-
بي انگيزه ام
باسلام و عرض خسته نباشيد به ياران همدردي
من يه دختر 21 ساله اي هستم و دانشجو
مشكلم اينكه بي نهايت تنبلو بي انگيزه ام..خيلي وقتا واسه زندگيمو درسم برنامه ريزي كردم ولي به هيچ كدومش پايبند نبودم..زماني كه ميبينم يكي داره تو بهترين دانشگاه درس ميخونه از ته دلم بهش حسرت ميخورم شايد به نظرتون مسخره بياد ولي ارزوم اين بوده كه يه دانشگاه خوب درس بخونم..
اينم بگم كه من 2سال پشت كنكور بودم اخرشم دانشگاه ازاد قبول شدم رشتمو خيلي دوس دارم ..از 13 سالگي كلاس زبان ميرفتم اخرشم ول كردمو نخوندم زبانو الان كه ميبينم بچه هاي كوچيكتر از من حتي مدركه زبانشونم گرفتن خيليييييي داغون ميشم
از خودم راضي نيستم..به نظرتون بايد چيكاركنم تا انگيزم بيشتر بشه؟:302:
-
RE: بي انگيزه ام
عزيزم
اين تنبلي كه ازش حرف مي زني رو خيلي ها دارن .همه كه مثل هم نيستن. به نظر من براي اينكه در زندگي تو يه كاري موفق شي اول سعي كن بفهمي كه به چه چيزايي علاقه داري . آدم هاي موفق استعداد و علائق خودشون رو كشف مي كنند و اونارو دنبال مي كنند تو مطمئن باش اگه بفهمي كه علاقه و قابليتت در چه زمينه اي هست ناخودآگاه انگيزه پيدا مي كني و رشد مي كني . پس حسرت ديگران رو نخور تو خيلي زمان داري وجووني و اصلاً نبايد توقع زيادي از خودت داشته باشي . برات آرزوي موفقيت مي كنم
-
نیو فولدر عزیز سلام
دوست عزیز همین که این تاپیک رو باز کردی نشون میده از وضعیتت راضی نیستی و آماده حرکت مثبت هستی
این خیلی میتونه کمک کننده باشه....
اول از همه خودتو با هیچ کس مقایسه نکن...
هر برنامه ای که برای خودت تنظیم میکنی حتما کنارش به کارای مورد علاقت هم بپرداز ورزش.. کار هنری.. یه فیلم خوب.. یا حتی یه فنجان چای :82:
پس دوست عزیزم نا امیدی و تنبلی رو از خودت دور کن که نا امیدی قویترین سلاح شیطان هست!!!
وقتی یه کار مثبت را دنبال کنی یه احساس بسیار زیبا مستقیما به روح و جانت تزریق میشه که این حس میتونه انگیزه ادامه باشه
پیشنهاد دارم بجای تغییر ناگهانی کل روند زندگی یه حرکت کوچک یا یه انگیزه را دنبال کن ....
راستی تا از این حالت در بیای، طول می کشه، و تغییر یک باره امکان نداره پس ناامید نشو ....
امیدوارم در درسا و زندگی موفق و شاد باشی:72:
-
سلام دوست من
بابا هنوز خیلی جوونی برای حسرت!!!!
دانشگاه خوب هم میری! تلاشت را بکن برای ارشد و دکتری وارد یه دانشگاه خوب شی، زبان هم که دیر نشده اگه به فرض محال از پایه 0 هم بری کلاس، تا پایان لیسانست، دوره advance رو هم رد میکنی، اگه تو مسیر زندگیت هی به پشت سرت نگاه کنی، سنگهای جلو پاتو نمیبینی، ممکنه بخوری زمین، پس با کوله بار تجربه گذشته ات فقط به جلو نگاه کن، برای آینده برنامه ریزی کن و سعی کن لحظه حالت را به بهترین نحو بگذرونی... خلاصه تو حال زندگی کن، و تو در زندگیت باید تلاش کنی هر روزت از یک نفر جلو بیافتی، میدونی اون یک نفر کیه؟
اون دیروز خودت هست! اگر این شعارت باشه، روند رو به جلو را طی میکنی و از خودت راضی میشی!
موفق باشی
-
حسرت گذشته رو نخور
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه ست
از الان مصمم و جدی شروع کن
میگی انگیزه ندارم. پس همینا که گفتی چی بود!؟
از الان جدی شروع کن
اونوقت یک سال دیگه حرفای امروز رو نمیزنی
میگی قبلنا خیلی تلاش نمیکردم
ولی الان یه ساله که یه عالمه کار کردم!