همسرم تو face book دنباله دختره مورده علاقه قبلنش میگرده
سلام خدمته دوستانه خوبم
من چند ماهه پیش هم مشکلاتم رو تو تاپیک های قبلیم مطرح کردم و به لطفه خدا و کمک های شما دوستان، تونستم حلشون کنم و این مدته اخیر دیگه با مشکله حادی رو به رو نشدم. 4 ماهه باردارم و رابطمون یه جورایی عالی شده. هر دومون محبته کلامی و رفتاری رو از هم دریغ نمیکنیم و همسرم هم بیشتر از پیش بهم میرسه.
ولی متأسفانه جدیدن به یه مسأله ای برخوردم که بدجور کلافم کرده.
شوهرم حدوده 7 ساله پیش از دختری توی دانشگاهش خوشش میاد، خانواده ی همسرم مخالف بودن ولی هرجور بوده باهاش میرن خواستگاری، که توی مراسم از دختر و خانوادش به خاطر بیکار بودنه همسرم و داشتنه مدرکه فوق دیپلم، جواب منفی میگیرن ( دختر زیر حرفاش میزنه ). به قوله خوده همسرم بعد از ضربه ای که بهش زد، درس خوند و سره کار دولتی رفت و دیگه هم سراغ اون نرفت، چون ازش کینه به دل گرفت. (این رو مطمأنم همسرم کینه اییه ) مثل اینکه اونم ازدواج کرد. این حرفها رو قبل از ازدواجمون بهم زد.
تا اینکه مدتیه وقتی تو history کامپیوتر رو نگاه میکنم، میبینم اسم و فامیله اون دختر رو سرچ کرده، تو گوگل که چیزی باز نمیکنه چون آدمه مهمی نیست، تو face book هم دنبالش گشته ولی بازم چیزی مشخص نیست.
تا حالا 3 باره این کار رو انجام داده. خیلی ناراحتم. دلیله این کارش رو نمیدونم چیه. از طرفی بیشتر از خودم به پاک بودنش اعتماد دارم. میدونم اهل خیانت نیست. ولی چرا دنبالش میگرده، کلافم کرده. چیزی به روش نیووردم و نمیخوام بیارم، چاره ی این مشکلم نمیدونم چیه.
از دوستان و کارشناسانه محترم تقاضا دارم که باز کمکم کنید.
RE: همسرم تو face book دنباله دختره مورده علاقه قبلنش میگرده
سلام عزيزم
من خودم مشكل حاد تري دارم
نميتونم بهت راهنمايي بدم
فقط خواستم بدوني كه شديدا دركت ميكنم و ميفهممت.
اميدوارم هرچه زودتر اين مشكلت هم حل شه.
مشکلت دقیقا شبیه به مشکلی است که چند ماه پیش گرفتارش شدم.البته تو خیلی زودتر متوجه شدی.
من نمی توانم کمکت کنم، چون خودم آسیب دیده ام (می توانی تاپیک های قبلی ام و بخوانی)
ولی واقعا دوست دارم تا دوستان و کارشناسان بیایند و بهت بگویند چکار کنی تا خدای نکرده مشکلت مثل مشکل من حاد نشه.
خطاب به کارشناسان: وقتی شوهر من با همکلاسی سابقش ارتباط برقرار کرد و به نحوی منو شکست و داغون کرد، خیلی ها به من گفتند که حواست به زندگیت نبوده(در حالیکه باز هم می گم تو اون برهه ما تو اوج رابطه احساسی بودیم خیلی با هم خوب بودیم). حالا این خانم حواسش به زندگیش بوده و زودتر متوجه شده.
اگه ممکنه راهنماییش کنید که چکار کنه تا به مشکل من دچار نشه؟
آوای عزیزم
امیدوارم چیز مهمی نباشه! ممکنه فقط از روی کنجکاوی اینکارو کرده باشه و میخواد بدونه اون الان چه حال و روزی داره و اصلا خیال بدی نداره.
راستشو بخوای منم چند باری چند تا از خواستگارای سابقمو توی فیس بوک سرچ کردم که ببینم حال و روزشون چه طوره! زن دارن یا نه! ولی هیچ نظر بدی نداشتم فقط از روی کنجکاوی بود.
چیزی که الان مهمه اینه که تو بارداری عزیزم پس اصلا فکرای ناجور نکن و به خودت استرس وارد نکن که برای بچه خیلی بده!!
به نظر من اگه توی فیس بوک عضوه برو ببین این خانم جز دوستاش هست یا نه! ولی اصلا فکرای بد نکن. امیدوارم کارشناسان هم بیان و راهنماییت کنند. :43::43:
مواظب خودت و کوچولوی مامانی باش عزیزم:46::46:
آوا جان زیبا راست می گه
نگران نباش
شاید من یه کم تند رفتم. به خاطر ذهنیت بدی که از تجربه خودم داشتم
به احتمال خیلی زیاد از روی کنجکاویه
عزیزم شرایط مشابه شما رو خیلی از مراجعین این سایت داشتن.
حتما دوستان میان و راهنماییت میکنن فقط چون زنم و میدونم ما حانومها اینجور مواقع کاملا حق به جانب برخورد میکنیم و دست به یه ضد حمله میزنیم و خیال میکنیم همسرمون بعد از اینکه میفهمه ما در جریان کار زشت و قبیح اون قرار گرفتیم کاملا از عملکردش عقب نشینی میکنه و با کلی عذرخواهی و ابراز شرمندگی اوضاع به نفع ما تموم میشه.
اما اصلا اینطور نیست مطمئن باش بیان این مطلب بدون سیاست از طرف شما شرایط رو بدتر و سخت تر میکنه
پس کاملا عادی برخورد کن و تا مطمئن نشدی چیزی نگو
اولا طبق چیزی که من اینجا یاد گرفتم کنکاش تو مسائل همسر ممنوع
دوما دختر خوب تو فقط متوجه شدی همسرت سه با اسم اونو سرچ کرده این یه کنجکاویه کاملا عادی از طرف ایشون بوده خب ادمیزاده میخواد بدونه کسی که یه زمانی یه چیزایی بینشون بوده الان در چه حالیه.نمیگم کارش درسته اما حساسیتتو کم کن همسرتو چقدر میشناسی فکر میکنی هنوز تو فکر اون خانومه یا نه همون کنجکاویه معمولیه
فقط خواهشنا تا دوستان کمکی بهت نکردن مسئله رو با همسرت باز گو نکن که قبحش واسش میریزه
سلام...ارزوی سلامتی برای بچتون دارم....
به نظر من خودتون اصلا نگران نکنین و به خودتون فشار عصبی وارد نکنین...و به نظر من حتی به روی همسرتون هم نیارین چون خود من هم بارها شده درست یا غلط از روی کنجکاوی با وجود اینکه نامزدم خیلی هم دوست دارم نام عشقهای قدیمیم و توی فیس بوک و گوگل سرچ کردم یا سعی کردم از سرنوشتشون خبردار بشم به هر نحوی...هر چند میدونم اگه نامزدم اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه....
میگم فقط حس کنکجاوی از کسایی که یک دوره از زندگیمون تاثیر داشتنه صرفا همین...
شما هم خودتون حساس نکنین :72:
ازتون خیلی خیلی ممنونم که جوابم رو دادین. هاجس جان و shabe niloofariامیدوارم مشکله شما هم حل بشه.
من میدونم که کنجکاوی کرده ولی دلیلی نمیبینم که این کار رو چند بار انجام بده.
اولین بار که متوجه شدم دیدم که تو لیسته دوستاش هیچ کس نیست. خیلی وقت پیش فیلتر شکن رو پاک کرد و الان نمیدونم با چه برنامه ای بازش کرده. قصد ندارم به روش بیارم چون میدونم پررو میشه و میترسم لج کنه و کاری که نباید بکنه رو انجام بده.
ولی اینجور دست رو دست گذاشتن هم درست نیست. میترسم. کمکم کنید.
چرا همسرتان و مسیر حرکتش را در نت کنترل می کنید ؟!
منتظر چه چیز هستید ؟
کنترل می کنید تا از او یک گاف بگیرید و یک جنگ جهانی راه بیندازید؟
بسیار خوب و مناسب است که انسان متوجه ی مسائل زندگی خود باشد اما نه اینکه به هر بهانه ای و با هر ابزاری اقدام به ورود به حریم ذهنی و حریم خصوصی افراد بکند . متاسفانه حریم خصوصی چیزی است که هم کمتر دیده می شود و هم کمتر مورد احترام قرار می گیرد.
اما با این حال رسم و آئین زندگی زناشویی که مبنا صمیمیت دارد حکمی بر من و شما نمی دهد که با هر بهانه ای تجسس کنیم و این حریم را ندیده بگیریم .
شما یا به همسرت اعتمادداری یا نداری اگر ادعا می کنید که اعتماد دارید بر حسب این شناخت و فهم و شعور گذشته ی خود نسبت به این رفتار عملی و ذهنی همسرت می توانی اقدام کنی و اگر واقعا نمی توانی چنین کاری کنی بسیار مودب و متین و صمیمی و دوستانه در شرایطی مناسب مستقیم از خودش سئوال کن .
من به شخصه معتقدم زن و شوهر باید قبل از اینکه زن و مرد زندگی هم باشند باید رفیق باشند اگر این مسئله اینقدر برای شما مهم است و فضای صمیمیت هم در زندگی شما وجود دارد از خودش سوال کنید و جواب بگیرید و یکبار برای همیشه این مسئله را حل کنید .
و در نهایت تصمیم بگیر دست از کنترل گری بر داری و به حریم خصوصی همسرت به عنوان یک انسان آزاد احترام بگذاری .
با سلام و عرض ادب :72:
خوب نظر دوستان را خوندم و جا داره که م هم یه چند خطی اینجا بنویسم
البته جسارت بنده را ببخشید اگه کمی تند مینویسم چون من معتقد هستم
که با اما ، اگر ، انشالله که طوری نیست ، به دلت بد راه نده و . . . . کاری درست نمیشه
( از قدیم میگن دوست اون که منو بگریونه نه اینکه منو بخندونه )
دوست عزیزی که میگه از روی کنجکاوی نام عشق های قبلی شون را توی گوگل و یا
فیس بوک سرچ میکنند و این چیز عادی هست !!!! منم این کارا کردم !!!!
اولا - که از دید نرم افزاری اگر خاصیت سایت فیس بوک را بخوانید - فیس بوک یک سایت
دوست یابی هست !!!! یعنی دوستان و اشنایانی که به نحوی از هم خبر ندارند میتونند
همدیگه را پیدا کنند
دوما - من خودم توی فیس بوک عضو هستم - - و باید بگم که توی این سایت کسی زیاد از خودش چیزی نمی نویسه و تعریفی نمیکنه بیشتر در حد یک معرفی هست
دوستان عزیز
اگر عشق قبلی شوهر ایشون براش مرده و تمام شده است پس چرا دنبال سابقه
ایشون و یا دنبال رد پایی از یک عشق مرده میگرده ؟؟؟؟ اونم توی یک سایتی مثل فیس بوک !!
خوب حالا در فرض میگیریم که این عشق قدیمی توی فیس بوک پیداش شد
خوب که چی ؟؟؟؟
ایا انسان جائز الخطا نیست ؟؟؟
آیا ممکن نیست بهش پیام بده ؟؟؟؟
اصلا چه چیزهایی توی صفحه فیس بوک میشه نوشت ؟؟؟
به جز یک معرفی معمولی اسم و فامیلی و نهایتا شهر و نام دانشگاه !!!
===============================================
به نظر شما حتی از روی کینه با این عشق قدیمی ممکن نیبست که بهش پیام بده ؟؟؟
به قول باز کننده تایپیک که گفتند شوهرشون گفته ایشون را به خاطر نداشتن شغل
و مدرک جواب کرده ----
آیا ممکن نیست که ایشون بخواد یه جوری بهش خبر بده که ببین منو قبول نکردی حالا من
توی یک ارگان دولتی با مدرک فلان مشغول کار هستم ؟؟؟؟
خداشاهده نمیخوام بهت ذهنیت بد بدم - ولی به قول اقای مدیر
( این نجوا ها هستند که تبدیل به فریاد میشوند پس آنها را جدی بگیر )
شما میتوانید تایپیک من را بخونید و مشگل من را ببینید که من از کجاها و با چه اعتمادی
زخم خوردم
خانم ani نوشتند که =
شما یا به همسرت اعتمادداری یا نداری اگر ادعا می کنید که اعتماد دارید بر حسب این شناخت و فهم و شعور گذشته ی خود نسبت به این رفتار عملی و ذهنی همسرت می توانی اقدام کنی ..........
دوست عزیز منم به همسرم اعتماد داشتم و مثل یک بت میپرستیدمش - ولی نتیجه این
اعتماد چی شد ؟؟؟؟
نتیجه این اعتماد رفاقت با یک مرد دیگه بود اونم به مدت چند ماه
که من نمیدونم توی این چند ماه چه چیزهایی بینشون بوده و ....
===============================
به قول معروف میگه = ( این نامرده که نامردی میاره )
این زن از اول که به شوهرش بی اعتماد نبوده !!!
حس اعتماد مثل حس های دیگه توی وجود همه انسانها هست و تا زمانی که تحریک نشه
تبدیل به شک و بی اعتمادی نمیشه
=========================================
به نظر من شما به عنوان یک خانمی که الان بارداری
اگه با خودت شرط کردی که بی خیال بشی مطمعن باش ادامه میدی - من تجربه این کار
را دارم !!!!
اگه این قضیه برات مهم نبود پیگیری نمیکردی !!!! پس معلومه که برات مهمه و اذیتت میکنه
به نظر من قبل از اینکه به خودت و بچه ت ضربه بیشتری بزنی سنگ هات را با شوهر وا بکن
نزار استخون تو زخم بمونه !!!!
گاهی وقت ها پرده دری لازمه .... ( تکرا میکنم گاهی وقت ها :324: )
من با نظریه آخر خانم ani موافقم :104:
صراحتا باهاش حرف بزن
================================================
در نهایت دوست عزیز =
میتونید نوشته های من را فیلتر کنید و خوب هاش را برداشت کنید و یا اصلا نخونده فرض کنی
ولی قصدم کمک بهت هست
دوست نداشتم از جملات کلیشه ای و خاله ...... استفاده کنم و بهت دلداری بدم ،
جملاتی مثل =
انشالله که چیزیز نیست ...
به دلت بد نیار
درست میشه
برای سر گرمی اینکارا میکنه
دوستی که میگه چرا تو زندگی خصوصی ش وارد شدی !!!!
من میگم = چی زندگی خصوص ؟؟؟؟؟
زندگی خصوصی مال دوران مجردی بود -
زندگی خصوص یک مرد یعنی = شغل ش - کارش - میزان در امدش - میزان فروشش -
حساب بانکی ش و ..... از این قبیل
از کی تا حالا خیانت شده زندگی خصوصی ؟؟؟؟ :305:
پس اگه این کار خصوصی حساب میشه تو هم این کارا بکن :160:
من در طی دو مورد ضربه ای که خوردم یک چیز را یاد گرفتم !!!
( همیشه به همونی شک کن ، که بهش شک نداری )
جسارت بنده را ببخشید اگر تند نوشتم
موفق باشید
[/undefined]