باتهدید این پسراچیکارکنم؟؟؟؟؟شمابگید.
سلام من ب ی مشکل برخوردم اذیتم میکنه پارسال ی پسری بهم پیشنهاد دوستی دادومنم قبول کردم و ی هفته باهاش تلفنی حرف زدم بعد درخواست رابطه جنسی ازم کردوقبول نکردم چون بچه محل بودوبعدش باهاش تموم کردم وقضیه تموم شدتا اینک هفته پیش توخیابون من ودیدودوباره تقاضای دوستی کردوقبول نکردم وشروع کردبه تهدیدکردن بعدباهاش حرفیدم ک باضربه زدن ب من چیزی نصیبت نمیشه واونم تهدیدش وپس گرفت وبازچندروزپیش من ودیدوبازدنبالم افتادومن خودموازدیدش گم کردم.من شب وروزیادتهدیداش می افتم میترسم .چرابازخواست بیفته دنبالم پس؟ میدونم کاری نمیتونه بکنه امابازمیترسم.ب قول دوستام خوشکلیم دردسرشده چیکارکنم خب زشت کنم خودمو؟؟
RE: باتهدید این پسراچیکارکنم؟؟؟؟؟شمابگید.
سلام.تهدیدت میکنه که چیکار میکنه مثلا؟
از چی میترسی؟
مگه آتو داری دستش؟
باتهدید این پسراچیکارکنم؟؟؟؟؟شمابگید.
ن هیچ آتو ومدرکی ندارم.آره با ی پسرببینمت کشتمت و...... حتی آدرس خونمونم بلدنیس امابچه محلیم و همیشه توخیابونا پلاسه.پارسال فهمیدم ارازل تشریف داره بهم زدم باهاش چون خودم دخترآرومی ام رابطه با همچین تیپ وشخصیتارونمیپسندم .من بچه نیستم شعورم بالاس غیراینم خیلیاتهدیدکردن اماهمش حرف بود.اما این عین خوره افتاده توجونم .
گلمریم عزیز سلام
قبل از هرچیزی باید بدونی این روابط بسیار بسیار آسیب زا و خطرناکه.
هم برای الان و هم برای اینده ات.به خصوص اینکه میگی بچه محل هم هست و مطمئن باش فردا روز ممکنه طرف بیاد وسط مجلس عروسیت و بگه فلانی با من دوست بوده و ...!!
خوشگلی خوبه.کسی هم به شما نمیگه خودت رو زشت کن.اما اینو بدون که هرکسی خوشگل باشه نباید خودش رو در معرض اینجور روابط بدون هدف بذاره.
فکر هم نکن به خاطر خوشگلیته که دنبالتن ! بلکه این جور مردها دنبال هر دختری میرن.اگر یکی مثل شما به دوستیهاشون جواب مثبت بده این میشه نتیجه کار.
بنابراین گذشته رو فراموش کن و از این روابط دوری کن.
پس فردا که ازدواج کردی مدام در وحشتی که نکنه فلان پسر که یه روزی باهاش دوست بود سر و کله اش پیدا بشه و همین چقدر از لحاظ روحی بهت فشار میاره.
شک نکن وقتی وارد مسیر غلطی میشی باید منتظر عواقبش هم باشی.
از این بترس که کسی تورو با این افراد ببینه و پس فردا که برای خواستگاری و ...بیان همسایه ها همه چیز رو بذارن کف دستشون !
پس کلا سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند.
از این روابط بیا و بیرون و بدون ترس و وحشت زندگی کن و تمام عفت و پاکیت رو برای همسرت نگه دار.
موفق باشی
پس شما از روی ظاهر در مورد ادما قضاوت نکن
عزیز دلم کلا دور رابطه دوستی خط بکش
چه با این پسر چه با هر پسر دیگه
چه خوب چه بد
فکر نکن درکت نمیکنم که این حرفو میزنم:72:
میدونم بچه هم نیستی:72:
اما یه موقع میرسه که میگی کاش نمیکردم
پس بهتره از الان دور این چیزا رو خط بکشی و تنهاییتو با این روابط ( البته با این ارتباط ها) پر نکنی
آسیبش در آینده و در ژندگی متاهلیت می تونه خیلی بیشتر از این تهدیدهایی باشه که الان دچارشی
اینجا هم قاطع برخورد کن و ضعف نشون نده که فکر کنه میترسی:46:
مسئله شما شبیه یه موردی بود که با طرف مقابلش چندتاعکس مشترک انداخته بود. بعداز قطع رابطه اون اقا هم تهدید به پخش کردن عکس ها کرده بود.
جواب:بهترین راه این است که به او بگویید اگر می خواهد به خواستگاری شما بیاید و اگر نیامد قاعدتا دلیلی برای تهدید ندارد. اما اگر آمد به بهانه مخالفت خانواده ردش کنید و در این صورت احتمال انتقام گیری از شما کمتر است و اگر هم ارتباط شما با خودش را به دیگران گفت:می توانید طوری وانمود کنید که اینها در جریان خواستگاری بوده است.
http://ahlekhaneh.ir