خیانت شوهرخواهرم به خواهرم ، من چه کار میتوانم بکنم ؟
آخ اینقدر دلم گرفته و ناراحتم که حد نداره.
بیچاره خواهرم....
امروز شوهر خواهرم لپ تاپشو اورده من چند روزی ازش استفاده کنم. همینجوری داشتم فولدراشو میدیدم که متوجه1 فیلم شدم. وقتی بازش کردم شوهرخواهرمو دیدم که بایک زن رابطه جنسی داره.الان نمیدونید قلبم چجوری داره میزنه. بیچاره خواهرم که یک دکتره و همش بفکر ساختن زندگیش هست خبر نداره شوهرش با پولای اون داره چه کارایی میکنه. خواهرم 5-6 برابر شوهرش در آمد داره نه اهل خوش گذرونی هست نه ولخرجی . اما شوهرش داره بهش خیانت میکنه . تورو خدا کمکم کنید من چجوری خواهرمومتوجه این قضیه کنم نمیخام زندگیشون از هم بپاشه 2تا پسر دبیرستانی داره.خیلی غصه دارم...
RE: خیانت شوهرخواهرم به خواهرم ، من چه کار میتوانم بکنم ؟
منم معتقدم خواهرم بیش از حد وقتشو صرف کار میکنه ولی هربار که من یا مامانم بهش گوشزد میکنیم ناراحت میشه و میگه من عاشق کارکردنم. با این همه در امد نه به خودش میرسه نه چیزی... دیگه نمیدونم چجوری باید بهش بفهمونم که اینقدر کار نکنه. زن مردم خانه دار هست میخوره میخابه صد جور خاسته جورواجور داره ، خواهر منم برعکسه حتی 1 کم به خودش راحتی نمیده کسی هم قدرشو نمیدونه ....
اگه خواهرم اصلاح بشه یعنی شوهر خواهرم قید اون زنو میزنه؟ من میخوام کاری کنم تا دیگه با اون زن اصلا رابطه شو قطع کنه ویه جورایی بترسه از ادامه کارش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soha10
امروز شوهر خواهرم لپ تاپشو اورده من چند روزی ازش استفاده کنم.
وقتی بازش کردم شوهرخواهرمو دیدم که بایک زن رابطه جنسی داره.
با سلام
آنچه که خیلی مهم هست ، شخص شما هست.
فعلا تمام حواس خود را درگیر حفاظت از خودت بکن.
یعنی این شخص شما هستید که باید اکنون احساس نگرانی برای خودتون و زندگیتون بکنید.
خواهش می کنم این موضوع را اتفاقی و شانسی در نظر نگیرید.
و با نگرانی بیشتر در مورد خودتون به آن نگاه کنید.
دقت کنید وضعیت شما مانند کسی هست که ظاهرا اتفاقی در معرض خون یک بیمار ایدزی قرار گرفته است. اما در صدد هست با خانواده این فرد صحبت کند تا مبتلا نشوند.
از شما می خواهم ابتدا همه انرژی خود را بگذارید تا از این حیطه دور بمانید.
فعلا هیچ اقدامی در مورد زندگی خواهرتان نکنید.
چون آنکه ممکن است اینجا هدف باشد و قربانی شود شخص شمائید.