-
چه واکنشی نشون میده؟
سلام
اصل قضیه این هست که من از یکی از هم دانشگاهیام خوشم اومده میخوام این موضوع رو باهاش مطرح کنم.
چیزی که میخوام انجام بدم این هست(ببینید جمله ام درسته؟)
که برم پیشش و بگم میتونم چند دقیقه وقتشون رو بگیرم یا نه....بعد ازشون بخوام اگر اجازه بدن با خانواده بیایم خواستگاری و لطف کنید شماره منزلتون رو بدید تا تماس بگیرند
اول از همه اینکه این رفتار درسته؟
دوم اینکه چه واکنشی نشون میده به نظر شما؟....شما اگر باشید چه واکنشی نشون میدید؟
سوم اینکه اون که منو نمیشناسه چه طور اعتماد کنه و شمارش رو بده؟
چهارم اینکه از کجا بفهمم از نظر سنی از من کوچیکتره؟از روی چهرش که من نمی گیرم.
پنجم توی دانشگاه ما از یک قومیت که چندان هم خوشنام نیستند توی اون منطقه زیاد هست می ترسم ایشون هم مال این قومیت باشه.از کجا اینو بفهمم؟
یه چیز دیگه به فرض اینکه نتیجه این شد به درد هم نمیخوریم(از طریق خواستگاری) بعد من ایشون رو توی دانشگاه ببینم و ایشون من رو ببینید باید چی کار کنیم دقیقا؟
در کل به نظرتون چی کار کنم؟اون چه واکنشی نشون میده.....خیلی برام مهمه که بدونم.
متشکر و ممنونم
-
RE: چه واکنشی نشون میده؟
سلام
دوست عزیز شما توی تاپیک های قبلیتون گفته بودین که با توجه به مطالعاتتون متوجه شدین که تا چندین سال دیگه شرایط ازدواج رو ندارین و دوستان بتون پیشنهاد داده بودن که روی توقف فکر کار کنین. اگر تاپیک قبلیتون درسته پس این تاپیک جدید جوابش مشخصه و بهتره شما هیچ کاری نکنین چون هنوز خودتون آمادگیشو ندارین.
البته شاید سوال شما یک سوال فرضیه و می خواین بدونین اگر در آینده چنین شرایطی پیش اومد چه کار کنین که در اون صورت دوستان راهنماییتون می کنن
-
راستش هرچی با خودم کلنجار میرم نمیتونم موکول کنم به آینده
حتی اگر شده بخوام شرایطش رو به وجود بیارم (مثل کار)
بعد یه چیز که توی خانواده ما رسم شده چند سالیه این هست هر کسی ازدواج میکنه 3-4 سالی عقد هستند و بعد عروسی میکنند
خب قطعا تا اون موقع میتونم تمامی شرایطش رو به وجود بیارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
سلام جناب
من از حرفاتون اینطور استنباط کردم که شناخت کافی از ایشون ندارین؛ درسته؟
علاقه ی شما صرفاً به ظاهر خانوم محدود می شه یا مورد دیگه ای هم هست؟
چند مدته ایشون رو می شناسین؟
-
بله صرفا ظاهر و هیچ شناختی ندارم ازشون
به خاطر همین میگم اگر نشد چه رفتاری انجام بدم...چون فقط به ظاهرشون علاقه پیدا کردم و از طرفی هم خیلی منطقی هستم و اگر ببینم به هم نمیخوریم کنار میکشم.
یک سال.....یه کلاس مشترک داشتم باهاشون
-
فکر نمی کنی به دلیل صرفاً ظاهر پیشنهاد دادن به خود دختر خانوم عجولانه باشه؟
بهتر نیست یکم درموردشون تحقیق کنی و یه حداقل اطلاعاتی رو به دست بیاری و بعد به خودشون بگی؟ حداقل اینکه اهل کجاان و چندسالشه و اینا رو بدون بعد... اصلاً از کجا معلوم نامزد نداشته باشه!:163:
برای تحقیق هم حتماً نیازی نیست که از خودشون مستقیماً بپرسی؛ می تونی تعقیب کنی! یا یه نفر که مورد اعتمادته رو مأمور به این کار کنی. ( دقت کن که مورد اعتماد یاشه تا آبروی دختر خانوم حفظ بشه.)
( این تجربه ی شخصی منه بعضی افراد بدون اطلاع از تجربه ی طلاق من موضوع خواستگاری رو در میون میذارن و به محض فهمیدن میذارن و میرن... تنها اتفاقی که این وسط میوفته به احساسات من لطمه می زنن، حالا شاید من خودم هیچ تمایلی به ازدواج باهاشون نداشته باشم ها... ولی رد شدن از جانب آقایون برای دختر خانما یکم دردناکه! )
-
مرسی دقیقا مشکل همین جاست که نمیدونم این حداقل اطلاعات رو از کجا به دست بیارم....رشتشون همش دختره...فقط 3-4 تا پسر هستند که من نمیدونم میشه بهشون اعتماد کرد یا نه.دوست ندارم رو دختر مردم اسم بذارم.چون این حرفا سریع میپیچه و دانشگاه اینجا هم توی شهر کوچیکه که به دلیل محدودیت فرهنگ چندان بالایی ندارن.
رو راست بگم میخوام تکلیف خودم مشخص بشه....اگه به درد هم نمیخوریم که دیگه فکرش رو از سرم بیرون کنم....اگر هم به درد هم میخوریم که ازدواج.
این اطلاعات رو نمیدونم چه طور به دست بیارم
اگه اینا رو میدونستم خیلی خوب بود....سن،شهر اصالت و سکونت،عقاید اخلاقی ودینی
-
خوب بهترین راه اینه که اگر یه کارمند خانم تو آموزش دانشکدتون یا آموزش کل هست که برخوردشم خوب باشه
برین و بهش بگین نیتتون چیه و بگین می خواین تحقیق کنین و یه سری اطلاعات اولیه رو بپرسین معمولا اگر آبرومندانه برین و اون طرف به خیر بودن نیتتون مطمئن باشه اطلاعات رو می دن معمولا
یا خودتون برین یا یکی از اعضا خانواتون نه دوستا چون دوست ممکنه حرف رو الکی پخش کنن
می رین و از اونم بخواین که چون در مرحله تحقیق هستین نمی خواین مطرح شه
منتها دقت کنین افراد قابل اعتماد رو انتخاب کنین
-
مرسی متشکرم
اما من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم که اگر درخواست شماره تلفن برای خواستگاری کنم چه واکنشی نشون بدند؟
ممکنه اصلا رد کنند؟مثلا به خاطر تیپ و قیافه و این چیزا؟
-
بستگی به روحیه و اخلاق دختره داره.مثلا برای خودمن تو دوران دانشجوییم دوبار این موضوع پیش اومد که هر دوبار فقط اون بیچاره ها شدن سوژه خنده ی من و دوستام!
اگه اون خانم منطقی و معتقده بعید به نظر میرسه که پیشنهادتو جدی نگیره و احتمالا قبول می کنه شماره بده البته نحوه ی گفتنت هم مهمه در ضمن نباید پیش کس دیگه ای بگی و این پیشنهاد رو وقتی با خودش تنهایی و وقت زیادی دارید مطرح کن
به هر حال به صرف قیافه ی دلنشین جلو نرو یه کم ازاخلاقش مطلع شو که حداقل بدونی رفتارو عکس العملش درمقابل پیشنهادت ممکنه چه جوری باشه و خودتو برای اون عکس العمل آماده کنی هی نشینی بعدش غصه بخوری