-
تشکر مدیر خوب همدردی
[/size]با سلام خسته نباشید تشکر می کنم مدیر خوب همدردی برای تالار زحمت می کشد و از ایشان شبانه روز برای مشکل فنی تالار زحمت کشید تشکر می کنم مدیر مشکل فنی تالار درست کرد تشکر می کنم به ایشان چند وقت برای مشکل تالار خسته نباشید می گویم امیدوارم درکارتان موفق باشید ازخدای بزرگ ارزوی سلامتی توفیق ارزومندم موفق وشاد باشید
-
RE: تشکر مدیر خوب همدردی
من هم از زحمات شما ممنونم آقای مدیر
-
از کجا آشکار است که دقیقا خود ایشان مشکل را برطرف نموده اند؟به هر حال شرکتهایی برای این کار وجود دارند و انسانهای کامپیوتر دانی و پول بی زبانی و . . . .
-
منم خسته نباشید می گم..
به هر حال ایشون پی گیر این قضیه بودن.
-
-
منم خسته نباشید میگم.
از جناب گردآفرید هم میخوام راجع به نطقشون توضیحاتی ابراز کنند بلکه افشاگریهایی وسوتفاهماتی و ...
-
مدیر همدردی خسته نباشید موفق وشاد باشید
-
سلام
من هم از مدیر عزیزهمدردی تشکر می کنم واقعا خسته نباشید.
و فرقی نمی کنه که خودشون مشکل را بر طرف کردن یا یکی دیگه در هر حال دغدغه زیاد داشتن
ولی یه پست من کلا حذف شد ....... !!!!!!!!!!!
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم یه مطلبی رو بنویسم ولی ... ... حالا تا فرصت بعدی
بازم مرسی
-
ممنون از زحمات آقای سنگ تراشان و بقیه عزیزایی که برای بازگشایی تالار زحمت کشیدن
-
جناب گرد آفريد
آن چيزي كه فرموديد چه بود؟ كنجكاو شدم.
راستي اين سئوال براي من مطرح است كه نگهداري اين سايت و مسلما صرف هزينه هاي آن چه سود و منفعتي براي مدير همدردي دارد؟ و اصلا چه دليلي دارد كه ايشان اين وقت را اينجا صرف كنند؟ مطمئناً هيچ كس بي دليل كاري را نمي كند. بد نيست هدف آقاي مدير را از طراحي و نگهداري اين سايت بدانيم.