چگونه شوهرمو وادار کنم درس بخونه؟؟
سلام دوستان عزیز:
سریع میرم سر اصل مطلب. قبل از ازدواج شوهرم قول داد که درس میخونه... اون موقع کلاس زبان می رفت و من امیدوار بودم که نمی خواد بعد از چند سال دست به کتاب بگیره چون زبان می خونه.... با هزار زحمت دانشگاه قبول شد و 1 ترمم خوند....واقعا آدم باهوشیه... اما الان دیگه درس نمی خونه و سر کلاسم نمی ره.... خیلی اعصابم خورده و احساس می کنم از اعتماد من به خودش سو استفاده کرده و بهم دروغ گفته و قولی داده تا خرش از پل رد بشه......... نمی دونم شاید هم میخواسته اما الان حالش رو نداره... به هر حال هر جوری که شده می خوام وادارش کنم که درسشو بخونه چون اصلا نمی تونم تصور کنم که من فوق لیسانس باشمو شوهرم دیپلم..... چی کار کنم؟ با چه مهارت و ترفندی به درس خوندن علاقه مندش کنم؟؟؟لطفا منو راهنمایی کنید و اصلا نگید که باید از خیرش بگذرم...... بگید چه جوری به درس خوندن علاقه مندش کنم؟؟؟؟ ممنونم:72:
RE: چگونه شوهرمو وادار کنم درس بخونه؟؟
عزیزم همسرت دلیل درس نخوندنش چیه؟
آیا فقط با اینکه خودت فوق لیسانس هستس و همسرت دیپلم هست مشکل داری؟ مشکل دیگه ای به خاطر درس نخوندنش هست؟
فکر نمیکنم این دلیل قانع کننده ای باشه که چون شما فوق لیسانسی، همسرت هم باید حداقل لیسانس داشته باشه.زمانی که ایشون به خواستگارتون اومده بود ایشونو همونطوری که دیدی و اونطوری پذیرفتی. به هرحال علت اینکه ادامه تحصیل نمیده هرچیزی می تونه باشه. داشتن تحصیلات به خودی خود ارزشی نداره.اونچه که ارزشمنده داشتن روابط درست/رفتار درست/افکاردرست و داشتن مهارت زندگیه. البته شما می تونید در یه فضای ارام باهمسرتون صحبت کنید و دلیل ادامه ندادن تحصیلشو بپرسید.شاید انگیزه درس خوندن رو نداره.باید ببینید علت ادامه ندادن تحصیل چیه. بعد به فکر ترغیبش به ادامه تحصیل باشید.
http://ahlekhaneh.ir
دوستای گلم:
ازجواباتون ممنونم..... دلیل من برای درس خوندنش اینه که تحصیلات طرز فکر و ذهن آدم رو پرورش می ده... و اینکه بعد از مدتی در رشته ای که درس خونده کار کنه و شغل الانش رو چون که شراکتی هست و دلایل زیاد دیگه ای اصلا نمی پسندم..... شوهرمم اول طرز فکرش همین بود چون خودشم از شرایطش راضی نیست اما بعد از یه مدتی یک دفعه جا زد که کار نیست و درس خوندن وقت تلف کردنه و ... من خودم فکر میکنم پدرش طرز فکرش رو اینطوری تغییر داده چون ایشون با درس خوندن شوهر من و داشتن شغل مستقل اون کاملا مخالفه و همیشه می خواد کاری کنه تا منتش بر سر پسرش باشه و یه جورایی تسلط بر اون داشته باشه... این حرفا هم که کار نیست بیشتر از دهن باباش شنیدم..... خلاصه بگم که درس خوندن شوهرم باعث میشه ما توی زندگیمون کاملا مستقل بشیم و خیلی زیاد به نفعمونه اما نمی خونه...........:316:
هر چیزیم که میگم تا دوباره بهش انگیزه بدم فایده ای نداره..... شوهرم در اصل انگیزه ای برای درس خوندن نداره و شرایط نامناسبش رو که تا حالا به خاطرش خیلی غصه می خورد رو داره قبول می کنه.... بهم بگید با چه مهارتی بهش انگیزه بدم و کاری کنم که بفهمه و درک کنه که می تونه خیلی بهتر از این باشه...........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلچهره
دوستای گلم:
ازجواباتون ممنونم..... دلیل من برای درس خوندنش اینه که تحصیلات طرز فکر و ذهن آدم رو پرورش می ده... و اینکه بعد از مدتی در رشته ای که درس خونده کار کنه و شغل الانش رو چون که شراکتی هست و دلایل زیاد دیگه ای اصلا نمی پسندم..... شوهرمم اول طرز فکرش همین بود چون خودشم از شرایطش راضی نیست اما بعد از یه مدتی یک دفعه جا زد که کار نیست و درس خوندن وقت تلف کردنه و ... من خودم فکر میکنم پدرش طرز فکرش رو اینطوری تغییر داده چون ایشون با درس خوندن شوهر من و داشتن شغل مستقل اون کاملا مخالفه و همیشه می خواد کاری کنه تا منتش بر سر پسرش باشه و یه جورایی تسلط بر اون داشته باشه... این حرفا هم که کار نیست بیشتر از دهن باباش شنیدم..... خلاصه بگم که درس خوندن شوهرم باعث میشه ما توی زندگیمون کاملا مستقل بشیم و خیلی زیاد به نفعمونه اما نمی خونه...........:316:
هر چیزیم که میگم تا دوباره بهش انگیزه بدم فایده ای نداره..... شوهرم در اصل انگیزه ای برای درس خوندن نداره و شرایط نامناسبش که می تونه بهتر از این باشه رو داره قبول می کنه.... بهم بگید با چه مهارتی بهش انگیزه بدم و کاری کنم که بفهمه و درک کنه که لیاقتش خیلی بیشتر از اینه؟؟؟؟
خود من درس خوندن رو خیلی می پسندم ، ولی با قسمت حرفی که گفتید فکر و ذهن آدم رو پرورش می ده مخالفم !
این همه دانشجوی ... نشانه عدم موفقیت این نظریه هست !
به هر حال دلایل بهتری بیارید تا رغبت بیشتری پیدا کنه ، چون خود من به شخصه کسی اینجور بگه ناراحت می شم!!
مثلا بگید ، دوس دارم بتونی به بچه هات تو درس کمک کنی و اینجور مثال ها !
اینکه بگی شخصیت ساز هست و... جدا معنی بدی می ده:163:
به نظر من مشکل اصلی رو می شه از عنوان تاپیکت فهمید:
چگونه شوهرمو "وادار" کنم درس بخونه؟؟
شما باید شوهرت رو تشویق کنی؛ هر آدمی به طور طبیعی نسبت به کاری که باید با اجبار انجام بده موضع می گیره و دل زده می شه!
یه بار بشین و بدون در نظر گرفتن این علاقه ی شخصیت به ادامه تحصیل همسرت باهاش حرف بزن ببین واقعاً دوست داره درس بخونه با نه؟!
همه چیز که درس خوندن نیست!!!
من خییییییلیییییی دلم میخواد شوهرم درس بخونه اما نمی دونم چطوری باید تشویقش کنم؟؟ شما بگید با چه فوت و فنی به درس خوندن تشویقش کنم؟؟