از هفت سالگی لکنت زبان گرفتم،کنار اومدم،اما توی تحصیل دررشته موردعلاقه مشکل سازشده
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
پسری هستم که از 7 سالگی لکنت زبان دارم،الان 22 سالمه.در مراحل مختلف زندگی یه جورایی اذیتم کرده.تو دوران کودکی تمسخر شدم و از این جور حرفا... .چند سالیه باهاش کنار اومدم.اوایل روی روابط اجتماعیم خیلی تاثیر میذاشت،یعنی گوشه گیر و خجالتی میشدم.چند سالیه اینم تقریبا حل شده.ولی توی کلاسای دانشگاه موقعی که بخوام مطلبی رو بخونم خیلی اذیتم میکنه.اینطور بگم که تو محیط بیرون تقریبا روان صحبت میکنم،ولی تو کلاس موقع خوندن مطلب تقریبا میشه گفت که افتضاحه!رشته ام رو هم خیلی دوست دارم ولی این مورد باعث میشه که دلسرد بشم.تا حالا تقریبا از خوندن متن طفره رفتم ولی بعدش چی؟یه جایی حتما گیر میفتم.این موضوع باعث شده دختر خانمی رو هم که دوسش دارم نتونم ابراز علاقه کنم.نمیدونم چیکار کنم؟:325:[/b]
RE: از هفت سالگی لکنت زبان گرفتم،کنار اومدم،اما توی تحصیل دررشته موردعلاقه مشکل سازشده
سلام به شما
ایا شما به مراکز گفتار درمانی رفتید؟
فکری که به نظرم میرسه قبل از شروع کلاسی که میدونید توش مجبورید روخوانی داشته باشید با استاد مربوطه صحبت کنید و بگید به این دلیل مایل به خواندن سرکلاس نیستید.اونا حتما قبول میکنن.
من فکر میکنم بیشتر اضطراب این حالت رو در شما تشدید میکنه.چون میگید در حالت عادی نرمال صحبت میکنم.
فعلا همه مشکلات رو سعی نکنید باهم حل کنید.یکی یکی
در مورد دختر مورد علاقه تون صبر کنید و چند جلسه گفتار درمانی برید و با مشاورین اونجا صحبت کنید تا راهنمایی تون کنن.
موفق باشید
RE: از هفت سالگی لکنت زبان گرفتم،کنار اومدم،اما توی تحصیل دررشته موردعلاقه مشکل سازشده
مریم 123 ازت بابت راهنماییت تشکر میکنم،ولی راه حلی که گفتی یه جورایی پاک کردن صورت مساله هست.پیش روانشناس هم رفتم ولی جواب نگرفتم.در ضمن جناب پدربزرگ من از شما راهنمایی نخواستم که میگین رسیدگی نمیشه.اگه بلدین خودتون عنوان بنویسین.
جای قبلا کار می کردم ، همکار داشتم مشکل شما رو داشت
ولی خیلی مرد شریف و کار درستی بود
کارش هم عالی بود
این مشکلی هست که دارید
خیلی ها مشکلات جسمی متعددی دارن که شاید شما ندونید ولی برای شما ظاهر شده
تبعاتی داره و باید بپذیرید ، ولی تبعاتش در حدی نیست که مثلا بگید تو زندگیتون مشکل خاصی داره ، بله بعضی شغل ها رو نمی تونید انتخاب کنید ! مثلا خوانندگی و باید باهاش کنار بیایید
ولی هزاران شغل دیگه از مهندسی گرفته تا موسیقی و پزشکی و ... می تونید توش موفق باشید