خواستگار خوبی دارم ، ولی دوست دارم با آشنامون ازدواج کنم ، اونم منو میخواد
سلام دوستای گلم!حالتان خوبه!خوب من یه راست میرم سراصل مطلب:72::72::160:
من یه دختر18(2ماه دیگه میرم تو19سال)هستم الان برام یه خواستگاراومده !که ازهرنظرخوبه وقابل قبول!:160:ولی چون من یکی دیگه رومیخوام (پسریکی ازفامیلامون)که توی اولین تایپیکم توی سایت درباره اش حرف زدم!والان این حس رودارم (یعنی ازحرکاتش متوجه شدم اونم منو میخواد)!!!
مامانم میگه نکنه اون پسرهیچ وقت سراغت نیاد!راستش خودمم هم نمیتونم هیچ وقت برم سراغش چون میترسم پسم بزنه!!!!!!!!!!!!!!الان گیرکردم توگل!!!!!!!!!!:311::311:نمیدونم چه کنم!خیلی اونه پسره رو دوست دارم
RE: خواستگار خوبی دارم ، ولی دوست دارم با آشنامون ازدواج کنم ، اونم منو میخواد
سلام من هم با نطذ بقیه دوستان موافقم
البته به نظر من زود واسه ازدواجت اصلا
اما در این موردی که میگی.دختر مرد جماعت بفهمه دوستش داری پدرت رو در میاره
همیشه بزار واست بمیرن . ارزش خودت رو پایین نیار
عزیزم با مادرت مشورت کن اون بهترین راهنمای تو خواهد بود
ساره جون مادرم میگه باید ازپسر(فامیلمون )بپرسی نتها راهش همینه وگرنه نمیشه به این حسی که داری اطمینان کنی!!:305::305:
ولی من موندم چه جوری ازش بپرسم؟؟!میترسم مشکلی برام پیش بیاد وصورت خوبی رو نداشته باشه!:302:
سلام
دوست من هرگز خودت بصورت مستقيم اينو با اون پسر فاميلتون مطرح نكن عواقب خوبي نداره از حرف وحديث فاميل بگير تـــــــا سرشكستگي روحي خودت !
اما خيلي خوبه كه با مادرت اينقدر راحتي كه اون هم درجريان احساسات دروني تو قرار گرفته پس به مادرت بگو كه خودش بصورتي تو جمع فاميل به مادر اون پسره برسونه كه براي دخترم خواستگار اومده و شرايطشم خوبه وخلاصه ازهمين حرفاي زنانه كه مادرا خوب بلدن بگويند .
مادر پسر هم احتمال 60 و70 درصد تو خونه اين قضيه را مطرح ميكنه و اقا پسر ميشنوه ديگه مابقيش ميمونه گردن اقا پسر ، حسي داشته باشه يه حركتي نشون ميده نداشته باشه هم كه هيچي نميشه.
روش دوم اينكه تو يه مهموني كه هم شما هم اقا پسر هستيد از يكي از اقوام بخواهيد تو جمعي كه شما دونفر نشستيد يهو بهت بگه مباركه شنيدم برات خواستگار اومده اينجوري ديگه 100 درصد اقا پسر خبردار ميشه:311:
انشالله هرچي خير وصلاحته برات پيش مياد:72: