همکلاسیم به من نه گفت و من هم پذیرفتم
سلام خدمت همه دوستان. به مشکلی برخوردم که خیلی خیلی مشتاق هستم تا نظرات شما رو جویا بشم.البته قبل از مطرح کردن مشکلم آماری از خودم می دهم تا بهتر راهنماییم کنین:
پسری 27 ساله هستم-
تحصیلات : کارشناسی ناپیوسته که با معدل خوب اخیرا تموم کردم.
مشکل سربازی هم ندارم
کار : منتظر این هم هستم تا اسممو برای 2 سال طرح اجباری آموزش نیروی انسانی اعلام کنن.که ماهی 700تومن درآمدم میشه.البته می تونم همزمان در جاهای خصوصی هم کار کنم.
اعتقادات : تمام اعتقادات مذهبی را قبول دارم.و تا جای ممکن عمل می کنم.
پس انداز خودم : 10 تومن + ماشین
اهدافم برای آینده: قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را دارم که همزمان با طرح آموزش نیروی انسانی می خواهم ادامه تحصیل هم بدهم.
شرح ماجرا :
علاقمند همکلاسیم شدم که یکبار از ایشون خواستگاری کردم که به دلیل دانشجو بودن جواب نه دادن.(نداشتن شرایط اقتصادی).
بعد از جواب نه، ارتباطمون فقط از طریق SMS (هر از گاهی)ادامه داره.دختر خانم هم، دختر تقریبا مادیه!اما خانواده خوبی هستند.
از طرفی وضعیت اقتصادی کشور داره بدتر میشه و هزینه ها کمی نگرانم کرده!
1- آیا بعد شروع به کار و قبولی در ارشد(4-5 ماه دیگه) بازم به خواستگاری برم؟
2- از کجا معلوم در این مدت(4-5 ماه) خواستگار خوبی براش بیاد و بله رو بگه
3- به نظرتون تو آب نمک خوابوندن یک پسر کار خوبیه؟اگه از من بدش میاد چرا ادامه می ده!
4- مگه پدر و مادرای ما اول زندگی چی داشتن!البته حمایت خانواده رو هم دارم ولی آخه پول - ماشین - خونه تو بالا شهر و ... تو اول زندگی مهمه که بیشتر برای پز دادن به فک و فامیله!!!
بعد ازدواج دیگه باید با اخلاق - صداقت - تعهد- فداکاری- خداشناسی و... زندگی کرد!
5- اسلام میگه ازدواج کنین از طرفی با این سطح توقعات و گرونی که سیر نجومی داره چه جوری برا ازدواج برنامه ریزی کنم!
خلاصه:پسری هستم که خیلی سخت از کسی خوشم میاد و بعد 6 ماه از جواب نه، هنوز نتونستم فراموشش کنم به نظرتون این ارتباطو از ریشه قطع کنم یا دوباره در آینده از ایشون خواستگاری کنم؟چه راهکاری در پیش بگیرم؟
ازمدیر همدردی و[/b][/align] فرشته مهربان و تمام اعضا خواهش می کنم راهنماییم کنن.ممنون
RE: از همه اعضا برای گرفتن یک تصمیم عاقلانه تقاضای راهنمایی دارم
چون شما پسر هستی بهتر می شه به شما مشاوره داد. واقعیت اینه که ببین شرایط تو مثل این می مونه که برای دچار نشدن به یک بیماری ساده دست به ریسکی بزنی که حکم خودکشی روحی تو رو داره. ازدواج بدون داشتن شرایط اقتصادی نسبتا خوب __حالا نه عالی_ تقریبا این حکم رو داره. بسیاری از خانومهایی که قبل از ازدواج تصور می کردند می تونند با شرایط اقتصادی سخت بسازند دیدند نمی تونند!! این دختر خانوم که واضحه دختر نسبتا مادی هست محاله با شرایط معمولی زندگی شما بگذرونه. بهت توصیه اکید می کنم حتی اگر به قیمت چند ماه اشک و ناله شده که همه ما پسرها این دوران رو پشت سر گذروندیم زندگیت روبه سمتی نبر که نه بتونی از تحصیلت استفاده کنی نه خوشخبتی تو زندگیت بیاد. ارشدت رو بگیر، کار دائم داشته باش،یکی دوسال کار کن و همون زمان نامزد کن کسی رو که مادی نباشه.
من با یک دختر خانوم بودم ایشون هم مادی بودند. البته ادعای مادی بودن نمی کردند ولی خب وضعیت مالی خیلی خوبی داشتند که من بعدها فهمیدم. من دانشجوی دکترا بودم استاد نیمه وقت دانشگاه تدریس می کردم ماهیانه 1200-300 داشتم ولی به شکل وحشتناکی تحقیر شدم وقتی فهمیدم ایشون چند نفر رو مدنظر داره و به همه اوکی داده! اوکی که منظورمه در حد جواب من قطعیه و ابراز علاقه!!!
مواظب باش
حضور در این تالار همدردی بهت بینش خوبی می ده. تاپیک ها رو بروبا دقت بخون. ببین مرد بدون شرایط اقتصادی نسبتا خوب، نه احترام داره، نه عزت و نه قدرش دونسته می شه. حداقل باید کار درست حسابی داشته باشه! بدون اینها صبح و شب به تحقیر میگذره. سایر مشکلاتی که می بینی بعد از این قضیه پیش میاد. یعنی تازه که این شرایط نسبتا خوب شد اینقدری ارزش مند می شی که باقی مشکلاتت به چشم میاد.
ممنونم.با شما موافقم.زمونه بدی شده.مهم این بود که از ذهنم بیرونش کنم که همین کارو هم انجام می دهم.
بخدا قسم گریه و زاری هم نمی کنم.بابا 27 سالمه.
می دونی نمیشه یعنی امکان نداره پسری بیاد خوشگل باشه خونه داشته باشه ماشین داشته باشه دکتر باشه دوسش داشته باشه با ایمان باشه و...
فقط کمی تو خونواده برام بد شد. ولی تجربه خوبی برام شد.
دوست عزیز !
شرایطتت اندکی مثه منه . با این تفاوت که یه سال ازت کوچیکترم . سربازیمم رفتم . دانشجوی ارشد هم هستم . حداقل 4-5 سال هم سابقه کار دارم ولی پس انداز ندارم .
اینو گفتم که بدونی درون من چیه .
من نمی دونم این ارشد چی داره که ول کنش نیستین ؟
با همین لیسانس هم کار پیدا میشه به خدا .
تحمل دو سال درس خوندن رو داری ؟ هدفت برای درس خوندن چیه ؟ دکترا ؟
.
.
منم مثه شما فکر می کردم، بهتره بره تمام تاپیک های منو بخونی .
پدر و مادرهای ما هیچی نداشتن . ولی الان عقده همون نداشته هاشون را که دارن.
در ضمن اگه می خوای کسی رو بگیری که دنبال پز دادن و اینا باشه ، در اشتباهی .
پس ببین که دختره مادی نباشه.
.
من خودم کسی رو نداشتم که بخوام ازش خوشم بیاد یا نیاد.
دوست عزیز!
ازت می خوام اگه اعتقاد مذهیی بالایی داری ، خوبه برو و بررسی کن ، گفتن که خدا کمک می کنه .
منم اول اعتقادم بر همین بود . ولی فکر کنم ایمانم ضعیف شده و الان دیگه اعتقادی ندارم ولی میدونم که اعتقادم درست نیست و هنوز هم توی دلم از خدا کمک می خوام .
وقتی شرایط اقتصادی اینقدر بد شد ، منی که شب و روز به ازدواج فکر می کردم ، دیگه از این موضوع فاصله گرفتم و نیاز شدید عاطفی مو می خوام از راههای دیگه ارضا کنم.
شما هم اعتقاداتت رو قوی کن که مثه من نشی .
در ضمن من نمی دونم خانواده ات پشتیبانت هست یا نه ؟
.
عنوان تاپیکت هم عوض کن ، مبهمه.
دوست من اینکه همه چیز روبا هم میخوان حتی اگرخودشون هیچی نداشته باشند بحثش چیز دیگریه. ولی روی مسائل اقتصادی چشم پوشی وجود نداره و لااقل در زندگی مشترک چشم پوشی وجود نداره! باقی مسائل رو کنار میان.
انکحوا الایمی منکم و الصلحین من عبادکم و امائکم ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله و الله وسع علیم
مردان و زنان بی همسر را همسر دهید .... و اگر فقیر باشند خداوند از فضل خود آنها را غنی می سازد و خداوند وسعت دهنده و آگاه است.
من انسان زیاد مذهبی نیستم ولی به قرآن اعتقاد دارم.
دوست ندارم قبل ازدواج با 10- 20 نفر دوست و... بشم.این خانواده ها و جامعه و ... مجبور می کنن پسرهای نسبتا خوبی مثل ما گرفتار مشکل بشن.
چند درصد جوونای کشور ما باباشون پول داره؟
چرا از 3 تا ازدواج تو شمیرانات یکیش طلاقه؟بقیه هم طلاق عاطفی!
پول ندارم بدست می آرم. مگه معتادم مگه الکلیم مگه هرزم! گناهم چیه؟!
چرا کسی قدم مثبتی بر نمی داره!چرا همه به گناه دامان می زنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
نگران نباش! کمترین ضرر رو اتفاقا ما پسرها می کنیم. یک واقعیت انکار ناپذیر اینه که با برابر دانستن جمعیت پسرها ودخترها، شما در 5-6 سال آینده میتونی تشکیل خونواده بدی با دختری که 5-6 سال کوچکتر از شماست ولی این دختر خانومی که به شما جواب منفی داده دیگه خواستگاری نخواهد داشت! اون موقع هست که متوجه می شی کی بیشتر از همه ضرر کرده
مهران جان جواب نه داده، دیگه بذاره بره!
چرا تو هر مناسبتی پیام می ده!
آخه من نمی خوام شمارمو عوض کنم! این شمارمو خیلیا دارن!
پیش خانوادم بد شد برام!!!!!!!!!!!!!!!!!
از طرفی یاد گذشته می افتم و تمرکزمو از دست می دم.
توی آب نمک خوابوندت پسر گل! سعی کن بفهمی!به نظر من تحقیرش کن و اصلا جوابشو نده. اون لایق تو نیست.
امید عزیز هدفم اینه که حین تحصیل هم کار کنم و هم درس بخونم مثل دوره کاردانی!خدا بخواد تا P.HD برم.
خانواده هم تا حد توان حمایت می کنن!دیگه با این سیر صعودی که تورم در پیش گرفته خونه گرفتن هیچی رهن کردن خونه هم امکان پذیر نمیشه.40 - 50 تومن پول رهن به غیر از هزینه عروسی!!!!
بی خیال بشم بهتره!!!!!
فقط می خواستم بدونم من اینجوری هستم یا بیشتر جوونا؟؟!!!