-
لطفا راهنمایی کنید
من یه پسر 26 ساله ام که از یک سال پیش بطور اتفاقی با یه دختر آشنا شدم که یک سال از اون ماجرا میگذره و تو این مدت ما با هم خیلی افتو خیز داشتیم حتی یکبار هم به هم زدیم که اون دوباره اومد تو این مدن من خیلی دلبسته اش شدم و یه حالاتی شبیه بچه ها یا شاید هم بخاطر احساسمه یعنی اوایل صبح و شب باهام در ارتباط بود و این ارتباطش کم تر شد و الان میگه اینجور کارا بچه بازیه و دوست داشتن به صبح و شب اس دادن و زنگ زدن نیست.تو این مدت کارهایی ازش سر زد که من چشم پوشی کردم ولی بعضی وقت ها میشه که سر یک مسئله کوچیک میتونه روی هر چیزی پا بزاره و بعضی وقت ها هم اونقدر خوبه که یادم میره اتفاقات
برای ازدواج یک انتخاب دیگه هم دارم که از لحاظ خانواده و اخلاق و علاقه به من هیچ شکی ندارم بهش
ولی من احساسم نسبت به مورد اول خیلی بیشتره و شاید بتونم بگم دیونه وار دوسش دارم
به نظرتون چکار کنم
-
RE: لطفا راهنمایی کنید
hi.frend2011 عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
عنوان فعلی شما لطفا راهنمایی کنید است که مبهمه و اعضا به تاپیک هایی با عنوان مبهم سر نمیزنن!!
پیشنهاد دارم در پست بعدی یک عنوان که گویای مشکل یا سوال اصلیت باشه ذکر کنید تا مدیران زحمت تغییرش را بدهند
موفق باشی:72:
-
کمک
سلام برادرمن حالتون ک خوبه ب لطف خدا؟خب اینکه مث من ی عاشقی خوشحالم وازاین ناراحتم ک مث من ب عشقت نرسی.فک کنم عشق شمای طرفه اس دوست داشته وحالا؟؟مادخترا تای پسره دیگ بیشترمحبتی ب مابکنه سریع رام میشیم امامیشه درستش کرداگرواقعادوسش داری وفکرازدواج باهاشی بروباهاش آروم ومنطقی حرف بزن ک خانومی ک ی ساله باهم ساختیم ب نظرت ارزش داره منوبذاری کنار؟بهش بگوقصدزندگی باهاتودارم پس بیاباهم روراس باشیم اگرپای کس دیگه وسط بگومن وخلاص کن اگرم من ومیخوای پس کاری کن ک جفت مااذیت نشیم