RE: عرض ادب به دوستان قدیمی
سلام ارمان عزیز
شما منو نمیشناسی..اما من نه اینکه به تاپیکای قدیمی سرک میکشیدم شما رو میشناسم.از نوشته هاتونم خوشم میومد.
واقعا از اینکه اسمتونو دیدم خوشحال شدم.
همین دیگه.:)
موفق باشی
سلام دوست گرامی بله متاسفانه شما رو نمی شناسم . لطف دارید شما . از امتیازاتتون مشخصه که شما از اعضا خوب سایت هستید ان شالله که موفق و پیروز باشید .
راستی مطلبی که یادم رفت بگم اینکه اگه این تاپیک به قسمت اعضا ویژه سایت انتقال پیدا کرد - بنده دیگه نمی تونم توی همین تاپیک جوابی به دوستان بدم پس حمل بر بی ادبی نباشه و پیشاپیش ازتون عذر میخوام
وایییییییی.ببین کی اینجاست!!!! آرمان 26
حالتون خوبه؟ شما منم نمیشناسید ولی منم مثل بهار شما رو میشناسم
خیلی دوست داشتم الانم شما تو سایت می بودید،شما و کنجکاو و دوستای دیگه،واقعا جاتون خالیه
از دیدنتون خیلــــی خوشحال شدم دوست عزیز :43:
آقای آرمان نمیشه دوباره فعال بشید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
وایییییییی.ببین کی اینجاست!!!! آرمان 26
حالتون خوبه؟ شما منم نمیشناسید ولی منم مثل بهار شما رو میشناسم
خیلی دوست داشتم الانم شما تو سایت می بودید،شما و کنجکاو و دوستای دیگه،واقعا جاتون خالیه
از دیدنتون خیلــــی خوشحال شدم دوست عزیز :43:
آقای آرمان نمیشه دوباره فعال بشید؟
سلام
ممنون راحیل خانوم . بله همونطور که گفتید جای بقیه دوستان هم خالیه . گشتی توی سایت زدم و متوجه شدم عده ای از بچه های قدیمی خداحافظی کردن و یا حضورشون کم رنگ شده . خب چه میشه کرد زندگیه دیگه و مراحل مختلفی داره گاهی انسان فرصتش رو داره علاوه بر اینکه در اجتماع فعالیت کنه بتونه در فضای مجازی هم فعالیت داشته باشه و گاهی اوقات هم شرایط فعالیت در فضای مجازی محیا نمیشه گاهی هم شرایط هست اما حس و حالش دیگه نیست . اما خدمت شما عرض کنم اگه مطالب قبلی بنده رو دیده باشید من بیشتر تو قسمتهای آزاد و هنر و ... سایت فعال بودم اما سایت همدردی بیشتر به سوی تخصصی شدن پیش رفته و متوجه شدم که برای اون قسمتها تعرفه بالایی قرار داده که اونم شامل تعرفه یک ماهه و یکساله هست که هر دوش هم برای کسی که به صورت تفننی و از سر علاقه بخواد مطالبی تو قسمت آزاد قرار بده خیلی هزینش بالاست . به همین خاطر فکر نکنم سایت تخصصی روانشناسی و مشاوره همدردی دیگه مثل سابق جایی برای چنین فعالیتهایی باشه . به هر حال از ابراز لطف شما هم سپاسگذارم .
سلامی دیگر
امشب که برای بار دوم به سایت سر زدم متاسفانه خبری از دوستان قدیمی نبود !!! کسانی هم که لطف کردند و به این تاپیک سر زدند و تشکر یا اظهار لطف کردند اعضا جدید سایت هستند (البته از سه سال پش تاکنون ) و آشنایی با اونها ندارم . انتظار داشتم دوستان قدیمی هم سر ی به تاپیک بزنند که یا متاسفانه خداحافظی کردند یا از دیروز سر نزدند یا اینکه ما رو فراموش کردند ! فقط اسم آقای ابراهیمی رو تو افراد آنلاین دیدم که از همینجا به ایشون سلام می کنم و خسته نباشید میگم . آقای محمد ابراهیمی دلم برای شما هم تنگ شده بود دوست من :43::72:
به آقای ابراهیمی خبر دادم الان پیداش میشه
راستی آقای آرمان من چون میدونم تو چه زمینه هایی فعالیت میکردین میگم که جاتون خیلی خالیه
درسته اینجا یه سایت تخصصیه در زمینه ی مشاوره ولی واقعا اعضا به چیزای دیگه هم نیاز دارند
فقط برای انجمن آزاد هزینه رو زیاد گذاشتن،برای بقیه چیزا خیلی زیاد نیست که
یعنی اصلا راه نداره دوباره پررنگ بشید؟ :302: :316:
من خیلی قدیمی های تالار رو دوست دارم،قبلنا تالار همدردی خیلی باحال تر بود.
سلام
اقای ارمان 26 محترم
خوب هستید خوش میگذره جا در تالارگفتگوی همدردی خیلی خا لی است دلم برای شما خیلی تنگ شده بود
امیدوارم زودتر به تالارهمدردی بر گردید منتظر به تالار گفتگوی همدردی بر گردید امیدوارم به فعا لیت در تالار همدردی ادامه دهید تالارهمدردی به وجود شما نیا ز دارد اقای ارمان 26 محترم خیلی دوستتت دارم بهترین اعضا تالارهمدردی هستی براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام
هم دلگیرم از دستت و هم خوشحالم از اینکه یادی از ما کردی
خوب به یاد دارم چه دورانی رو با هم داشتیم،چقدر راجب به مسائل مهم تالار با هم وقت میذاشتیم و خلاصه.....
امیدوارم هر کجا هستی خوب و خوش و خرم و سرحال باشی.
می بینی که هنوز هم پوست کلفت هستم!
منم خیلی وقته که دیگه مثل سابق نمیتونم فعالیت داشته باشم،مشغله و کار و فعالیت های مجازی و حقیقی فرصتی برام نمیذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
هم دلگیرم از دستت و هم خوشحالم از اینکه یادی از ما کردی
خوب به یاد دارم چه دورانی رو با هم داشتیم،چقدر راجب به مسائل مهم تالار با هم وقت میذاشتیم و خلاصه.....
امیدوارم هر کجا هستی خوب و خوش و خرم و سرحال باشی.
می بینی که هنوز هم پوست کلفت هستم!
منم خیلی وقته که دیگه مثل سابق نمیتونم فعالیت داشته باشم،مشغله و کار و فعالیت های مجازی و حقیقی فرصتی برام نمیذاره
به به آقا کیوان:43: حال و احوالت چطوره داداش ؟ خوبی خوشی ؟ چه خبر از کار و بار ؟ شاغل شدی برادر ؟ دوست و هم تالاری قدیمی زن گرفتی یا نه در کل روبه راه که هستی ایشالله ؟
خبری از فرشته مهربان - نقاب - لرد حامد - گرد آفرید -باران 68 - rsrs (سارا خانم )- شاد- دیجیتال من - کنجکاو - گل مریم - و بقیه دوستان ندارید ؟ چرا از مدیر همدردی خبری نیست ؟