تردید - 2.5 سال با همکلاسیم دوستم، به مشکل خوردیم
سلا دوستان.من 2.5 سال با همکلاسیم دوستم.تا الان تونستیم با مشکلاتمون کنار بیایم.اولا فکر میکردم شاید وابسته شدیم اما حدود 1 سال پیش ما 54 روز قهر بودیم و اما باز پیش هم برگشتیم.
خب الان میرم سر اصل مطلب:
ما قراره امسال ارشد بدیم.ما دو روزه مشکل پیدا کردیم/. میشه گفت که احساسم بهش خیلی کمتر شده.اما اون نمیتونه درس بخونه و من نمیتونم اینو تحمل کنم.حالا از کجا میدونم که نمیخونه چون سر امتحان ازمایشی قبلی کنکورش هم دعوامون شد و 1ساعت نکشید که از جلسه دراومد.
خواهرش تابستون بهم گفته بود اگه اخلاقش بده بذارش کنار تا تو اینده تو سری خور نشی .
منم دیشب به ابجیش گفتم که از هم جدا شدیم
الان هم بخاطر اون حرف و هم اینکه خودش دیروز باهام بدرفتاری کرد نمیتونم دوباره به رابطه برگردم. چون دیروز خیلی خورد شدم..اما خدا شاهده که چقد نگران درساشم.
امروز صبح اس داد که خیلی افسرده شده. اما بهش گفتم که دیگه برام اهمیت نداره.
واقعا موندم چیکار کنم.توروخدا کمکم کنین.
شما بیرون دایره جریان ما هستین و بهتر میدونین که من باید الان چیکار کنم.:302:
:72::72:::72:
RE: تردید(کمکم کنین دوستا.فوریه)
اگه من اینو نگم احتمالا ویدا یا فرشته ی مهربون میان میگن
اینجا برای دوستی های دخترها و پسرها مشاوره نمیدن.تنها راهکار قطع کامل رابطه فعلی واقدام رسمی از جانب پسر برای ازدواجه
موفق باشی
دوستان برا الان کمک میخوام.لطفا:316::302:
بهم بگین که الان باید چیکار کنم.نمیخوام برا فردا بمونه.چون ارشد 2.5 ماه دیگه است و وقت مهمه(البته اگه من قراره پاپیش بذارم):72:
پس من الن باید با کی مشکلمو مطرح کنم.اینجا نوشته بود مشکله فردی.خب منم این مشکلمو نوشتم
از ایشون بخواید تا 2.5 ماه آینده هیچ رابطه ای نداشته باشید.و درس رو توی اولویت بذارید.بعد از کنکور بشینید مفصل مشکلتون رو حل کنید...
البته همه چیز تقریبا واضحه.یه رابطه دوستی و عاطفی بی پایه و اساس توی دانشگاه که آخر عاقبتش رو از همون اول میشه حدس زد!
خودتونم میدونید که راهش اینه که بعد از شناخت نسبی که از هم پیدا کردید کارها رو رسمی تر و با اطلاع خانواده و برنامه ای واضح و روشن پیش ببرید..نه اینکه 2.5 سال....
درضمن لازم هم نیست نگران درساش باشین! پسری که بخواد درس بخونه و پیشرفت کنه و توی زندگیش هدف داشته باشه ، خودش دور این بازی ها را خط میکشه!
ممنون:72:
خانواده ها اطلاع دارن اما چون هر دو خواهر بزرگتر داریم نمیتونیم فعلا ازدواج کنیم.
اون پسر خیلی زرنگیه و تو درساش خیلی موفقه و منو تکیه گاه خودش گذاشته بود اما اینجوری شد. رابطه ما خیلی جدیه.فقط برا این مشکلم خواستم راه حل گفته شه.من بهش گفتم که بیا 3 ماه دور باشیم اما گفت نه