شوهرم ادم مسئولیت پذیری نیست
با عرض سلام من خیلی دلم میخواهد از راهنمایی دوستان و متخصصین استفاده کنم تا مشکلم حل بشه. مشکل اصلی من با شوهرم بخاطر مسائل مالیست البته شوهرم مشکل مالی ندارد. من در دانشگاه هیئت علمی هستم و شوهرم شغل ازاد و دارای ملک و خانه و ماشین. اما او ادم مسئولیت پذیری نیست و همه مسئولیتهای خودش را به عنوان مرد خانواده به گردن من انداخته مثل هزینه خانه هزینه پسر 7 ساله مان و البته هزینه خودم. او حتی گاهی برای خرجی خودش هم از من پول میخواهدو طوری ناله میکند که دلم بحالش بسوزدو به او پول بدهم. وقتی چیزی برای خانه لازم باشد و از او بخوهم بخرد خیلی راحت می گوید من نیازی نمی بینم اگر می خواهی خودت بخر. شما خواهشا راهنمایی کنید چکار کنم.
خواهشا راهنمایی کنید ممنون
RE: شوهرم ادم مسئولیت پذیری نیست
سلام دوست عزیز
در این مدت 8 سال همینطور مسائل مالی تون بر گردن شما بوده ؟؟
چطور شد که خرج مخارج زندگی بر گردن شما افتاده .قراری چیزی در اوایل زندگی گذاشتید یا خیر .
شما در آمد درارید میتوانید هدفی انتخاب کنید مثال خرید خانه که کل حقوقتون بره برای قسط دادن به خانه
تا همسر متوجه میشود که پولی دست شما نیست که از شما در خواست کند . مجبورمیشود که خودش خرج مخارج خانه را بده .
و بعداز مدتی میفهمد که مسئولیت زندگی پای مرد خانه است .
و حقوق همسر کجا میرود . به کجا خرج میشود یا پس انداز میشود .
RE: شوهرم ادم مسئولیت پذیری نیست
lili54 عزیز سلام
به نظر میرسه که مساله به خاطر اینه که قبلا مسئولیت خاصی بر گردنشون نبوده و هنوز تو اون مرحله موندن
برای بهبود مساله چند کار رو انجام بدین:
اولا آرامش خودتون رو حفظ کنید و مثلا ایشون رو بی عرضه یا بی مسئولیت و ... خطاب نکنید؛ چون به غرور مردانشون برمیخوره و اوضاع ممکنه بسیار بدتر بشه
دوم اینکه مسئولیتهای هر کدوم رو مشخص کنید و بنویسید در یک جای مشخص(با توافق همسرتون). مثلا مخارج خانه و خرید بیرون با مرد خانه هست. کارهای خانه با خانم خانه و ...
سوم اینکه هر هفته لیست وسایل مورد نیاز برای منزل رو به ایشون بدین و بگید تهیه کنن. اگر تهیه نکردن، آرامش خودتون رو حفظ کنید، ولی به گونه ای برخورد کنین که متوجه شن کم و کسری بوده. مثلا اگر برنج نداشتید، یک غذای ساده تهیه کنید. وقتی پرسیدن چرا برنج نیست؟ بگید تموم کردیم! فقط همین
چهارم اینکه در مورد تعمیر وسایل منزلتون، اگر پس از چندبار گفتن شما تاخیر کردن، از برادر یا پدر یا فرد دیگری که محرمتون هستند در فامیل بخواهید که تعمیرکار بیاره و اون کار رو انجام بده. بعد که تمام شد، به همسرتون بگید فلانی امروز رفت تعمیرکار آورد و وسیله درست شد و شروع کنید از اون فرد محرم که اینکارو کرده مقداری تعریف کنید(زیاد نه). اینطوری احتمالا متنبه میشه
پنجم اینکه اگر مسدولیتهایی که بر عهده اش بوده رو انجام نداد، با آرامش برخورد کنید و فقط اونو با عواقب عدم مسئولیت پذیریش مواجه کنید. مثلا اگر قرار شد قسط ها رو پرداخت کنه، شما دخالتی نکنید و اصلا گوشزد هم نکنید. فوقش اینه که پرداخت نمیکنه، اونوقت از بانک باهاش تماس میگیرن و پیگیر میشن. خودش مرتبه بعد اقدام خواهد کرد!!
موفق باشید:72: