RE: توبه و جبران اشتباهاتم
سلام پردیس ، به تالار خوش اومدی
بابت اتفاق هایی که برات افتاده متاسفم
دوران بدی رو گذروندی
گفتی می خواهی برگردی به دوسال و نیم پیش ، رد پای خدا رو می بینی ... همین که از راه خطا پشیمان شده ای ، همین که احساس گناه داری ، همین که در تلاش هستی برای جبران ، همه اینها رد پای خداست ، اینکه در خانه خدا به روی تو باز هست
نزدیک عید غدیر هستیم ، چه روز های با عظمتی ، عزیزم توبه کن و به سوی خدا برگرد ، خدا ارحم الراحمین هست ، خدا توبه کنندگان رو دوست داره ، توبه عمیق و حقیقی
توبه مراتبی داره ، وقتی از ته دلت باشه ، خدا می بخشه
برای شروع این لینک رو بخون
توبه نصوح ( کلیک کن)
تو می تونی ، مطمئن باش:72:
برای رها شدن از اون افکار پلید ، باید برنامه ریزی داشته باشی
شروع کن ، باز هم برایت خواهم گفت
ممنون
من شروع کردم
خیلی وقته ,اشتباهاتم هم کم شده,در واقع با گذشته خداحافظی کردم
اما نمیدونم باید برم و از همکارم حلالیت بطلبم یا نه
شرمندگی شم حاضرم بپذیرم اما میترسم فکر کنه تو محیط کار همه میدونن و معذب شه
نمیخوام کسی بفهمه جداشدم
بخدا درموندم,چیکارکنم,بگم یا نه
در مورد کارها هم دیگه بهش فکر نمیکنم و انجام نمیدم,اما میدونم مث قبل نمیشم
بخدا من صفحه دلمو سیاه نکردم,بخاطر شوهرم همه کاری کردم اما آسیبش به خودم رسید,چیکار کنم خدا
هر کاری حاضرم بکنم
حتا اگه سخت باشه
فقط کمکم کنید
چیکار کنم
پردیس جان ، اون لینک رو خوندی ؟
الان بحث همکارت رو می ذاریم کنار ، فعلا با اون کاری نداریم ،
اول شما روی خودت کار کن ... خودت را قوی کن ، ایمانت را محکم کن ، توبه به زبان نیست ، از ته دلت بخواه ... تجربه اش کن ، زیباست ...:72::72::72::72::72:
و در کنار همه این خطا ها و خواستن ها ، به بخشش خدا امید داشته باش ، یادت نره بزرگترین گناه نا امیدی از بخشش خداست
برایت دعا می کنم ، تو هم مرا دعا کن :72:
نه
میرم الان میخونم
دست خودم نیست,احساس میکنم مهمتر از حق خودم حق الناسه
من میدونم توبه به زبون نیست,تو این مدت هم سعی کردم نزارم خیلیا اشتباه منو بکنن,رو شخصیتم کار کردم
با کسی نبودم و نیستم تا بفهمم از زندگی چی میخوام
دنبال لذت هم نیستم
چشم میرم میخونم
شما هم دعام کن
میگن خدا صدای قلبای شکسته رو میشنوه,کاش صدای منم بشنوه
همه شادن,من عید غدیر دلم گرفته
خدایا عظمتتو شکر,
به امید رحمتت
من لینکو خوندم
قبلا یه جایی شرایط توبه از دیدگاه امام علی خوندم که اونجا هم نوشته بود باید در راه توبه گوشت بدنت هم ازبین بره یا یه همچین چیزی
میشه شرایطشو برام بنویسین
یا تو ضیح بدین
سلام
پردیس جون همین که داری سعی می کنی گذشته رو جبران کنی عالیه.
در مورد همکارت به نظر من به روش نیار. چون وقتی تورو ببینه کلی خاطرات براش زنده می شه. طبق تجربه ای که تواین تالار کسب کردم بهت می گم وقتی باهاش حرف بزنی و بگی که رازش و برملا کردی اولش عصبانیت او بعدش دلجویی تو بعدش عذر خواهی تو بعدش شکسته شدن او و .... و خدایی نکرده زنده شدن خاطرات گشذته و این یه روزی تو رو م یخواست و به خطر افتادن زندگی او چون گفتی متاهله.
پس بی خیالش شو. رو خودت کار کن.
شایدم بتونی یه چند نفری که از گذشته همکارت گفته بودی بگی خودت دروغ گفتی و او معتاد نبوده.
ممنونم دوست عزيز و بالهاي صداقت
خودمم يه بار همين به ذهنم رسيد اما من ادم موجهيم و اينكه بگم دروغ گفتم خودش ميشه يه كنجكاوي و اينكه شك ميكنند بقيه و اصلا ربطش ميدن به علاقه و... كلا حرفش دوباره پيش كشيده ميشه
بعد هم به هر حال دو سال بقيه راجع به اون ادم فكري كردند و ممكنه ناخواسته رفتار يا حس بدشونو بهش انتقال داده باشن و اينا همه برميگرده به من
نميدونم در هر صورت دلم ميگه بخشش اون ادم خيلي كمكم ميكنه
اينكه حلالم كنه ميدونم خدا هم كارمو راه ميندازه
من خيلي وقته رو خودم و شخصيتم كار ميكنم
دست هم برنميدارم اما چه كنم؟شرايط توبه رو هم كامل نميدونم
در مورد اون اقا تصمیم گرفتم حرفی بهش نزنم چون دونستنش بیشتر عذابش میده و ممکنه ضررش براش بیشتر باشه
کسی میدونه راهی هست برای جبرانش ؟
سلام.
دوست عزیز، اگه از نظر اسلامی و مذهبی دلت میخواد حق الناسی گردنت نباشه، زنگ بزن به دفتر مرجع تقلیدت،
یا اگه نداری، به دفتر یکی از مراجع که بیشتر قبولش داری. جریان رو توضیح بده و بگو که اگه مستقیماً برم ازش
طلب حلالیت کنم ممکنه ناراحتی و مشکلاتی هم برای ایشون هم برای خودت داشته باشه. و بپرس اگه بخوام
از راه "رد مظالم " حق الناس رو از دوشم بردارم چکار باید بکنم. و آیا اصلاً در این مورد میشه این کارو کرد؟
یا میگه میشه، یا میگه نمیشه، یا یه راه دیگه ای میذاره جلوی پات.
کسی اینجا شرایط توبه رو نمیدونه,
مشاور مذهبی خیلی پیچیده توضیح داد
جوری که بیشتر از خودم بدم اومد
یه جایی شرایط توبه رو از خضرت علی خوندم هر چی سرچ کردم پیداش نکردم
خواهش میکنم اگه کسی میدونه دریغ نکنه
میدونم اینجا سایت مذهبی نیست اما من بیشتر برای آرامش خودم احتیاج به شروع دارم,بدجوری از خودم بیزار شدم