ازدواج با پسر غیر ایرانی غیر مسلمان(دوستش دارم چه کنم؟)
چند ساله که با پسری غیر ایرانی در دانشگاه آشنا شده ام و قصد ازدواج گرفتیم.
از شروط ازدواج رو مسلمان شدنش و ماندن در ایران مطرح کردم و ایشون قبول کردن.
خانوتده ایشون در ایران نیستند و اصلا اعتقاد به خدا ندارن چون مذهب هندو دارن.
سرش بیچند ماهی هست که پدرش فوت کرده و نادر پیرش بی سرپرست مونده.جدیدا به من گفته که میخواد مادرش هم با اون زندگی کنه.علاقه شدیدی به مادرش داره و خیلی احترام میذاره.
اما مادرش هندو هست و من گفتم مه در اسلام کسی که خدا رو قبول نداره نجس هست.
بهش گفتم که اگه مادر ما با باشه نمیتونه غذا درست کنه و اگه هرچیزی(حتی خودت) رو با دست مرطوب لمس کنه باید شسته شه.
میگه من نمیتونم با مادرم مثل نجسی برخورد کنم و اون کسی هست که من رو به دنیا اوره و راه رفتن رو به من اموخته و....و اگه مادر بفهمه دق میکنه و اون یه پیرزن بی ازاره که کسی رو جز من نداره.
من چه باید کنم؟
عاشقشم و حتی فکر ترک کردن اون نفسم رو بند می یاره.
آیا راهی هست؟
تمنا میکنم راهنماییم کنید.
RE: ازدواج با پسر غیر ایرانی غیر مسلمان(دوستش دارم چه کنم؟)
1391 گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
در این خصوص نیازهست با یک متخصص مذهبی مشورت کنی . پاسخ این سئوال در تخصص همدردی نیست . لطفاً به سایتهای مطمئنی که مشاوره مذهبی می دهند مراجعه کرده و از نظر شرعی دقیق سئوال کنید .
موفق باشید
.
عذر می خوام ، ولی طرز رفتار شما اصلا مناسب آدم تحصیل کرده نیست
هنوز نحوه درست صحبت کردن رو بلد نیستید !
نجس و ... درست ، ولی مثل خفه شو و لطفا سکوت می مونه !
در باب ازدواج شما همین بس که شخص خودم که بافردی ازدواج کردم که ایرانی هست اما از دوشهر مختلف هستیم مشکلات زیادی به خاطر تفاوت فرهنگ داریم.شماهم بعد از مراجعه به مشاوره مذهبی همونطور که فرشته مهربون ذکر کردن بهتره مسایل دیگر روو هم در نظر بگیری.قبل از ازدواجم آقای روانشناسی به من گفتن "لازم نیست هرکس را که دوست داریم با او ازدواج کنیم"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
عذر می خوام ، ولی طرز رفتار شما اصلا مناسب آدم تحصیل کرده نیست
هنوز نحوه درست صحبت کردن رو بلد نیستید !
نجس و ... درست ، ولی مثل خفه شو و لطفا سکوت می مونه !
منم با نظر دوستمون داود موافقم شما خیلی بد با ایشون صحبت کردید. همون دین اسلام هم میگه لا اکراه فی الدین. هر کسی آزاد هست دین خودش رو داشته باشه. ایشون هم که بی دین نیست بلکه به دین متفاوتی اعتقاد دارند.
شما رسماً به مادر ایشون توهین کردید. به نظر من لحن صبحت شما بی رحمانه بوده. ایشون حالا که عاشق شماست این لحن رو می پذیره ولی پس از ازدواج و عادی شدن قضیه این مساله براش قابل تحمل نخواهد بود و باعث بروز اختلاف بین شما می شه.
این راه بیش از اونچه فکرشو میکنید سخت و ناهمواره.بهتره زودتر ازش بیاید بیرون.تا چند سالدیگه با ی بچه و .....:310:
اگه فکر میکنی اختلاف فرهنگی دارید ازدواج نکن باهاش ، اما ببخشیدها .. طرز برخوردت خیلی زشته ، یعنی چی که نجسه؟!! و اگه دست مرطوبشو بزنه جایی نجس میشه؟؟؟
ناسلامتی داری راجب مادر طرف حرف میزنی ، راجب ... که حرف نمیزنی! حالا اعتقاد نداره که نداره ، دیل نداره نجس باشه که.
اون آقا هم خوب صبری داشته ؛ هرکی دیگه جای اون بود برمیگشت یه چیزی به شما میگفت..
درضمن به نظر من همچین عقیده ای که آدم ها رو بخاطر اعتقاداتشون نجس میدونه خودش مشکل داره..
اما جدای از این بحث ها من زندگی با مادرشوهر یا هرکس دیگه رو خیلی اشتباه میدونم ، زن و شوهر باید حریم مستقل داشته باشند ، میتونید برای مادر ایشون منزلی نزدیک منزل خودتون بگیرید اما باهم یکجا نباشید ، اونهم با این عقایدی که شما داری!
سلام.امیدوارم با این لحن و کلام شما در مورد غیر مسلمانان اون آقا از دین اسلام زده نشده باشه چه برسه که بخواد با شما ازدواج کنه.کجای دین اسلام گفته غیر مسلمانان یا کسانی که خدا را قبول ندارن نجس هستند.برقطع رابطه با کافران و کسانی که خدا را قبول ندارن تاکید شده اونم به بخاطر نجس بودن بلکه بخاطر عدم تاثیر پذیری از فرد.
بعدشم برفرض که مادرشون مسلمان،شما حاضرید باهاشون زندگی کنید؟
منم بانظرتمام دوستام موافقم وعملكردشماونوع صحبت كردن شما بدوتندبوده
سلام دوست گرامی
دوستان گفتنی ها رو گفتن. اما یک نکته رو خواهشا به ذهن بسپار به عنوان یک مسلمان!
دین ما ، دین رافت و مهربانیه و خداوند حتی به بدترین بنده هاش هم روزی میرسونه!
اونوقت شما به کدوم آیین و مرام یک بنده خدا رو که ناتوانه و نیاز به یاری داره نجس خطاب می کنی؟
ما حتی حق نداریم از کنار یک حیوان زخمی بی توجه رد بشیم و باید تیمارش کنیم اگر انسانیم!
دیگه چه برسه به یک آدم اونم یک مادر! مادری که خداوند احترام زیادی برای شانش قائله!
لازمه تجدید نظری در رفتارتون بکنین و بدونین دین ما خیلی ها رو با مرام و مسلک مهربانی به راه آورده نه به زور و اجبار!
امیدوارم یاد بگیرین که در دین مبین اسلام رسیدگی به پدر و مادر به هر آیین و مسلکی از واجبات دین ماست و هر نوع
بی احترامی به اونها به شدت ما رو مغضوب خداوند می کنه!
موفق باشین!