چطور خود ارضایی ام را ترک کنم؟
سلام
خسته نباشید
از عنوان مشخصه منم مشکلی رو دارم که بسیاری از جوانهای کشورمون بهش مبتلا هستند
که امیدوارم راهنماییم کنید
اول از خودم بگم پسر هستم و نامم بابک هست. در حال حاضر 22 سالم هست. سال آخر رشته الکترونیک تحصیل می کنم و دارم آماده میشم برای کنکور ارشد. از اصفهان هستم
ویژگی جسمانیم خوب هست و مریضی یا مشکلی جسمی ای ندارم. قدم 178 هست. قبلا وزنم پایین بود حدود 62 کیلو اما الان چند ماه هست که ورزش می کنم (بدنسازی) که وزنم خوب شده حدود 70 کیلو.
بچه با استعداد و تیزی هستم. روابط اجتماعی خوبی هم دارم. ظاهرم طوری هست که زود دوست میشم و دیگران مایلند باهام دوست باشن. اما با این وجود خودم زیاد مایل به داشتن دوست زیاد نیستم و دوستان کمی دارم.
آدم پخته و روشنی هم هستم و معمولا زیاد باهام مشورت می کنند. توی خانواده باز و روشنی هم بزرگ شدم که به خودم هم این خصلتها منتقل شدند.
آدم متدین یا معتقدی هم نیستم برای همین زیاد طرف حرفهای مذهبی و اینها نمیرم
من بلوغ جنسی ام خیلی خیلی زود رس بوده!
یادمه مقطع راهنمایی اولین نفر توی مدرسه که سبیل در اورده بود من بودم و بقیه ویژگی های بلوغ جنسی. طوری که توی مدرسه همه بهم میگفتند سگ سبیل. البته خب چون زورم اون موقع زیاد بود زیاد کسی جرات نمی کرد مسخره ام کنه اما خب بازم حرفهای دوستام خیلی رنجم می داد. طوری که شدیدا اعتماد به نفسم را برای مدتها تا همین چند وقت اخیر از دست داده بودم به واسطه همین بلوغ زودرسم که فکر می کردم چیز بدی هست و ازش خجالت می کشیدم
از حدود 12 سالگی ام شروع کردم به خود ارضایی! یعنی حدود 10 سال هست که پیوسته و مستمر این کار رو می کنم. متاسفانه خیلی هم شدید هست. مثلا بیشتر اوقات هر 7 روز هفته رو اینکار رو انجام میدم و حتی روزی چند بار! معمولش روزی 2-3 بار هست و روزهای خاص بیشتر هم شده.
خیلی بارها سعی کردم که این کارو ترک کنم ، تا مدتی موفق بودم اما باز هم بعدش رفتم سراغش و افراط کردم توش
این رفتن من به سراغ این عمل هم اصلا به خاطر مسائل جنسیم نیست. بلکه متاسفانه دیگه برام عادت شده! خودتون بهتر از من می دونید اگر به خاطر مسائل و نیاز جنسی بخوام برم سراغ این عمل قاعدتا هفته ای یک بار باید باشه نه مثل الان من هفته ای 10 بار!
متاسفانه فیلمهای پورنو هم زیاد تماشا می کنم. بیشتر وقتم رو توی اتاقم تنها هستم و اینترنت استفاده می کنم شاید روزی 4-5 ساعت به طور میانگین.
رابطه جنسی هم تا الان نداشتم. اصلا بد نمی دونم رابطه جنسی پیش از ازدواج رو اما خب تا الان زیاد پیگیرش نبودم. با جنس مخالف هم زیاد ارتباط ندارم. چون من بیشتر توی خونه هستم و ارتباطم با جنس مخالف فقط در حد دانشگاه و 3-4 تا دختر توی فامیل هست در حد صحبت های عادی. در صورتی که معمولا دخترها چراغشون بهم سبزه و هر وقت درخواستی ازشون داشتم خوشحالی برام انجام میدن. با این حال خودم زیاد طرفشون نرفتم.
الان این مشکل خود ارضایی ام واقعا برام موضل شده. تمرکز فکری ام فوق العاده کم شده
در حالت عادی خیلی بد عادت شدم مثلا حتی با لباس هم هستم یا حتی توی جمع ، نا خودآگاه از روی عادت دستم میره طرف آلت جنسی ام و مثلا می خوارونم یا غیره.
الان لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور می تونم از شر این عادت بد و بیماری خلاص بشم اون هم بعد از 10 سال.
خیلی متشکرم از شما
RE: چطور خود ارضایی ام را ترک کنم؟
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدی.
اگر در قسمت جستجوی همین تالار "خود ارضایی" رو جستجو کنی، تاپیک های زیادی پیدا می کنی.
ولی بهت پیشنهاد می دهم به این تالار مراجعه کنی که مخصوص همین مشکلی هست که شما داری:
http://ktark.com/portal.php
موفق باشی.
بابک 69 'گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
شما به نوعی هم اعتیاد به اینکار پیدا کرده ای و هم اینکه دچار وسواس ( تکرار بی اختیار ) خود ارضایی شده ای .
همانطور که مواجه شده ای وضعیت روحی شما که خسته و رنجور شده ای بخاطر همین هست . بهتره به یک روانشناس بالینی به طور حضوری مراجعه کنید و کمک بالینی بگیرید ، ممکنه حتی مدتی نیاز به دارو درمانی داشته باشید تا جنبه وسواسی و اعتیاد آن رفع شود .
اصل این رفتار را هم باید ترک کنید که به آینده و زندگی زناشویی شما لطمه خواهد زد ، همچنین بخاطر اثراتی که این ارضاء غیر طبیعی روی هورمونها وفیزیولوژی شما دارد ممکن است در خصوص ادامه نسل هم دچار عوارضی شوید . لذا بهتر است هرچه زودتر با مراجعه به روانشناس بالینی در جهت ترک این عمل قدم بردارید .
موفق باشید
.
بابک جان
منم توصیه میکنم برای ترک به این سایت مراجعه کنید
www.khoderzae.com
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بابک 69
متاسفانه فیلمهای پورنو هم زیاد تماشا می کنم. بیشتر وقتم رو توی اتاقم تنها هستم و اینترنت استفاده می کنم شاید روزی 4-5 ساعت به طور میانگین.
به نظر من اول از همه روی همین قسمت کار کن. فیلمای این مدلی رو نگاه نکن. توی اتاقت تنها نمون. اگه می خوای درس بخونی برو بیرون راه برو و درس بخون یا برو کتابخونه. اینترنت هم یعنی روی سایتای بیخودی میری؟ واسه این می تونی کامپیوترتو یه جوری بذاری که بقیه ادمای خونه صفحه مانیتورتو ببینن که نتونی سایتای بد بری. راهنمایی های بقیه رو هم که انجام می دی.
ببین بیکار نشین. ادم بیکار بمونه یا غصه می خوره یا میره فکر ده سال قبلو می کنه یا دقیق می شه روی فلان رفتار فلانی که چرا باهاش اینطوری رفتار کرد یا نسبت به اینده می ترسه یا هیچی گیر نیاره میاد خودشو زیر سوال می بره یا اینکه ممکنه همین کاری بکنه که تو می کنی. به نظر من اول از همه مهم اینه که بیکار نمونی. درس بخون ورزش کن یا اگه بازم وقت داری خوب یه کار نیمه وقت مرتبط به رشته ات پیدا کن و کار کن.
بعد از بیکاری مشکل بعدیت اینه که می گی حدود 10 سالیه که اینکارو مرتب می کنی. یعنی مشکل بعدیت عادته. که یه مدت روی رفتارت و اوقات بیکاریت کار کنی و دقت کنی می تونی به مرور بهترش کنی.
راهنمایی های دیگه ای که توی تاپیک شده رو هم انجام بده.
موفق باشی.
سلام بابک جان
بهتون تبریک میگم که اولین قدم رو برا ترک این عادت برداشتید.
باید بدونی بهترین کسی که می تونه به شما کمک کنه خود شما هستید. تصمیم نهایی با شما هست.
- عادات سالم را در خود تقویت کن ، از تصاویر محرک جنسی دوری کن ، فکر کردن برای نگاه کردن به این چنین محرکهایی مساوی با خود ارضایی مجدده .
تمایل به خودارضایی اول به ذهن شما حمله ور می شن. باید بتونی در مقابلشون ایستادگی کنی و اجازه ندی که به ذهنت نفوذ کنن. البته ممکنه شروع کار قدری سخت باشه اما با تلاش می تونی اونو تحت کنترل خودت در بیاری. سعی کن که حتی فکر این هم به سرت نزنه .
این یک نکته ی خیلی مهم هست برای ترک کردن .به نظر من ساده ترین راه ترک خود ارضایی همینه. در نطفه فکرهای پوچ و بیخود و وسوسه انگیز را خفه کن. ذهنت را با چیزهای مفید مشغول کن.
بعضی ها نگاه می کنن و میگن مقاومت می کنیم ، این تصور غلطیه ، در واقع مقاوت کردن در این مرحله خیلی سخت هست .پس اگر قصد ترک خود ارضایی دارید دنبال راه حل های عاقلانه باشید
دوستی یک مثال خیلی قشنگ زد گفت که : این کار مثل این هست که شخصی موزی را بخورد و پوست ان را جلوی خود بندازد و بگوید ای وای چیکار کنم الان دوباره میخورم زمین.
دوستان سالمی برای خودت انتخاب کن . بعضیا میگن ترک خود ارضایی ممکن نیست. از افرادی که موج منفی بزرگی دارن دوری کن چون این موجها نا خود اگاه روی شما تاثیر میگذاره . برید طرف افرادی که موفق هستند و از انها انرژی مثبت بگیرید. اگر میخواهید قربانی افراط و تفریط ها نباشید فکر کنید و بهترین را انتخاب کنید. از انتخابتون لذت ببرید .
غذاهای محرک کمتر بخورید ، گوشت ، پیاز و... کمتر مصرف کنید.
روزه بگیر ، اگرچه اعتقاد مذهبی نداشته باشی ، روزه اراده شما رو تقویت می کنه ، در وهله اول بعنوان دارو و درمان بهش نگاه کن.
یه سایت خیلی خوب هست که در طی 40 روز در کنار شما خواهد بود این مقدمه سایت هست:
"طبق تجربه ای که پس از سالها بدست آمد، به این نتیجه رسیدیم که جهت ترک این عمل باید چهل روز مبارزه کرد.
این عدد هم به تجربه بدست آمده است و هم طبق نظر پزشکان بر آن است و هم مورد تایید معصومین بوده است
در این 40 روز مشاوران ما بصورت ارتباط ایمیلی در کنار شما هستند، بدین صورت که هر روز و یا یک روز در میان با شما در ارتباط هستند و مشکلات احتمالی را با کمک خودتان حل میکنند.
اینطور شما هم 40 روز مبارزه کرده اید و هم یک همراه خواهید داشت و تنها نخواهید بود."
و این هم اظهار نظر یه فردی که 8 سال مبتلا بوده:
http://www.khoderzae.com/dard-del/rahaee-man-shogh.htm
""بچه ها الان من 147 روزه که خلاص شدم یعنی حدودا5 ماه
توی این مدت 8 ساله ای که مبتلا بودم خیلی بارها ترک کردم 10 روز 40 ،80،120 و خیلی بارهای دیگه اما الان کلا فرق میکنه چون اصلا توی تنهاییام بهش فکرم نمیکنم که بخواد اذیتم کنه و به این رسیدم که باید یه جوری توبه کنید که این گناه خیلی بزرگ رو خدا ببخشه
بچه ها بخواهید و به خدا و ائمه باالاخص باالاخص امیر المومنین توکل و توسل کنید حتما میشه . چرا که نه ما همه کار میتونیم بکنیم ما اشرف مخلوقاتیم .
از همین حالا به خدا قول بدبد به امیر المومنین قول بدید که این کار رو نمیکنید.
من روز 133 که توی ترک بودم روز عید غدیر بود شما این عدد رو فکر منم بشناسین(به حروف ابجد میشه ابالفضل)
توکل ، توسل ، باور ، توبه واقعی = راهـــــــایی همتون رو دوست دارم و براتون دعا میکنم .
امیدوارم تا 40 روز دیگه خبرهای خوبی ازتون بشنویم:104: