تاحالایه خواستگارنداشتم(این خطرناک نیست)
سلام امیدوارم خوب وخوش باشید!
من یه دختر18ساله هستم یه دو یاسه ماه دیگه میرم تو19سال!راستش من تاالان یه خواستگار هم نداشتم بااینکه من توی شهری زندگی میکنم همه دخترهای هم سن من حداقل5یا6مورد براشون پیش اومده!ازهرنظرهم نسبت به دوستام سرترم یاهم سطح اونهام!ولی نمیدونم چرا؟؟بااینکه همه ای دوستام میگن خوشگلی وتودل برو(قیافه ظاهری هم خوبه وقدم هم بلنده خانواده ام از هرنظرخوبن}باحجاب هستم
:exclamation:
مثلا توی فامیل خودمون همه دختراخواستگارداشتن توی این سن ویاکمتر!نمیدونم شایدموضوع این باشه که چون یه خواهر23ساله دارم که مجرده!
{فقط توروخدانخندید}وقتی بامامانم یاخواهرم میگم فکرمیکنن توفکرشوهرم ودوست دارم شوهرکنم"توروخدا شماهمچین برداشتی نکنید"{درضمن من تاحالاحتی یه دوست پسرهم نداشتم}
RE: تاحالایه خواستگارنداشتم(این خطرناک نیست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سمانه73
تاحالایه خواستگارنداشتم(این خطرناک نیست)
با سلام
نه اصلا خطرناک نیست.
مشروط بر اینکه شما آگاهی ها و مهارتهایی لازم برای ازدواج و انتخاب همسر و ... را کسب کرده باشید.
در مورد اینکه چرا بقیه دخترا خواستگار داشتن اما شما نه، شاید به خاطر اینست که اونها ممکن است مقاله زیر را خونده و به کار گرفته باشند :199:
http://www.hamdardi.net/thread-9311-post-91272.html#pid91272
18 سالته نگران خاستگار نداشتنی؟طبیعیه خاستگار نداشته باشی چون سنت مناسب ازدواج نیست.
حالا سنتو بذاریم کنار ولی زیبایی و قد بلند یاعث می شه یه عده جرات نکنن یه عده م فراری می شن مخصوصن قد که پسرا
دوست دارن از خانمشون بلندتر باشن.یه دختر خوشگل و خوش اندام با خانواده با وجه بالا مثل ماشین سوپر اسپرت می مونه
همه تعریفشو می کنن ولی کم تر کسی جرات و توانایی خریدشو داره.
قیافه اونجوری نیس که کسی جزات نکنه!پوستم سبزه خیلی روشنه!وقدم167چاق نستم اندامم خوبه! وزنم48! ازنظرمالی هم خوبم!!!ولی نمیدونم چرابقیه فکرمیکنن من فضولم؟؟؟؟؟ویکم شر؟
خوب اینکه دیگران چی فکر میکنن رو ما نمیتونیم در موردش قضاوت کنیم!!!!
سمانه73 جان
دختر گل
آروم باش
هیییییییییییییچ اتفاق خاصی نه افتاده و نه قراره با ازدواج بیوفته
تازه 18 سالته
یعنی اول راه برای کسب تجربه و مهارت
دخترای 45-46 ساله داریم که همه چیز تموم هم هستند و هنوز ازدواج نکردند ولی اصلا هم نگران این موضوع نیستند
یه وقت خدانکرده به خاطر این موضوع
و عجله در امر ازدواج
با کسی که اولین خواستگارته و شرایط مورد نظرت و نداره، حول نشی و ازدواج کنیاااااا :324:
من بهت قول میدم تو برو دانشگاه و درست رو ادامه بده و متانتت رو حفظ کن
انقدر خواستگار برات از درو دیوار بریزه که ندونی کدومو انتخاب کنی
سمانه
کاری که تو باید بکنی ، این نیست که اینجا همه بگن نگران نباش.
تو هم بری تو خونه و هیچ کاری نکنی .
همونطور که مدیرهمدردی گفت ، یه سری مقاله رو باید بخونی تا بدونی چه جوری میشه زودتر ازدواج کرد.
.
البته باید بگم که سعی کن ملاکهاتو بشناسی.
در ضمن هیچ اشکالی نداره که بقیه فکر کنن تو در فکر شوهرکردنی و دوست داری شوهر کنی .
متاسفانه این طرز فکر اونها طرز فکر غلطیه .
خب کسی هست که دوست نداشته باشه ازدواج کنه ؟
همه مون دوست داریم .
ای بابا من که 26 سالمه تا حالا بین همین چند دونه خواستگارم که فقط مادر و خواهرشون رو می فرستن یه دونه شون بوده که پسره رو دیدم، تازه همه شون هم تو همون جلسه اول تموم شدن و دیگه خبری ازشون نشد، یعنی با این سنم تا حالا کار به حرف زدن حتی با یه مورد هم نرسیده، با این اوصاف من دیگه باید برم خودم رو بکشم؟!
در عوض می گم حالا که این موضوع نشده، تو زمینه های دیگه مثل تحصیل باید خودم رو بالا بکشم.
موفق باشی.
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
ینی این مدل استرس ها به دهه هفتادی ها هم سرایت کرده ؟!
.
:310: