آیا محبت بیش از حدم رابطمونو خراب کرد؟(خواهش میکنم جواب بدید)
من به دوستم بیش از حد محبت میکنم اگه کاره اشتباهی کنه خیلی صبور باهاش برخورد میکنم میگم فدای سرت مهم اینه که من خیلی دوست دارم.اما وقتی من اشتبا میکنم به قدری عصبی میشه که میخواد رابطمونو خراب کنه.ما همدیگرو خیلی دوس داریم اما به قول خودش من خیلی تو این رابطه اشتباه میکنم
مثل یه مادری که داره بچه کوچیکشو اصلاح میکنه باهام رفتار میکنه.من اعتماد به نفسمو از دست دادم همش پناه میبرم به گریه.
چون ازون اول قوی نبودم و مثل یه مرد برخورد نکردم تمام رابطمو به دست گرفته.حرف حرفه اونه طوری رفتار میکنه که انگار فقط من عاشقشمو بهش وابستم...
کمکم کنید...
RE: آیا محبت بیش از حدم رابطمونو خراب کرد؟
در این سایت در مورد تداوم روابط دختر پسر مشاوره داده نمی شه.
RE: آیا محبت بیش از حدم رابطمونو خراب کرد؟(خواهش میکنم جواب بدید)
خوب اینم رابطه قبل از ازدواجه دیگه :(
پستتو دیدم ولی توصیه ی مشخصی نداشتم. نوشته بودی 19 سالته. سنت خیلی کمه. ادم نمی تونه بهت بگه به ازدواج فکر کنی. در مورد اینکه دنبال محبتی خوب طبیعیه. ولی اگه حس می کنی زیادیه شاید دلیلی داشته باشه مثلا محبت کافی از خونواده یا مادر دریافت نکردی قبلا. یا چیزایی شبیه به این. در مورد روابط با ادما و نه لزوما جنس مخالف می تونی مقالات این تالار رو بخونی. مثلا دو تا تاپیک هست به اسمای چگونه منفعل نباشیم و کارگاه جراتمندانه رفتار کردن (اگه اسمشو درست بگم) می تونی از بالای صفحه تایپ کنی و توی تالارو سرچ کنی و بخونی. کم کم چیزایی که می خونی رو عمل کن و با ادما که برخورد داری توی رفتارت خونده هاتو بگنجون. کم کم رفتارات بهتر می شه و بهتر می تونی با ادمای دیگه تعامل داشته باشی.
راستی می تونی چند تا پستو که گذاشتن بعدش همه رو توی یه پست جواب بدی که تعداد پستای تاپیکت سریع بالا نره. به 50 تا 60 تا پست که برسه تاپیکو قفل می کنن.
موفق باشی عزیز.
aran عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
برای راهنمایی بیشتر از خودتون بگید
شما و دختر خانم چند سالتونه؟
چطور با هم آشنا شدید؟
آیا خانواده ها در جریان هستند؟
منتظر پاسخت هستیم:82:
راستش من گفتم با آدمای دیگه فرق میکنم
من هیچوقت به فکر روابط پوچ و مزخرف نبودم
اما کسی که دوسش دارم بهم اعتماد نمیکنه.سنم کمه،گناه که نکردم
خیلی از هم سنای من ازدواج کردن
البته من اینو قبول ندارم اما...
بازم ممنون.یکم آروم شدم
سلام
شاید در حدی نباشم که راهنمایی کنم ولی یه چیزایی هست که طبیعیه.. چون خودم عملگر نیستم
اگر انفعال نشون بدی و طرفت حس کنه بدون اون زندگی برات سخته رابطه به همین جایی که رسیده میرسه..
منم یه همچین مشکلی دارم برا همین میگم اره محبت بیش از حد که حالت ترس از دست دادن توش باشه رابطه رو خراب میکنه.:305:
پیشنهاد دارم یک تاپیک را دنبال بفرمایید!!
ادامه یک تاپیک باعث نتیجه بهتر هست...
از همتون ممنونم
توکلم به خداست