RE: اصلا نميتونم تمركز كنم(
سلام دوست عزیز
معمولا عدم تمرکز به این علته که فکر ادم جای دیگه مشغوله و مساله ای هست که نگرانی توی وجود شما ایجاد کرده. . .
ولی ممکنه در اثر استرس های ازمون هم باشه که باعث بشه تمرکزت بهم بخوره
سلام عزیزم مگه نمیگی این آزمون خیلی مهمه برات باید تاپای جون براش زحمت بکشی تا میای خسته بشی قران بخون خدا بهت کمک کنه
یه کاری کن کلاً اینترنت نداشته باشی
با دوستای دیگه که دارن واسه اون آزمون خوب درس مسخونن ارتباط داشته باش تا تو جوش باشی
یه جمله بزرگ بنویس هر روز ببینی که من تو این امتحان قبول میشم
فک کن به اینکه اگه قبول بشی چه مزایایی واست داره با این فکرا هر روز به خودت انگیزه بدی
به خودت تلقین نکن که من تنبل شدم و بی اراده شدم و از این چیزا
بگو که من دیگه اون آدم قبلی نیستم و دیگه میخوام جدی تلاش کنم
باور کن تلقین خودش خییییلی مؤثره
شیطون هی بهت میگه تو دیگه تنبل شدی و نمیتونی
ولی تو میتوووونی
شیطون میخواد ناامیدت کنه
یادت باشه از گناهای کبیره ست
منم دقيقا همينجورم الان
البته ميدونم فكرم كجاست و چرا تمركزم انقد كم شده
اما نميتونم حلش كنم
منم بهمن ماه كنكور دارم اما خيلي دارم اذيت ميشم با اين تمركز كم در ميخونم!
لطفا به دوستمون راه حل بديد،منم استفاده كنم!
ممنون
برای داشتن تمرکز روی درست اول از هر چیز نگرانیهاتو در هر مورد که هست کنار بذار هر چی استرس ودغدغه هست بی خیالش شو و به خودت بگو همه چیز به زودی تموم میشه اونچیزی که زندگیتو میسازه درسه . بعد ازینکار کتاب و جزوتو بردار اگه توی سکوت مطلق میتونی درس بخونی در اتاقو ببند اگه توی سکوت فکرت پرت میشه صدای تلویزیون و رادیو را یه کم در حدی که سکوت بشکنه زیاد کن نه بیشتر بعدش
اگه نشسته تمرکز نداری و یا استرس و بی قراری داری با راه رفتن درس بخون درغیر اینصورت بنشین یه جای راحت .
با سلام شاید علت تمرکز نداشتن شما میتونه چند چیز باشه 1.محل مطالعه 2.حواس پرتی های ناشی از شرایط بدنی خواب نامنظم، فعالیت ها و عادات غذایی میتونه بدون تردید علت مشکلات تمرکز باشه3.با خود صحبت کردن،خیلی ها نمیدونن که ما به هنگام انجام تکالیف از جمله هنگام مطالعه، به شکل خاموش با خودمون صحبت می کنیم.4.عدم انگیزه
یا مشکلات شخصی
http://ahlekhaneh.ir