آستانه جرقه اولیه برای علاقه مندی بالا رفته! چه کنم؟
با بالا رفتن سن و آشنایی با آدمهای مختلف، آستانه علاقه مند شدن بالا میره. یعنی عشق و علاقه دیگه هیجانی و ناگهانی نیست.
مشکل من: با آقایی آشنا شدم که 10 سال ساکن آمریکا هستن. اصل رابطمون از دور هست. من ایران، ایشون اونجا. فقط 1 هفته با هم مسافرت رفتیم.
ایشون نه میتونن از من دل بکنن، چون به قول خودشون همه چیز من رو پسندیدند و خیلی بهتر از تصوراتشون از زن ایده آلشون هستم در زمینه های مختلف. از طرفی برای شروع زندگی نیاز به عاشق شدن و یک جرقه ناگهانی دارند.
این جرقه چون فاصله از دور هست زده نشده.
شما مقاله ای، کتابی، چیزی سراغ دارید که بتونم از توش یه راه حل پیدا کنم.
چیزی که این آقا رو خاطر نشان کنه میتونه تو زندگی به من علاقه پیدا کنه یا نه. و همچنین اینکه الان که آستانه عاشق شدن و جرقه زدن، براش بالا رفته، به چه علائمی باید توجه کنه که نشون بدن میتونه عاشق من بشه؟
من 26 و آقا 30 ساله هستن.
RE: آستانه جرقه اولیه برای علاقه مندی بالا رفته! چه کنم؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:72:
من یه مقدار، خیلیییییییییی، وضعیتم اورژانسی هست. میشه کمک کنید :72:
به نظرتون مشاوره با دکتر هلاکویی در این مورد جوابگو هست؟؟
دوستان آقایی که خودشون خارج از کشور هستند، فکر میکنم خوب بتونن به من در این مورد مشاوره بدن.:325:
سلام رز دونه
من که حرف این اقا به نظرم اصلا منطقی و قابل درک نیومد
یعنی چه اون جرقه اولیه نیست!!
نیازی نیست آدم قبل ازدواج یهو به صورت جرقه وار عاشق طرف مقابلش بشه
باید ی احساس اولیه داشته باشه به طرفش و هم شرایط رو منطقی بسنجه
اصولا میگن به دل نشستن کافیه...
حالا ایشون هم شخص با تجربه ای هست و سنش هم سنی هست که میتونه تشخیص بده علاقه اولیه ولازمه زندگی مشترک رو نسبت به شما داره یا نه..
بیشتر ی جور بازی با کلمات حرفش
به نظر من شما نیازی نیست کمکی بهش کنی بزار خودش به نتیجه برسه
شما چه جوری آشنا شدید؟
به نظر من با کتاب و مقاله و ... نمی توان جرقه عشق ایجاد کرد. ضمنا شما اصلا به دنبال ایجاد جرقه در این آقا نباش (مخصوصا به طور محسوس)
من فکر می کنم اگه کمی ازش کناره بگیری و در واقع ناز کنی برایش (تا بفهمه به دست آوردنت به این آسونیا هم نیست) جرقه خود به خود ایجاد می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roze-zard
به نظرتون مشاوره با دکتر هلاکویی در این مورد جوابگو هست؟؟
بهترین تصمیمیه که میتونین بگیرین.
ممنونم از جواب هر دوی شما دوستان
نازنین جان:
والا چی بگم! گویا جو ایران با اونجا خیلی فرق داره. به دل نشستن و اینا گویا کمشونه!
این که بازی با کلمات نیست رو میدونم. یعنی مطمئنم از این موضوع. و این که دنبال راه حل هست (پس یعنی واقعا براش معظل شده) رو هم میدونم.
من به طور محصوص کمکش نمیکنم. فقط بهش گفتم صحبت با دکتر هلاکویی شاید بتونه کمکش کنه.
دیگه اینکه خودم دنبال راه حل هستم در سایت های مشاوره رو نمیدونه.
آشنایی اولیه ما کاملا سنتی بود...
شب نیلوفری عزیز:
بله گلم. نمیشه با کتاب و ... جرقه رو ایجاد کرد. ولی دنبال این بودم که کسی که آستانه تحریکش میره بالا، چطور میتونه بفهمه که میتونه عاشق یک آدم بشه.
همین الانش هم ازش کناره گیری کردم. گفتم یک خواستگاره دیگه دارم (واقعا دارم) برای همین ارتباط رو باهاش کامل قطع کردم. قرار بر این شد که خودش هر موقع دید واقعا میخواد یه بار دیگه به طور رسمی بیاد ایران و ....
یک هفته از این قرارمون گذشته بود و در سکوت کامل بودیم که گفت "اگر برای عید بتونم بیام، دیر نیست"
که البته منم گفتم طبیعتا دیره. چون من باید جواب این خواستگار رو بدم. نمیشه که تا عید تو آب نمک بخوابونمش.
برای همینه که میدونم میخواد، اما هنوز از لحاظ حس "عاشق بودن" تامین نیست و برای همین نمیتونه بیاد جلو. و برای همین موضوع دنبال مقاله و .... هستم که شاید بتونه کمکش کنه.
دقیقا برای همین از آقایون خارج از کشور خواستم کمکم کنن.
به نظر من و نازنین و ..... همون به دل نشستن اولیه کافیه. اما این آقا میگن چیزی بسیار بیشتر از این لازم دارن...
بچه ها برام دعا کنین :72::72: فکر کنم همه دخترا میدونن خواستگاری و دو دل بودن و تو چنین شرایطی گیر کردن چقدر انرژی بر هست
سلام رز زرد
مشاوره که کلا در امر ازدواج امر مناسبیه!
اما همونطور که دوستان گفتن حرفهای این آقا بیشتر شبیه یک بهانه هست.
این دست حرفهارو خیلی اطرافمون شنیدیم :
- تو بی نظیری اما باید شرایط خاصی پیش بیاد واسه ازدواجمون
- تو از همه لحاظ خوبی اما مشکل از منه
- من لیاقت این همه خوبی تو رو ندارم
و ....
اینها فقط یک معنی می دهد : بهانـــــــــــــــــه
آره عزیزم بهانه. این نشون میده ایشون هنوز مطمئن نیست به احساسش نسبت به شما یا قصدش به هر دلیلی
ایجاد تاخیر در ازدواجتونه!
شما فقط باید خودت باشی. از خودت بیش از این مایه نگذار! در عوض باید کاری کنی که او احساس خطر کند و
حس کنه ممکنه از دستت بده! چون عشق در زندگی مشترک هم بدست میاد.
چیزی که با یک جرقه شروع بشه به یکباره هم ممکنه سرد و تمام بشه.
پس نا محسوس این حس رو در او ایجاد کن که تو همیشه منتظر نمیمونی و ممکنه از دستت بده!
اگر خواهان باشه اقدام می کنه و اگر نه تو تکلیفت روشن میشه
یادت باشه مردها زن هایی رو که سخت به دست بیان و سرسخت باشن و حتی بهشون نه بگن بیشتر طلب
می کنن.
ایشون باید شما رو ترغیب کنه به ازدواج نه شما ایشون رو!
موفق باشی عزیزم
:72:
شما نمی توانی کسی را به زور مجبور به عاشقی بکنی .
در مرحله ی اول نیاز و احتیاج است که یک زن و مرد را به هم نزدیک می کند و توجه و علاقمندی را به وجود می آورد . و مرور زمان و شناخت و آگاهی عشق واقعی را می سازد .
اگر این آقا عاشق شما نشده یا دنبال یک جرقه در درون خودش می گردد این ابدا به شما ربطی ندارد . شما می توانید انتخاب کنید که حاضر هستید این زمان را به این.
آقا بدهید یا خیر و یا اساسا چنین انگیزه ای در شما به نام دوست داشتن برای انتخاب زمان دادن در شما هست یا نیست .
شما به جای تمرکز بر روی این آقا روی خودت متمرکز باش و ببین خودت با چه انگیزه ای کنار او هستی و نیاز و احیتاجاتت چه هست و از این مرد چه می خواهی و نیازهایت چگونه مرتفع می شود و ................و بعد از بررسی خودت ببین می خواهی کنار او بمانی تا زمانی که او این جرقه را در خودش ببیند یا نه
و یا اساسا اگر داری منطقی جلو می روی یک زمانی را برای خودت و او تعیین کن .ته قرارداد و پیمانت را با این آقا ببند . او شاید تا آخر عمرش بخواهد منتظر این جرقه بماند در نتیچه تو چنین وقتی برای ابدی کردن این انتطار نداری .
واااااااااااییییییی ممنونممممممممممم:72::72::72:
بابا آنی، ما رو سر افراز کردی شدیددددددد
شاید من در مورد اینکه داره بهانه میاره یا نه، اشتباه کرده باشم.
از اونجا که خودش خیلی دنبال راه حل هست و میاد از مشورت هاش میگه برای رفع مشکلش، اینه که به نظرم بهانه نیومد.
واقعیتش چیزی که من دیدم و نمیدونم درسته یا نه، یه جور فرار از ازدواج به طور ناخودآگاه هست.
بهار شادی عزیز، بسیار ممنونم از جوابت :72:
من همچنان راه سکوت رو در پیش میگیرم. تنها امیدم اینه که خدا خودش کمکم کنه و بهترین رو رغم بزنه.
آنی عزیز :72:
بسیااااااااارر ممنونم از حضورت
من تصمیمم این هست که وقتم رو و عمرم رو بابت کسی که هنوز مطمئن نیست هدر ندم.
منتها خوب اگر این مورد بشه، من بسیار خرسند میشم.
همون طور که گفتم یه زمان 1-2 ماهه بهش دادم و گفتم چون دارم با خواستگارهای دیگه صحبت میکنم و امکان جدی شدنشون وجود داره، نمیتونم با احساساتشون بازی کنم. بنابراین بیشتر از 1-2 ماه فرصت نداره و بعد از اون دیگه دیره.