر از معذرت خواهی می کنند، اما در گفتن این کلمه مشکل دارند. معمولا این افراد در اینکه سایر احساسات خود را نیز قشنگ انتقال بدهند مشکل دارند.
لذا سعی کنید به هنگامی که خطایی می کند شما بزرگوارنه با او برخورد کنید. و به او بگوئید اگر چه اینجا اشتباهی رخ داد ولی هنوز دوستش داری. این موجب می شود که او احساس امنیت بکند. و چنین تصوری که از خطاها و معذرتهایش سوء استفاده خواهی کرد ، منتفی می شود.
در خانواده ، یک لبخند و سعه صدر به هنگام خطاهای فرد، به او امنیتی می دهد که بهتر بتواند تعامل پیدا کند.