در برابر عصبانیت شوهر چه باید کرد ؟
مرد در خارج از منزل با صدها مشکل و گرفتاری رو به رو می شود ، با افراد مختلف سر و کار دارد ، از این رو گاهی با افکار پریشان و اعصاب خسته به منزل وارد می شود ، چنین شخصی اگر با کوجک ترین حادثه ناگواری برخورد کند ، عصبانی می شود. در آن حال ممکن است از خود بی خود شده ، به زن و فرزندانش "توهین" کند.
******* خانمی که فهمیده و باهوش باشد ، گرفتاری ها و مشکلات شوهرش را در نظر می گیرد ، به حال زار او ترحم میکند سعی میکند دندان بر جگر بگذارد و در برابر عصبانیت ها و داد و بی داد و فریاد های او سکوت کند.*******
مرد وقتی عکس العملی ندید ، به زودی از عصبانیت می افتد و از کردار خویش پشیمان می شود. و چه بسا درصدد عذرخواهی و تلافی هم بر می آید.
RE: در برابر عصبابیت شوهر چه باید کرد ؟
اما اگر خانم , موقعیت حساس و خطرناک شوهر را درک نکند و در مقابل عصبانیت او عکس العمل نشان دهد ، به شوهرش پاسخ دهد ، داد بزند ، فریاد راه بیندازد ، دشنام بدهد و نفرین کند ، در این صورت آتش خشم مرد ، شعله ور می شود و از خود بی خود شده ، درجه ...... بالا می گیرد ، " کم کم زن و مرد مانند دو گرگ درنده به جان هم می افتند " ممکن است در اثر یک حادثه جزیی طلاق و جدایی به میان آید و کانون گرم خانوادگی از هم بپاشد .
بسیاری از طلاق ها در اثر همین حوادث کوچک به وجود آمده است ، حتی ممکن است مرد در اثر شدت عصبانیت -که خودش یک نوع جنون است- مانند کوه آتش فشان یک دفعه منفجر گردد و دست به .....و..... بزند .
به داستانی که به نقل از روزنامه اطلاعات است توجه شما را جلب می کنم :
- مردی به نام ؟؟؟؟؟ خود و همسر و نادختری اش را با گلوله کشت. زندگی این زن و شوهر از همان آغاز زناشویی با اختلاف و تلخ کامی همراه بود . هر بامداد و شامگاه به علت عدم توافق و هماهنگی ، به مشاجره می پرداختند.
شوهر که خسته از سرکار به خانه آمده بود ، اعصابش ناراحت بود. مشاجره بینشان شروع شد. مرد همسرش را کتک زد. زن می خواست به کلانتری برود که مرد با گلوله ، خود ، او و نادختری اش را کشت !
!
!
!
!
آیــــــا چــــنــــد دقـــیـــــقـــه ســـکــوت مــشــکــل اســت ، یــا تــن دادن بــه ایــن هـــمــه نــتــایــج وآثــار تــلــخ ؟؟؟؟؟
:305:
ادامه دارد .....
:303:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
:305:
ادامه دارد .....
:303:
مرسی. خوب بود. باز هم از این مطالب بذارین . به خدا ثواب داره
سکوت و سیاست زنانه بهترین راه حل است که اصولا اکثر ما زنای امروزی که تجربه و مهارت زندگی کردن رو نداریم میگیم نه من از حق خودم نمیگذرم ولی فراموش میکنیم که این سکوت باعث مستحکمتر شدن پایه های زندگیمون میشه (یادمون میره که : مرد از دامن زن به معراج میرسه)
بازم بگو لرد حامد مهربون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
به داستانی که به نقل از روزنامه اطلاعات است توجه شما را جلب می کنم :
- مردی به نام ؟؟؟؟؟ خود و همسر و نادختری اش را با گلوله کشت. زندگی این زن و شوهر از همان آغاز زناشویی با اختلاف و تلخ کامی همراه بود . هر بامداد و شامگاه به علت عدم توافق و هماهنگی ، به مشاجره می پرداختند.
شوهر که خسته از سرکار به خانه آمده بود ، اعصابش ناراحت بود. مشاجره بینشان شروع شد. مرد همسرش را کتک زد. زن می خواست به کلانتری برود که مرد با گلوله ، خود ، او و نادختری اش را کشت !
!
!
!
!
روزنامه اطلاعات، 17 تير 1349.
آيا بهتر نيست خانم در اين زمان ها، موقعيت خطرناك و حساس شوهرش را در نظر بگيرد و چند دقيقه تحمل پيشه نمايد و عكس العملى از خويش نشان ندهد؟ و بدين وسيله از انحلال پيمان مقدسِ ازدواج و خطرات احتمالى و قتل و جنايت جلوگيرى كند؟
آيا چند دقيقه سكوت مشكل تر است، يا تن دادن به اين همه نتايج و آثار تلخ؟! مبادا خيال كنيد ما مى خواهيم بدين وسيله از مرد دفاع كنيم و او را بى تقصير معرفى نماييم. نه، هرگز چنين قصدى نداريم. البته مرد هم تقصير دارد. نبايد دق و دل ديگران را به سر خانواده بى گناهش خالى كند ـ در بخش آينده در اين باره بحث خواهد شد ـ بلكه منظور اين است: اكنون كه مرد نتوانسته اعصابش را كنترل كند و با دليل يا بى دليل عصبانى شده، همسرش بايد با هوشيارى و زيركى فداكارى كند و موقعيت خطرناك او را درك كند و براى حفظ كانون مقدس زناشويى و پيش گيرى از خطرات احتمالى سكوت اختيار كند.
معمولاً خانم ها اين چنين مى پندارند كه اگر در برابر خشم شوهر، سكوت كنند، احترام و موقعيت خود را از دست داده و خوار و كوچك مى شوند. در صورتى كه قضيه، كاملاً بر عكس است. اگر مرد در حال عصبانيت، همسرش را مورد توهين و دشنام قرار داد و از او عكس العملى نديد، به يقين بعدها پشيمان خواهد شد و سكوت او را نوعى فداكارى و ادب زندگى مى شمارد، و علاق اش به او، چند برابر خواهد شد. با خود مى گويد: با اين كه به همسرم توهين كردم و او نيز مى توانست پاسخ دهد، ولى بردبارى نمود و سكوت اختيار كرد، پس معلوم مى شود زن فهميده و دانايى است، به من و زندگى اش علاقه مند است.
در اين صورت يقيناً از كردار خويش پشيمان خواهد شد. اگر همسرش را مقصر بداند عفو مى كند و اگر بى جا عصبانى شد، در محكمه وجدان محكوم مى شود و عذرخواهى مى نمايد. پس چنين زن فداكارى نه تنها كوچك نمى شود، بلكه شخصيت و بزرگى او براى شوهر و ديگران به اثبات مى رسد.
پيغمبر اسلام (ص) مى فرمايد:
هر زنى كه در برابر بداخلاقى هاى شوهرش بردبارى كند، خدا ثواب آسيه دختر (مزاحم) را به وى عطا خواهد كرد.(1)
و در حديثى ديگر مى فرمايد:
بهترين زنان شما زنى است كه هرگاه شوهرش را خشمناك ديد، بگويد: در مقابل خواسته هاى تو تسليم هستم، تا از من راضى نشوى، خواب به چشمم نمى رود.(2)
و نيز از آن حضرت نقل شده كه فرمود:
عفو و بخشش، عزت و بزرگى صاحبش را زيادتر مى كند. عفو داشته باشيد تا خدا شما را عزيز گرداند.(3)
(1)بحار الأنوار، ج103، ص247.
(2)همان، ص239.
(3)همان، ص419.
برگرفته از سایت www.IbrahimAmini.ir