با خوندن تاپیک های خیانت استرسی میشم
سلام
راستش من یه مدتیه دچار این حالات شدم
ولی با خوندن تاپیک های خیانت خانوم ها واقعا اعصابم داغون میشه
مثلا یکیش همین تاپیکیه که الان چند زیر تاپیکم جریان داره
همه میان نظر میدن و راهنمایی می کنن ولی بنده استرس دچارم میشه و وفکر می کنم این اتفاق واسه من میفته
مثلا نوشته خانومی با وجود عشق به شوهرش باز هم ........
این آدمو نگران میکنه
مثلا تو اون یکی ها میگیک باشه مثلا زن دوسش نداره و به همین خاطر ........
ولی اینو چه کنیم؟
تو اینترنتم که زیاده داستانش
یعنی همیشه باید مواظب زنمون باشیم
و گوشی و کامپیوترشو چک کنیم؟
RE: با خوندن تاپیک های خیانت استرسی میشم
با سلام
راحترین راه اینه تاپیک و مطالبی که در مورد خیانته نخونی......
چک کردن گوشی و کامپیوتر پیشنهاد نمیشه....
امیدوارم بقیه دوستان بهتر و کاملتر راهکار بدن:72:
سلام
اگه بخوای مدام زنت رو چک کنی که مطمئن باش چند روز دیگه میای اینجا تاپیک می زنی!!! اینجوری که فقط فراریش می دی...
راهش محبته و توکــــل؛ نشنیدی با توکل زانوی اشتـــر ببند!
تو همه ی کارایی رو که باید انجام بده و باقیش رو به خدا بسپر؛ اونوقته که زندگیت تضمینه و از این داستانا هم نگرانی نمیاد سراغت...
زیادی خوندن این ماجرا هم خوب نیست ها... بخون اما نه زیاد...
خوشبختی و سعادت رو کنار همسرت آرزم می کنم.
نه عزیزم
لازم نیست که گوشی و کامپیوتر و حریم شخصی همسران را چک کنیم .
در درجه ی اول لازم است که با مطالعه این مطالب همزاد پنداری نکنیم .( بنده به شخصه با به کل حذف کردن گزینه خواندن و آگاهی از مسائل و مشکلات مخالف هستم و به نظرم بهتر است به جای اینکه چیزی را در ذهن حذف کنیم توان خودمان را بالا ببریم ولی اگر جدا آزار دهنده و آسیب زا ست مدتی به خودتان استراحت بدهید و این اخبار را پیگیری نکنید .
و نکته ی بسیار مهم تر اینکه رابطه ی زناشویی نیز مانند سایر مسائل زندگی نیاز به روز شدن دارد . نیاز به تازگی دارد . نیاز به تنوع دارد و ......( خارج از فضای توهم و شعار .....شما هر روز می توانید قورمه سبزی بخورید حتی اگر عاشق قورمه سبزی باشید ؟!)
و باز نکته فردی که خودش را منفعل می بیند و تصمیم ندارد برای رابطه اش تازگی و تنوع و هوای تازه ایجاد کند و آگاهی و توانایی و مهارت خود را بالا ببرد در فضای ترس از تجربه ی اینچنینی می رود .
ضمن اینکه وقتی یک رابطه به اینجاها می کشد قطعا دستکم این رابطه یک حلقه ی معیوب دارد .
صحبت های دوستان درسته و من تکرار نمی کنم
فقط یه چیزی اضافه کنم:
بجای اینکه با خوندن این تاپیک ها، نگران بشید و به همسرتون شک کنید، توجه کنید که چی باعث شده اون خانم ها خیانت کنن
شما تو زندگیتون اشتباه همسران اینها رو تکرار نکنید
خانم ها بیشتر از هرچیزی به محبت، همدردی و توجه نیاز دارن. اگه این نیازهاشون برآورده بشه، احتمال خیانت نزدیک به صفره
دوست عزیز این اتفاقات از نظر آماری در سطح کلان خیلی کم میشه یعنی سرانه ریسک هر نفر 1 به 10000 هم نیست،مگه مشکلی بینشون باشه و حل نشه.پس به زندگیتون برسید.
هشدار: شما زمینه بدبینی و تشکیک دارید. رو خودتون کار کنید بعدها براتون مشکل میشه خدایی نکرده ها!:324:
نقل قول:
اگه بخوای مدام زنت رو چک کنی که مطمئن باش چند روز دیگه میای اینجا تاپیک می زنی!!! اینجوری که فقط فراریش می دی...
یعنی حتما خیانت میکنه؟ یا منظورتون اینه که با هم اختلاف پیدا می کنیم؟
ممنونم از همتون که منو تنها نذاشتید
ولی من هنوز ازدواج نکردم
و از آینده می ترسم
دوستانم هم همیشه راجب این جور مسائل صحبت می کنن
نمی دونم واسه اذیت منه یا .............. مثلا خیانت یا از راه بدر شدن خانوم ها رو راحت جلوه میدن
درست تشخیص دادید کامروا جون در من زمینه های تشکیک هست
والا هنوز زن نگرفتم می ترسم
و حتما با یه زمینه شک به زندگی وارد خواهم شد که نکنه قبل من با کسی بوده باشه یا بعد هم تنوع طلبل باشه
مثلا می ترسم اگه یه وقت رابطه جنسی نتونم ارضاش کنم فورا میره سراغ کس دیگه
سلام دوست عزیز
این لینک زیر رامطالعه کنید .
اگر میخواهید زودتر نتیجه بگیرید .
کارشناسان پاسخ دادن .
مشابه مشکل شما میباشد .
به همه دخترا بد بینم
اين مشكل شما نيست فقط.مردها كه بيشتر تو اين سايت ازخيانتشون ميگن.وبيشتر دورتون ميبينيد كه راضي نميشن.البته بيشترشون خودشونو بي گناه جلوه ميدن.:162:
با زنده دل موافقم
یه زن از شوهرش احترام و توجه و عشق ورزیدن میخواد
وقتی شوهرش براش کم نذاره هیچ وقت نمیره سراغ کسی که این کمبودهاش رو جبران کنه
البته باز هم بستگی به نوع اعتقاد و تربیت خانوم هم داره
الان بهترین دوست من از نظر جنسی و احترام و توجه اصلا راضی نیست و همش پیش مشاور هست افسرده شده
ولی باز هم فکر اینکه به شوهرش خیانت کنه و بره پیش کسی که کمبودهاشو جبران کنه به سرش نمیزنه
سعی کنید بهترین دوست همسرتون باشید