سلام
خانم با لهای صداقت کارشناس افتخاری تالارهمدردی شدند خیلی تبربک می گویم:72::72::72::72:
امیدوارم در تالارهمدردی موفق باشید امیدوارم به مراجعان تالار کمک کنید
تبربک می گویم
:72::72::72::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خانم با لهای صداقت کارشناس افتخاری تالارهمدردی شدند خیلی تبربک می گویم:72::72::72::72:
امیدوارم در تالارهمدردی موفق باشید امیدوارم به مراجعان تالار کمک کنید
تبربک می گویم
:72::72::72::72::72::72:
منم تبریگ می گم.
انشالله شاهد پیشرفتهای روزافزونتون باشیم. http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif
سلام...هورا بالهای صداقت جونم..:46:..
بهت خیلی تبریک می گم..ان شا الله همیشه موفق باشی.....
خیلی خوشحال شدم دوست جونم..حیف شکلک هام باهام نیومدن مسافرت!!!! وگرنه کلی شکلک می ذاشتم برات:72::46:
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
سلام
البته من تو تاپیک حال و احوال تبریک گفتم.
ولی حیفم اومد اینجا چیزی ننویسم.
بالهای صداقت بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت می کنم :)
شاد باشی!
بال های صداقت عزیز از ته دل بهت تبریک میگم شایستگیشو داری عزیزم:46:
تبریک ویژه منو هم پذیرا باش.....:310:
امیدوارم شاهد پیشرفت های بیشتری ازت باشیم خانومی:43:
بالهای صداقت نازنین
تبریک من را پذیرا باش به خاطر نشانی که به واقع لایقش هستی ولی جالب است که من تاکنون فکر می کردم تو
کارشناس تالاری با این پست های خوب و جامع و کاربردیت.
یک بار دیگر تبریک می گویم اهدای نشان کارشناسی افتخاری برای کمک به انسانهای زخم خورده را :43:
امیدوارم به عوض این کمک های خوب و بی دریغت زخم های زندگیت التیام یابد و همانطور که چراغی برای راه تاریک
زندگی برخی بندگان خدا روشن می کنی خداوند راه زندگیت را با وجود سراسر مهربانش روشن سازد...
:72:
بالهای صداقت عزیزم من هم بهت تبریک می گم نازنین . :72::310::227:
موفق باشی گلم :43::46:
بالهای صداقت عزیز بهت تبریک می گم.همیشه آدم وقتی ارتقا می گیره کارش سخت تر می شه امیدوارم ازین به بعد هم مثل همیشه از حضور گرمت و راهنمائیهای ارزشمندت استفاده کنیم.برایت در زندگی شخصی ات هم آرزوی موفقیت می کنم.
سلام
خانم باران 68 محترم کارشناس افتخاری تالارهمدردی شدند خیلی تبربک می گویم:72::72::72::72:
امیدوارم در تالارهمدردی همیشه موفق باشید
امیدوارم به مراجعان تالار کمک کنید
خیلی تبربک می گویم:72::72::72::72::72:
آقای ابراهیمی صبح بخیر برادر
من دوسال پیش کارشناس افتخاری شدم .
یادتون نیست من و آقای بی بی و خانم آنی همزمان با هم کارشناس شدیم و همه تبریک هم گفتید .
این هم لینکش : http://www.hamdardi.net/thread-15113-post-135240.html#pid135240
باز هم ممنون آقای ابراهیمی :72:
بالهای صداقت عزیزم من زمانی که شما کارشناس شدید تالار نبودم ببخشید با این تاخیر به شما تبریک میگم . موفق باشی عزیزم .:46: