دختر خیلی خوبی بودم.نابود شدم
با سلام
من دختری بیست و هفت ساله هستم. تا یکسال پیش دختر مومن و پاکی بودم. حتی با پسر ها حرف نمیزدم. تا اینکه عضو یه سایت شدم. جایی بود برای چت کردن با دیگران. این سایت من رو نابود کرد. تو این مدت با پسرهای زیادی آشنا شدم. فکر میکردم یکم حرف میزنم و تفریح میکنم .ولی کم کم کار رسید به شماره دادن و بیرون رفتن. حالا یکسال گذشته و من از کارم پشیمونم . از اون سایت هم عضویتم رو حذف کردم . شمارمو عوض کردم . حالا دارم دیوونه میشم . من تو این یکسال کاملا عوض شدم. هر کاری کردم. اونم نه فقط با یک پسر . الان شب و روزم شده گریه . دائم از خدا می خوام منو ببخشه. هر چی با خودم فکر میکنم که آخه چرا اینکارا رو کردم دلیلش رو نمیفهمم. شاید باور نکنید ولی هر چی به تک تکشون فکر میکنم میبینم حتی دوستشون هم نداشتم!
انگار این یکسال رو خواب دیدم...
حالم خیلی بده . نمیتونم فراموش کنم و دارم از درون نابود میشم. از بس گریه کردم دارم کور میشم . دلم میخواست اینا رو به یکی بگم تا شاید مرحمی برای دردم پیدا بشه . میدونم هر چی کردم تقصیر خودم بوده ولی
یعنی هیچ راهی برام نیست ؟
RE: دختر خیلی خوبی بودم.نابود شدم
سلام نقیبی عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
حالت قابل درکه و کسی هم رفتار نادرست را تایید نمیکنه...
اما دوست عزیز خدا همیشه در توبه را برای بندگانش باز گذاشته!!
اگه از ته دل از گناهت پشیمانی کافیه فقط توبه کنی.......همین!!
خودت رو آزار نده خودخوری نکن سعی کن همون دختر خوب قبلی بشی
همه ما آدما اشتباه میکنیم مهم اینه اشتباه رو ادامه یا تکرار نکنیم...........:310:
دوست عزیز دنبال مقصر نباش گذشته رو رها کن و با توبه به خودت یه تولد دوباره بده.....
مراقب خودت باش و خطا را تکرار نکن
برای شما خانوم خوب موفقیت و شادی آرزومندم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
ما در روایات زیادی داریم که اگر فردی از گناه خود توبه کرد و ثبات به خرج داد و به آن خطا برنگردد ، نه تنها خدا می بخشد بلکه آن گناه را در نامه اعمالش تبدیل به حسنه می کند یعنی گناه تبدیل می شود به ثواب ، و این نشانه اهمیت و ارزش توبه واقعی نزد خداست ، پس برای این خدا کاری ندارد که از آن فرد بلای تبعات آن خطا را هم دور کند و پاسخ توبه و پای بندی به توبه اش را با نصیب شدن همسری خوب بدهد که میتواند تقویت کننده ایمان باشد .
پاورقی
=====
دوستانی که خطایی داشته اند یا در ارتکابند ، بهتره بیشتر در باره توبه و اهمیت و ارزش آن اطلاعات کسب کنند و اثرات تکوینی و تشریعی آن رابدانند تا به شدت لطف خدا واقف شوید بخصوص اصل تبدیل سیئه به حسنه برای توبه کننده ، که همین خود شرمی در آدم ایجاد می کند که بازدارنده از خطا هست ( مصونیت آفرین هست ). و دیگر اینکه اصلاً خدا دوست ندارد بنده اش پرده دری کند و خطاهای خود و دیگران را فاش کند، خطای خود را فقط برای خود خدا ، جهت تخلیه روحی و پالودگی درونی مجاز هست بازگو کند ،این بسیار مهم هست
.
.
ممنون ویدا جون
من خیلی تو زندگیم مشکلات دارم و هرچی دعا میکنم خدا کمکم نمیکنه احساس میکنم باهام قهر کرده . شایدم بین این آدما کسی بوده که واقعا دوستم داشته و حالا نفرینم میکنه. من میخوام فراموش کنم ولی غم و تنهایی فراموشم نمیکنه
برام دعا کن
دوست من
بهت اطمینان میدم خدا هیچ وقت با بندش قهر نمیکنه... هیچ وقت!!!شک نکن.....
خدا خیلی مهربان تر از اینه که ما فکرش را میکنیم همین که تاپیک ایجاد کردی... همین که زود از اشتباهت برگشتی...همین که مشکل بدتر جلوی پات نیامده....همه بخاطر وجود خدا کنارته....
کافیه با توکل حسش کنی کافیه اراده کنی تا غم و ناراحتی از کنارت بره....:310:
نقل قول:
خوش آمدی به همدردی
و چه خوش آمدی
عزیز دلم ، ما را دوستان خودت بدون ، اما نه برای اینکه از جزییات خطاهایت بگی ، چون این چیزیست که خدا دوست نداره ، خدا دوست نداره پرده دری کنی و آنچه او از تو پنهان داشته را آشکار کنی .
اینو بدون اگه خدا در تو قابلیت درست بودن و درست زندگی کردن نمی دید و آدمی پست بودی در حقت ستارالعیوبی نمی کرد .
خانمی ، فکر می کنی این حس پشیمونی ، این میل به بیرون آمدن از راه اشتباه ، از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر وزنه ای در درونت به سویش باز نبود ، اگر دلت حق پذیر نبود ، می توانستی صدای او را که به برون رفت از این حال دعوتت می کند را بشنوی ؟ می تونستی این حس را داشته باشی ؟
تو بهتر از هرکس دیگر در اطرافت آدمها غافل و بی خیال را می بینی ، آدمهایی که وقتی از خطا بودن کار و راهشان حرفی زده بشه یا پوز خند میزنند و مسخره می کنند یا عصبانی می شوند و لیچار بار می کنند و نمیخواهند از راهشان برگردنند .
می بینی آدمهایی که اصلاً گویی لحظه ای هم مردد از راهشان نمی شوند و به خیال خودشان خوشند ...... و تو در این بین ، در میان همین آدمها ف چه حالی را تجربه می کنی ؟؟؟؟
عزیز دلم ، خوشا به حالت که دلت بیداره و نهیبت میزنه ، این نعمت بزرگیه و قدرش را بدان ، همین دل و همین حال ترا کمک می کند که به راه درستی و پاکی برگردی .
بزار بهت بگم که ذات و جنس تو از نیکی هست ، که نمیتونی ازش فاصله بگیری . می دونی مولوی حال دل ترا چطوری بیان میکنه :
هرکسی که او دور ماند از اصل ............ باز جوید روزگار وصل خویش
و تو هم به شدت به سمت اصل و ذات خودت کشیده میشی که چنین حالی داری
می دانی وقتی حضرت موسی خدا را با هزار و یک نامش را صدا زد ، در پی هر نامی خدا بهش جواب میداد لبیک ( بله )
وقتی گفت یا اله العاصین (اى خداى گنهكاران ) خدا جواب داد : لبیک لبیک لبیک( بله بله بله)
حضرت موسی (ع) تعجب کرد و عرض کرد: خدایا،تو را خدای جهانیان، خدای نیکوکاران، خدای اطاعت کنندگان خواندم یک بار فرمودی « لبیک »
ولی تو را خدای گنهکاران خواندم سه بار «لبیک» فرمودی، حکمتش چیست؟
جواب آمد:
**مطیعان به اطاعت خود،
**نیکوکاران به نیکوکاری خود،
**و عارفان به معرفت خود اعتماد دارند،
**گنهکاران که جز به فضل من پناهی ندارند
اگراز درگاه من نا امید گردند به درگاه چه کسی پناهنده می شوند؟!
عزیزم بدان او خود ترا خوانده ، پس ترا هم در بر می گیرد ،کافیه دست در دستش بگذاری
.
نقل قول:
[b]
مهمترین نکته اینه که فراموش کنی ، هرگز در ذهنت اون گذشته را یادآوری نکن . وقتی در پرونده اعمال خدا خطا را نه تنها پاک میکنه( روی اون خط نمیکشه ، بلکه پاکش میکنه ) بلکه تبدیل به حسنه میکنه تو چرا در ذهنت نگه میداری و چسبیدی بهش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیز دلم این خودش خطاست ، خطای کنونی تو اینه که عملاً اون اشتباه را رها کردی اما در ذهنت به گونه ای دیگه رهاش نمیکنی . اینم وسوسه هست ، وسواس فکری .
با کمک تکنیک توقف فکر اصلاً یادآوری نکن .
تو از بعد از توبه ، تولد دیگری برای خودت حساب کن و مهربونی را از بعد از اون معرفی کن . اون مهربونی خطا کار مرده و رفته پی کارش . اینو من نمیگم ، تعالیم دینمون میگه .
خودت باید خود تولد یافته بعد از توبه ات را ببینی و با این نگاه با این آقا ازدواج کنی . مرده پرستی نکن و اون مهربونی مرده را بار ذهنی خودت نکن .
خانمی نازنین ، می دونی چرا در روایات ما توبه را تولدی دوباره میگن ، یا بعضی از سختیهای زندگی را عامل پاک شدن و تولدی نو دیدن ، برای اینکه شخصیت تازه را ببینی و هم خودت و هم دیگران روی اون قضاوت داشته باشند، برای اینکه از این بار روانی غلط بیرون آییم ، از ماندن در احساس گناه در امان باشیم ، و با ناتوان کردن خود درجا نزنیم و ..... خدای حکیم بعد از بازگشت از گناه ترا بنده تازه خود می بیند ، چرا خودت چنین نمی بینی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روایتها داریم که زن بعد از زایمان تولدی دوباره می یابد چون با درد زایمان همه گناهان گذشته اش پاک میشه ، پس مثل یه نوزاد ضمیرش پاکه و فقط امتیازش اینه که عقل و تشخیص بزرگسال رو داره و میتونه این پاکی و تولد دوباره را به کمکش حفظ کنه .
حتی به خانمها بعد از هر پریود و زحمتهای ناشی از آن وعده پاک شدن از گناه داده شده و کافیه مراقب خود از خطا باشند و تکرار نکنن .
با مهربونی تولد یافته مهربون باش ، با سرزنش ویادآوری خطایی که تموم شده و ازش عبور کرده ، آزارش نده ، خودتو برای خواستگارات دختر پاک بعد از تولد دوباره ببین و با اعتماد به نفس روبرو شو گلم
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقیبی
با سلام
من دختری بیست و هفت ساله هستم. تا یکسال پیش دختر مومن و پاکی بودم. حتی با پسر ها حرف نمیزدم. تا اینکه عضو یه سایت شدم. جایی بود برای چت کردن با دیگران. این سایت من رو نابود کرد. تو این مدت با پسرهای زیادی آشنا شدم. فکر میکردم یکم حرف میزنم و تفریح میکنم .ولی کم کم کار رسید به شماره دادن و بیرون رفتن. حالا یکسال گذشته و من از کارم پشیمونم . از اون سایت هم عضویتم رو حذف کردم . شمارمو عوض کردم . حالا دارم دیوونه میشم . من تو این یکسال کاملا عوض شدم. هر کاری کردم. اونم نه فقط با یک پسر . الان شب و روزم شده گریه . دائم از خدا می خوام منو ببخشه. هر چی با خودم فکر میکنم که آخه چرا اینکارا رو کردم دلیلش رو نمیفهمم. شاید باور نکنید ولی هر چی به تک تکشون فکر میکنم میبینم حتی دوستشون هم نداشتم!
انگار این یکسال رو خواب دیدم...
حالم خیلی بده . نمیتونم فراموش کنم و دارم از درون نابود میشم. از بس گریه کردم دارم کور میشم . دلم میخواست اینا رو به یکی بگم تا شاید مرحمی برای دردم پیدا بشه . میدونم هر چی کردم تقصیر خودم بوده ولی
یعنی هیچ راهی برام نیست ؟
اینکه متوجه اشتباه اتون شدید وپشیمون هم هستید خیلی خوبه. اگر هم قصد دارید که توبه کنید مطمئن باشید که خدا شمارو می بخشه. شمارو به این حدیث توجه میدم
امام صادق (ع) : رسولخدا (ص) فرموده است : هر که يکسال پيش از مرگش توبه کند خداوند توبه اش را مي پذيرد سپس فرمود : يکسال هم زياد است هرکه يکماه پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود يکماه زياد است هرکه يک هفته پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک هفته زياد است هر که يک روز پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک روز زياد است هرکه پيش از ديدار مرگ ( ملک الموت ) توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد.
البته باید توبه حقیقی باشد و توبه حقیقی اینه که شخص پشیمون شده باشد و قصد تکرار اشتباه اش رو هم نداشته باشه.چون حضرت رضا(ع): کسي که از گناهي توبه کند در حالي که از آن دست برنداشته و آن را بجاي
مي آورد همچون مسخره کننده پروردگار خويش است.
بنابراین خودتونو آروم کنید و شک نکنید که با توبه کردن گناهتون بخشیده شده و تصمیم قاطعی بگیرید که اون اشتباه رو دیگه تکرار نکنید.
http://ahlekhaneh.ir
دوستان عزیز از همتون ممنونم که بهم دلداری دادید و آروممکردید
من همه ی تلاشم رو میکنم
من یکسال پیش تنها بودم و الان هم تنها هستم . ولی فرق این دوتا تنهایی از زمین تا آسمونه
قصد من هم از دوستی با هیچکس لذت جنسی نبود.
من تازه فهمیدم که دوستی اینترنتی به قصد ازدواج واقعا اشتباه هست. چون فقط یه سری وابستگیهایی رو به وجود میاره . یا ازت سوءاستفاده میکنن و میرن. یا میخوان بمونن ولی میبینی واقعیتشون با اونی که توی چت بوده کاملا متفاوته . نمیتونی قبولشون کنی و شکست میخوری.
الان تصمیم گرفتم درس بخونم و ادامه تحصیل بدم تا ذهنم از این مسائل دور بشه
ازتون ممنونم
لطفا برام دعا کنید :72:
سلام دوست عزیز .این مشکلیه که منم یه مدتیه دجارش شدم ولی دارم سعی میکنم بیشتر با خدا باشم تا غیر خدا از دلم بیرون بره. امیدوارم خداوند از گناهانمون بگذره و یاورمون باشه:323:
سلام دوست عزیز. چیز زیادی نمی خوام بگم فقط میگم خداوند انقدر بزرگه که ما هرچقدرم گناه کرده باشیم ,گناهمون در برابر بزرگیش و مهربونیش ذره ای بیش نیست.... شاعر میگه: صدبار اگر توبه سکستی باز ای.... و بدون خدا نه تنها توبه حقیقی رو میبخشه بلکه درصورت صحت توبهو جبران مادی و معنوی گناه,گناهان را به اعمال نیک تبدیل میکنه! پس خوش به سعادتت که توبه کردی... التماس دعا...