مشکلم با گذشته خانمم با اینکه قبل از ازدواج می دانستم ( روانی شدم)
سلام
من 1 ماهه ازدواج کردم با خانمم خوب میدونستم دوست پسر داشته حتی میدونستم س-ک-س
داشته میدونستم اولین س-ک-س از جلو داشته و.....
حتی میشناسم اونارو دوست پسر سابقش اما خوشبختانه جلو چشمم نیستند که یادم بیاد هس
من ازدواج کردم الان 5 روزه فهمیدم با چند نفری که من میدونستم هیج با چند نفر دیگه هم بوده
اعصابم به هم ریخته فکر میکنم کلاه سرم رفته من دوسش دارم منم دوسم داره میگه گذشتم
بوده همش فکرم مشغوله چی کار کنم میگم طلاق بگیرم میگم شاید بهتر از این گیرم نیاد
به من کمک کنید چی کار کنم منم میخواستم اولین کس یاشم و حس زدن بکارت داشته باشم
RE: مشکل بزرگ با خانمم روانی شدم
سلام النیکی دیگه تو این سایت مشکل شما رو داره اما اون هنوز ازدواج نکرده ای کاش شما هم مثل اون قبل ازدواج شاوره می گرفتید برو بخون هیچ کس بهش پیشنهاد نداده که تن به این ازدواج بده
اما این اشتباهیه که کردی و دیگه گذشته
اگه مطمئنی که بعد ازدواج این کار ر گذاشته کنار سعی کن ببخشی و فراموش کنی نه به خاطر اون بلکه به خاطر خودت و خدای خودت
و اگه می خواهی زندگی آرومی داشته باشی همه این افکار رو بریز دور و هیچ وقت به این قسمت از آرشیو مغزت رجوع نکن
سلام آقا احسان؛
اولاً طلاق رو کلاً بذار کنار، اول به راهکارایی دیگه فکر کن بعد اگه به بن بست رسیدی برو سراغ طلاق. تو این شرابطی هم که تازه ازدواج کردین و هم دیگرو دوست دارین دست نگه دار.
حس زدن بکارت رو همه ی مردا تجربه نمی کنن که، بسته به نوعش خیلیا اصلاٌ از بین نمیره بعضیا هم مادرزادی ندارن. اینقده سخت نگیر به خودت!
اول از همه خانومت رو به خاطر خوبی هایی که داره، به خاطر علاقه ای که بهت داره ببخش، اونقد محبت نثارش کن که آدمای قبلی کلاً از ذهنش پاک شن، هیچ وقتم نقش یه مرد شکاک رو براش بازی نکن چون بدتر ضربه می خوری.
گذشته ها گذشته فقط باید ازش عبرت یگیری نه اینکه حال و آبندت رو فداش کنی.
.............................................
در ضمن آقا احسان عنوان تاپیکت رو عوض کن؛ یه اسمی بذار که هر کی می بینه متوجه مشکلت بشه، اینجوری دوستان بیشتر میان و بهتر راهنماییت می کنن.
پاینده باشی
در مورد اینکه می خواستی اولی باشی ، خودت انتخاب کردی قبل عقد باید فکر این قضیه رو می کردی با علم به این موضوع ازدواج کردی پس اشتباهت رو با یک اشتباه دیگه جبران نکن
سلام
فکر نمیکردم اینقدر زود جوابم بدید ممنون
من نیاز به دلداری ندارم بچه نیستم اخه !
اسم دوست پسرش میاد مثلا اسم داییش م.. من باز فکری میشم یاد دوست پسرش میوفتم
من مسلمون ... نیستم که بخوام گیر بدم یر این چیزا میترسم بجه دار بشیم و ابن تا اون موقعه منو ازار بده بعد 10 سال
من زجر بکشم و.. اونجا کار به طلاق برسه
زنم سادیس نداره که بخواد بعد ازدواج خیانت کنه برای همین باهاش ازدواج کردم پس این نکته مثبته
بعد من میدونید بهش چی گفتم برای اینکه امتحانش کنم گفتم باید برای من باید از خارج قیمت کسانی که باکره
خودشونو میفروش 5 هزار دلاره بگیری با ناراحتی بغض گفت باشه قسم خورد این کار میکنه
به من میگه خون ندیده کلا باکرشم سره سکس از دست نداده اما بعد راضی میشه برای من دختر باکره بخره
بهش شک میکنم
خدایا من چی کار کنم البته خودمم همچین باکره نبودم دوست دخترای خودمو داشتم
ببینید آقا احسان
وقتی خودتون پذیرفتین و با علم به این قضیه ازدواج کردین دیگه درست نیست این قضیه رو کشش بدین
هم اعصاب خودتون بهم میریزه ، هم همسرتون
اگه باورش دارین ، پس کلا این قضیه رو فراموش کنید
شما الان مال هم هستید و قرار نیست کسی بینتون بیاد .پس ذهن خودتون رو درگیر گذشته نکنید
بذارید جو اعتماد توی خونه تون حاکم باشه
اون خواسته تون از همسرتون ظلمه! واسه یه زن خیلی سخته همچین چیزی ازش خواستین
شما و ایشون درست مثل هم بودید والانم هستید.از حالا به بعدم نمیخواهید خیانت کنید که! پس ول کن و به زندگیت برس:310:
سلام
تنها چیزی که میتونم بگم اینکه دختره گناه داره اینجوری نه بهش فکر کنید نه به فکر طلاق باشید ضربه سختی بهش میزنید
اشتباه کرده گذشتشو بهتون گفته نذارید چوب صداقتشو بخوره
قدر زندگیتون رو بدونید کمتر زنی حاضر میشه به خاطر حفظ عشقش براش دنبال دختره باکره بگرده
اگه خواسته براتون اینکارو بکنه خواسته کمبود نداشته باشید و بعد چندین سال زندگی دچار لغزش نشید و بهش خیانت نکنید
خودتون هم زیاد فرد پاکی نبودید که همچین انتظاری دارید
پیش مشاور برید تا بددلیتون برطرف بشه
به نظر من جدا شین.نه واسه اینکه سر شما کلاه رفته. اتفاقا سر خانومتونه که کلاه رفته.چون اون با شما صادق بوده و شما با علم به این موضوع ازدواج کردین حالا بازی در اوردین و هی سرکوفت میزنین بهش.جالبه که ازش خواستین زن باکره بخره براتون!!!!!! خانومتون داره خودشو حیف میکته.
شما هم دنبال بهانه نگرد.
امیدوارم 2 سال دیگه این موضوع نشه بهانه ای براتون که اجازه خیانت کردن بدین به خودتون و حق به جانب هم بشین
اگر با این مسئله کنا اومده بودید هرچی بود مربوط به گذشته اشونه. اما اگر ایشون نسبت به گذشته اش اظهار پشیمانی کرده باشه و به گونه ای توبه کرده باشه و قصد تکرار رفتار گذشته اشو نداره، شما می بایست بهش اعتماد کنیدو دیگه به گذشته اش فکر نکنید(هرچی که بود گذشت) برای اینکه یه زندگی توام با ارامش رو تجربه کنید،ازهمین الان شروع کنید به زندگی کردن.