احساس سرخوردگی میکنم وناراحتم
سلام دوستان! توی تایپکه قبلم گفتم که مشکلک چیه.
من پسریکی ازآشناهامون رو دوست داشتم وازش خوشم میومد!واون چیزی نمیدونه(اما فکرکنم اینقدرتابلوبودم که فهمیده)اماالان متوجه شدم که اون منودوست نداشته(ازحرکاتش)وهرچی بوده عادی بوده.
من 4ساله که بااون ودوست داشتنش وقتم روگذروندم وخیلیییی دوستش داشتم اماالان که فکرمیکنم میبینم همه چی تصورات خودم بوده بس!وهردفعه میگم ایندفعه که دیدمش محل نمیدم بهش اما هردفعه وقتی دیدمش یادم رفته!
الان حالم اصلا خوب نیس وازنطرروحی داغونم!(دلم برا خودم که دخترم میسوزه ومیگم کاش پسربودم !)
RE: احساس سرخوردگی میکنم وناراحتم
سلام عزیزم.شما باید این تصورات و از ذهنت خارج کنی.چون قبلا شرایط تو رو داشتم میگم.آدم فقط وقتش تلف میشه.باید خودتو درگیر کارای مثل کتاب خوندن باشگاه رفتن و یا اینکه با درس و با دوستات بگذرونی.چندین بار تمرین کنی که دیگه به یادش نیاری از ذهنت به کلی میره بیرون.حیف نیست دختر گلی مث تو:227::227::227:
RE: احساس سرخوردگی میکنم وناراحتم
توجه به این نکات لازمه و میتونه به شما کمک کنه:
کلید فراموشی این است که دل شما از رسیدن به او نا امید شود
توجه کنید که این عشق مثل اعتیاد روح و جسم شما را نابود خواهد کرد و سعی کنید از آن متنفر شوید
خود را برای مدتی سختی کشیدن آماده کنید
فکر نکنید که فراموش کردن محال است چون عده زیادی از دخترها توانسته اند پس شما هم می توانید
هر وقت به یادش می افتید سعی کنید بیشتر به عیوب و نقصها و کارهای بدی که احیانا انجام داده فکر کنید
هر گونه نشانه ی او را از بین ببرید یا از خود دور کنید و جایی که شما را یاد او می اندازد نروید
خود را به حدی مشغول کنید تا وقت فکر کردن به او را نداشته باشید و همچنین اوقات فراغت را با تفریح و بازی و مطالعه و ... پر کنید
در نشست های دوستانه و فامیلی و سفرهای جمعی و کلاسهای مختلف بیشتر شرکت کنید
از تنهایی بپرهیزید
فعالیتهای ورزشی فکر شما را مشغول و انرژی شما را تخلیه می کند
ارتباط محبت امیز با مادر و اعضای دیگر خانواده و یا دوستان صمیمی را تقویت کنید
ارتباط عاشقانه قلبی با خدا و اهل بیت علیهم السلام برقرار کنید
از دعا و گریه در درگاه خدا غافل نشوید چون هم سبک می شوید و هم ممکن است که خدا دل شما را از این علاقه خالی کند.
http://ahlekhaneh.ir