کوثر یا زینب؟! بین دو دختر برای خواستگاری کردن دودل هستم
[/size]سلام
[align=justify]2،3 روزی میشه که با این سایت آشنا شدم، خیلی از تاپیک مرتبط با ازدواجش رو خوندم، خیلی برام جالب بود که بقیه تجربیات و نظرات شون رو در اختیار بقیه قرار میدند. گفتم من هم برای موردی که برام پیش اومده از نظرات بقیه استفاده کنم:
من 23 سالمه و اهل یکی از شهر های کوچیک اطراف تهران هستم، دانشجو سال 6 پزشکی تو شهر تهران هستم. پسر مذهبی ای هستم. اهل نماز جماعت و مسجد و مراسمات مذهبی، تا حالا دوست دختر نداشتم. البته چون تو دانشگاه و شهرمون فعالیت های فرهنگی داریم، متناسب با این با دختر ها ارتباط داشتم، اما یه ارتباط با رعایت حدود و تقریبا رسمی. در حال حاضر قصد ازدواج داردم.
ولی بین 2 گزینه (زینب و کوثر) گیر کردم و دو دلم که کدوم رو انتخاب کنم. شرایط و ویژگی های هر دو گزینه رو میگم، از شما میخام کمکم کنید. در ضمن خانواده خودم هم راجع به هر دو گزینه در جریانند و انتخاب رو به عهده خودم گذاشتند:
زینب:[size=large]همشهری و همسایمونه، 19 سالشه، پزشکی تو یکی از شهر های اطراف تهران میخونه، چادری و مذهبیه، از نظر ظاهری خوبه (متوسط به بالا)، فکر میکنم تا حدی خجالتی و کم رو باشه، به نظرم کمی شیطون باشه، بچه بزرگ خانوادست، پدرش معلمه و حسابی مذهبی ه، با خود دختره جز ایمییل های محدود (ارسال و دریافت ایمیل های جالب) ارتباط دیگه ای ندارم. اما با پدرش تا حدی رابطه دارم و میشناسمش(خانواده خوبی دارند و به خانواده ما شبیه هستند)
یکی دو باری خواستم با زینب رابطه آشنایی بیشتر البته در قالب کارهای فرهنگی برقرار کنم که موفق نشدم، با واسطه شمارش رو خواستم بگیرم که قبول نکرد، حضوری هم داخل برنامه ای که داشتیم نیومد.
کوثر:اهل یکی از شهر های جنوب شرقی تهرانه، 23 سالشه، (4 ماه از من بزرگتره)، همکلاسیمه(یعنی پزشکی میخونه!)، چادری و مذهبیه(حجاب عالی و اهل نماز اول وقت، حاضر به دروغ مصلحتی هم حتی نیست! اهل تقلب درسی هم نیست)، از نظر زیبایی ظاهری عالیه( منظورم قیافه، حرکات و رفتار،نحوه صحبت کردن)، روابط اجتماعیش بیسته!، بسیار خوش اخلاق. مادرش معلمه، اما هنوز نتونستم بفهمم پدرش چکاره است!، 2 تا خواهر بزرگتر از خودش داره(از وضعیت تحصیلی و تاهل شون اطلاعی ندارم)، اسمی چند سالی هست که کوثر رو میشناسم ولی حدود 2 ماه میشه که تو یه یکی از بیمارستان های تهران(دوره کارآموزی) باهم همگروهیم.(یعنی هر روز با هم یک جاییم و ارتباط داریم، و به نظر میاد که دلم پیشش گیر کرده! و فک میکنم که کوثر هم یه چیزایی دستگیرش شده) این رو هم باید بگم که ما ورودی مون چیزی نزدیک به 200 نفر میشند و قاعدتا همه رو نمیشناسیم)
مقایسه زینب و کوثر:
محاسن زینب: ازم کوچکتره، همشهری و همسایمونه، خانوادش رو کامل میشناسم(با خانواده ما جورند، تشابه فرهنگی) (البته همونطور که گفتم با زینب تا حالا ارتباط چندانی نداشتم تا بخوام کامل بشناسمش(فقط 2 بار اون هم 2 سال پیش که جلسات مشاوره کنکور داشتیم)
معایب زینب: روابط اجتماعی متوسط(نه چندان قوی)، ظاهر و قیافه متوسط به سمت خوب( ضعیف تر از کوثر)، اشتغال به تحصیل در یک شهر دیگر
محاسن کوثر: قیافه و اخلاق و روابط اجتماعی عالی، همکلاسی، مذهبی تر از زینبه،
معایب: 4 ماه از من بزرگتره، اهل یه شهر دیگه است(فاصله بین دو تا شهر مون یه 150 کیلومتری فک کنم میشه)، از خانوادش جز همونایی که گفتم هیچ شناخته دیگه ای ندارم، محل زندگی آینده مون؟؟؟ تفاوت فرهنگی(از میزان این تفاوت فعلا اطلاعی ندارم)
خلاصه اینکه عقل م میگه 60% زینب و 40% کوثر، اما دلم میگه 80% کوثر و 20% زینب..
میخام به نظر دلم عمل کنم، و برم به کوثر بگم(یعنی موضوع خواستگاری رو مطرح کنم)
نظرتون چیه؟[/align]
RE: کوثر یا زینب؟! تو انتخابم دو دل هستم!
سلام دوست عزیز
اطلاعاتت رو در مورد هر دو گزینه تکمیل کن
و سعی نکن خودت وارد عمل بشی،
یا اینکه بخوای باهاشون رابطه ای رو برای شناخت بیشتر ایجاد کنی
سعی نکن دائما این دو نفر رو با هم مقایسه کنی
بر اساس معیارهات تصمیم بگیر نه گزینه های حاضر
ضمنا احساساتت رو کنترل کن و منتظر جواب منفی هم باش
با توجه به شرایط خونوادگی و فرهنگی شما و دخترهایی که بهشون فکر میکنی،
بهتر هست از طریق خونوادت اقدام کنی
ضمنا این درصدهایی که در مورد عقل و دلت گفتی رو خیلی جدی نگیر
معایبی که گفتی خیلی حاد بنظر نمی رسن
کسی رو با معیارهات همخوانی داره و نسبت بهش کشش داری رو انتخاب کن
عنوان تاپیکت هم خیلی جالب بنظر نمی رسه
من فکر کردم در مورد شام غریبان مطلب گذاشتی : )
سلام آقا محمد.
می دونم این که تو پست اولتذکر بدن که عنوانت مناسب نیست و اینا یکم حال آدمو می گیره.
اما با این عنوانتون من فکر کردم بین انتخاب اسم برای دخترتون موندین... که کوثر بذارین یا زینب...!!!
یه عنوان خوب باعث میشه کارشناسا راحت موضوع رو بفهمن و به تاپیکت سر بزنن.
بازم عذر می خوام. خوشبخت شی جناب.
محمد آقا من خودم اندر خم یک کوچه ماندم اما منطق من میگه هر کدوم را بیشتر دوست داری انتخاب کن
هر کدوم که علاقت بهش بیشتره
فکر کردم می خواین بین اسم زینب و کوثر یکی را انتخاب کنی خواستم بگم بزارید زینب اسم زیبایی هست
منم فکر کردم ایشون می خوان برای فرزندشون اسم انتخاب بکنن.
دوست عزیز مگه شیر یا خط هست که میایید توی فروم اسمش رو می گید تا دیگران به شما بگن کدوم رو انتخاب بکنید؟ این بحث زندگی آینده شماست باید با حساسیت خانم مناسب برای خودتون انتخاب بکنید. شخصیت ایشون باید با شما سازگار باشه. شما باید با مشورت خانواده و مشاور اقدام بکنید.
علاوه بر این اصلاً شرایط ازدواج دارید؟ چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ بلوغ فکری؟ حتماً خواهش می کنم با یک مشاور خوب صحبت کنید.
سلام اقا محمد
فقط یه توصیه رو خواهرانه داشته باش از من:
به هیچ عنوان خودت وارد این ماجرا نشو.
رسمی و فقط و فقط از طریق خانواده ها اقدام کن.
شناخت بیشتر رو زیر نظر خانواده ها ببر جلو.
موفق باشی
در حاییکه بین عقل و دل بمونیم اون هم با این درصدهایی که شما ذکر کردید بهترین گزینه صبر بیشتر و تامل بیشتره. همونطور که دوستانم اشاره کردند الان برای شما زوده.تازه بخاطر شغلتون حتما گزینه های دیگری هم براتون پیش میاد. صبر کنید تا گذر زمان حقایق را بهتون نشون بده. ولی اگه در نهایت شرایط همین بود در این مورد بخصوص حرف دلتون را گوش کنید چون با توجه به چیزایی که گفتید به لحاظ عقلی موقعیت این دو نفر 50-50 است.:310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام اقا محمد
فقط یه توصیه رو خواهرانه داشته باش از من:
به هیچ عنوان خودت وارد این ماجرا نشو.
رسمی و فقط و فقط از طریق خانواده ها اقدام کن.
شناخت بیشتر رو زیر نظر خانواده ها ببر جلو.
موفق باشی
ممنون از نظرتون
اما بر فرض من مورد دوم رو که همکلاسیمه انتخاب کنم، چطور از طریق خانواده ها باید اقدام کنم؟
شماره ی تلفن خونه ای یا ... ندارم. برم به خود دختره بگم که شماره خونشون رو بده برای یه امر خیر میخایم مزاحمتون بشیم؟! یا با واسطه یکی از همکلاسیای متاهل شماره خونشون رو بگیرم؟ یا ...
اگه تو این زمینه کمک کنید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط knasri
دوست عزیز مگه شیر یا خط هست که میایید توی فروم اسمش رو می گید تا دیگران به شما بگن کدوم رو انتخاب بکنید؟ این بحث زندگی آینده شماست باید با حساسیت خانم مناسب برای خودتون انتخاب بکنید. شخصیت ایشون باید با شما سازگار باشه. شما باید با مشورت خانواده و مشاور اقدام بکنید.
علاوه بر این اصلاً شرایط ازدواج دارید؟ چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ بلوغ فکری؟ حتماً خواهش می کنم با یک مشاور خوب صحبت کنید.
والا من خواستم با انتخاب این عنوان، توجه بقیه رو جلب کنم که به این تاپیک سر بزنند و نظر بدند، ظاهرا که با این انتخاب عنوانم گند زدم!:302:
الان درآمد درست حسابی ندارم، یه مقدار از ترجمه اونهم.
اما از مهر سال بعد که اینترن میشم درآمد دارم، خانواده گفته ساپورت می کنیم
اما راجع به بلوغ فکری! فکر میکنم به بلوغ فکری رسیده باشم! مصداق های بلوغ فکری از نظر شما چیه؟
در هر صورت ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط knasri
والا من خواستم با انتخاب این عنوان، توجه بقیه رو جلب کنم که به این تاپیک سر بزنند و نظر بدند، ظاهرا که با این انتخاب عنوانم گند زدم!:302:
الان درآمد درست حسابی ندارم، یه مقدار از ترجمه اونهم.
اما از مهر سال بعد که اینترن میشم درآمد دارم، خانواده گفته ساپورت می کنیم
اما راجع به بلوغ فکری! فکر میکنم به بلوغ فکری رسیده باشم! مصداق های بلوغ فکری از نظر شما چیه؟
در هر صورت ممنون
سلام
بله.حتما یا خیلی محترمانه و جدی شماره منزل رو ازش بخواهین (بدون بگو و بخند و .....) و یا از یه واسطه امین کمک بگیرید.کسی که پس فردا اگر به هر دلیلی این ازدواج جور نشد این موضوع رو سر زبانها نندازه.
اگر میتونید از مادر و یا خواهرتون بخواین بیان دانشگاه و خودشون اقدام کنن(خواهر خیلی بهتره...اگر ندارید زن داداشی...کسی که تو فامیل هم خانوم باشه و هم دهنش قرص و محکم باشه)
موفق باشی
سلام
اول اینکه عنوان تاپیکت منو یاد اون پسرایی انداخت که همزمان با 2تا دختر در ارتباطن به هر دو قولایی دادن و ...که خدارو صد هزار مرتبه اینطوری نیست و برداشت من از کلاتون و سوالتون اینه که میخوای سنجیده عمل کنی و اشتباه نری.خب این خیلی خوبه
دوم اینکه خب پسر خوب عوض کن این عنوان و دیگه
و اما سوم
چه بسیار دخترو پسرهایی بودن که سالها برای رسیدن به هم همه جور زحمتی کشیدن و بعد کلی دلبستگی و وابستگی و گذشته از گناه و اشتباه با وجود اظهار به داشتن شناخت کافی از همدیگه وقتی پای خانواده ها به میون کشیده شده متوجه میشن شناخت درستی از همدیگه نداشتن و اصلا به درد هم نمیخورن و چیزی جز شکست عاطفی درد و رنج جدایی عایدشون نشده
اطلاعاتی که دادی جز خواسته ها انتظارات شما واسه ازدواج محسوب نمیشه فقط اولویت اول شما برای اقدام به خواستگاری و مسجل میکنه .چرا فکر میکنید هر کدوم که شما انتخاب کنید حتما و حتما همسر ایندتون خواهند بود.
پس پله پله هردو گزینه رو پیش ببرید
همونطور که مریم عزیز گفت کاملا رسمی و محترمانه اقدام کنید(چون اینکار اول از طرف شما پیشنهاد شده برای دختر خانم خیلی برخورد و نوع پیشنهاد حتی برای گرفتن شماره تلفن مهم و حساس خواهد بود)
به هیچ وجه پیشنهاد به گذران یه دوره آشنایی قبل از اقدام به خواستگاری ندید و حتی اگر از طرف دختر خانم ها بود قبول نکنید و موضوع رو به خانواده ها بسپارید
خودتون رو فقط یه خواستگار نشون بدید نه یه عاشق پیشه که آرزوی شنیدن جواب مثبت از دختر خانم داره.حتی خود شما هم باید بدونید که امکان به سرانجام نرسیدن این پروسه هست پس از برخورد عاطفی بپرهیزید
در نهایت موفق باشید و خوشبخت