عاشقش شدم، حلقه پوشیده ، آیا متأهل است ؟ (لطفا آقایون کمک کنند)
سلام من تازه عضو شدم :72:
بچه ها میدونم سوالم مسخرست ولی واقعا حالم خرابه بم شوک وارد شده لطفا نظرتونو بگین:302:.بچه ها اگه یه مرد که هیچوقت حلقه دستش نبوده یدفعه بعد از یه مدت که میبینیش حلقه دستش باشه یعنی نامزد کرده یا علت دیگه ایم میتونه داشته باشه بجز ازدواج؟ خودمم نمیتونم ازش بپرسم حتی غیر مستقیم :302:
آخه یجوری رفتار میکنه انگار دوسم داره حتی نگاه کردنش ...این آقایی که میگم بخاطر شرایط کاریش خیلی با دخترا سرو کار داره ممکنه بخاطر اون حلقه دستش کرده؟آخه من اصلا معتی کاراشو نمیفهمم از یه طرف سعی میکنه منو عاشق خودش کنه از اون ورم جلوم حلقه دست میکنه
RE: لطفا آقایون کمک کنند...(دارم دیوونه میشم)
سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
من که تا حالا تو اطرافیام ندیدم کسی حلقه بزاره (منظورم دوستای مجردم هست)
ولی همه دوستام که ازدواج کردن حلقه دارن و همیشه میزارن.
ظاهرا شما با این آقا صمیمی هستید خوب دوستانه ازش بپرسید
مثلا بگید به سلامتی کی ازدواج کردین مارو دعوت نکردین؟
نه يه وقت چيزي نپرسيا!مردها خيلي سريع متوجه توجه و علاقه ي خانم هاميشن به خصوص آدمايي مثله ايشون كه باخانم هاي زيادي ارتباط دارن
اينكه حلقه ميزاره دوحالت داره
1-مجرده و حلقه ميذاره تا خانم ها سمتش نيان واز صميميت و رفتار دوستانه اش سوء برداشت نشه و مثه شمافكروخيال خاصي نكنن
2-متأهله و مثه خيلي از آقايون متاهل براي نشون دادن تعهدش به همسرش حلقه ميذاره
كه در هر دوحالت نشون ميده اونجور كه شمافكرميكنيدنيست ورفتارصميمي ودوستانش كاملا بدون قصدومنظوره وشمادچارسوءتفاهم شدي وتحت هيچ شرايطي جلو نرو و حرفي نزن
رورفتاراش زوم نكن و ازفكرش بيابيرون
مطمئن باش كه هيچ عشق و عاشقي اي دركارنيست
سلام،
هستند کسانی که ازدواج نکردند ولی در انگشت حلقه، حلقه گذاشتند. بدون پرسش نمیتوان دقیقاً نتیجه گرفت آیا اون آقا ازدواج کرده اند یا نه. ممکنه ازدواج کرده باشند، ممکنه حلقه گذاشته به هر دلیل دیگری. سال قبل من حلقه دستم بود ولی ازدواج نکرده بودم - مطمئنم هستند کسانی که ممکنه چنین کاری رو بکنند.
پیشنهادی برای شما دارم، روی آن فکر کنید:
تا حد ممکن به اون آقا توجه نکنید. کنجکاوی هم نکنید. فرمودید چرا ما مردها اینگونه هستیم... احتمالاً ایشون متوجه نگاههای شما شده اند و فهمیده اند که دل شما پیش ایشون گیر افتاده. میخواهند شما پا پیش بگذارید که امیدوارم هرگز این کار رو نکنید. در صورت محل ندادن برای جلب توجه شما بیش از پیش تلاش میکنند. در عوض اگر به هر نشانه ای که ایشون بروز میدهند واکنش نشون بدهید به خودشون برای رسمی کردن رابطه زحمت نمیدهند (برای چیزی که در دسترس هست، تلاش کردن بی معنی است).
هر وقت پیشنهادی دادند از ایشون بخواید با خانواده تشریف بیارند برای خواستگاری و هر گونه رابطه خارج از این محدوده رو رد کنید. مردها برای چنین خانمی دست و پا میشکنند.
موفق باشید.
شاید متوجه شده که شما دچار سوتفاهم شدید و حلقه اش را پوشیده که به شما بگه که متاهل است.
سعی کن این افکار را کنار بذاری و به زندگیت برسی. نگام می کنه و من را به خودش علاقمند کرد و ... توهمات دخترانه است.
باور کنید از اون روزی که حلقه دستش کرده من دیگه نگاهشم نکردم ولی اون هی بدتر میکنه .آخه من وقتی کسی رو دوست دارم حتی نمیتونم به مردای دیگه نگاه هم بکنم .اونوقت چطور نامزد کرده و به کس دیگه هم ابراز علاقه میکنه .من واقعا عاشقش شدم و خیلی سخته که بش محل نذارم...:316:
والا اگه مجرد باشه که هیچ وقت حلقه نخواهد پوشید.
اما خوب در موارد خاص 1-برای جلب توجه شما 2-برای از بین بردن توجه شما
در این موارد اگه ازش بپرسید که ازدواج کردی یا نه خیلی از مردها هستن که میگن نه! خوب خیلیا بدشون نمیاد یه مورد دیگه رو هم در دسترس داشته باشن!
این احتمال رو هم در نظر بگیرید.
اگه بهتون علاقه منده پس باید حداقل پیشنهادش رو بده
اما اگه تا حالا حرفی نبوده و شما از روی نگاه اینجوری فکر میکنید باید خدمتتون عرض کنم که من یه همکار دارم که همیشه مهربون باهاش رفتار میکنم. بعد از اینکه خبر نامزدی منو شنید کاملا متوجه شدم که رفتارش عوض شده و بیشتر بهم توجه میکنه (فکر میکنم ایشون هم مثل شما فکر میکرده) اما من به شدت باهاش خشک رفتار کردم تا اینکه جایگاه خودش رو پیدا کرد و رفتارش مثل رفتارای عادی دوتا همکار شد
اینو مطمئنم که بهم علاقه مند شده بود و به این دلیل میگم که بعد از نامزد شدن من بهم زیاد اس ام اس میداد و درد و دل میکرد.
البته من جوابش رو نمیدادم تا اینکه پیام ها قطع شد
اما خوب همه متعهد نیستن
بازی نخورید مواظب باشید
بهترين راه بي اهميت بودن و توجه نكردنه
واقعا اگه آدم سالمي باشه و قصدش ازدواج باشه،خودش جلو مياد و حتي با اينكارت(بي توجهي)ممكنه مصمم تر بشه
forever alone عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
احساس شما نسبت به این آقا ناشی از ذهن خوانی شماست .
اینکه نگاه او را و حتی حرکات او را از روی علاقه میخوانید جز ذهن خوانی نیست و ذهن خوانی نیز اشتباه است و آدمی را به بیراهه می کشاند . بهتر هست که حلقه پوشیدن او را که یک واقعیت عینی هست بپذیرید که نشان متأهلی اوست .
اگر شما به او نگاه نمی کنید ، چطور متوجه نگاه و حالتهایی که تصور می کنید خاص است نسبت به خودتون شده اید ؟؟؟
در هرصورت توصیه کارشناسی ما بیرون آمدن از تمرکز روی این آقا و هر آقای دیگه ای در مسیر کار و تحصیلتان هست و بهتره که سرتان به کار و زندگیتان باشد و خود را در معرض آسیبهایی که کمترین آن اشتغالات ذهنی بیهوده هست قرار ندهید .
همان بهتر که این آقا چنین کاری کرده چون به خاموش شدن احساس شما بسیار کمک خواهد کرد . پس او را متأهل بدانید و از فکر و توجه به وی بیرون آیید .
موفق باشید .
.
RE: عاشقش شدم، حلقه پوشیده ، آیا متأهل است ؟ (لطفا آقایون کمک کنند)
به نظرم این احساسات خیلی پایه و اساس نداره..
منم یه مدتی یه جایی میرفتم واسه کاری یه خانمی بود که حس میکردم همش به من نگاه میکنه و واقعا اگر این حسو تقویت میکردم شاید بهش علاقه پیدا میکردم ولی نذاشتم این حس تقویت بشه و خیلی زود تموم شد . الانم شما باید خودتو از اون محلی که حضور داره یا نگاه کردن بهش دور کنی. مطمین باش اگر حتی ازدواج هم نکرده باشه خیلی نمیتونه مورد مطمینی باشه . شما دختری و میتونی موقعیت های خیلی بهتر هم داشته باشی . ازین احساسات برای من زیاد بوده ولی هیچ کدوم پایدار نبوده .