RE: بي حجابي دختر مورد علاقه
سلام اقا آرش
خوش امدید به همدردی
اختلافات عقیدتی یکی از مشکل ساز ترین مسائل در زندگی زناشویی هستش.
شما به هیچ عنوان دلتون رو به این خوش نکنید که ممکنه بتونید این مشکل رو رفع کنید.
ایشون رو همون طوری که هستن بپذیرید.
اگر بی حجاب شدن این خانوم جلوی افراد نامحرم برای شمایی که در یه خانواده مذهبی بزرگ شدید مشکلی نداره و میتونید راحت باهاش کنار بیاین بسم الله.
ایشون داره از همین الان به شما میگه که اهل حجاب نیست.تا فردا گله ای باقی نمونه.
شما هم بهتره برای ازدواج کاملا منطقی و عقلانی تصمیم بگیرید نه احساسی.
موفق باشید
سلام
یکی از اشتباهات ما در ازدواج اینه که به جای اینکه ویژگیهای بالفعل همدیگه رو بپذیریم عاشق ویژگیهای بالقوه همدیگه میشیم. یعنی شیفته اون صفاتی میشیم که امیدواریم طرفمون بعد از ازدواج کسب کنه و این هم غلطه و هم جسارتا خودخواهانه.
چون طرف ما یه عمر با این ویژیگیها زندگی کرده و جز شخصیتش شده و اگه تحت تاثیر احساسات شدید اولیه حاضر به تغییر این صفات بشه ؛ دیر یا زود خسته شده و دوباره همونی میشه که بود. درست گفتند که:
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش - باز جوید روزگار وصل خویش
پس شما یا با بی حجابی این خانوم کنار بیا یا اگر در وجود خودت آمادگی پذیرش این موضوع رو نمیبینی تصمیم غلط به عوض کردن این خانوم نگیر.
موفق باشی:72::72:
من با این جمله کاملا موافقم که به امید تغییر کردن با ایشون ازدواج نکنید.
ولی به نظرم میتونید بیشتر درباره حجاب با ایشون صحبت کنید ،با منطق و استدلالهای صحیح و کاملا دوستانه به دور از جو زدگی و تعصب!
به هر حال ازدواج و عشق بعضی وقتها میتونه تاثیرات مثبتی روی زندگی آدم ها بذاره...
ممنون از جوابابیی که دادین
راستش من همیشه خودم رو آدم منطقی میدونم و بقیه هم به من همینو میگن و فکر میکردم انسانهای ضعیف از احساسات پیروی میکنن
اما الان بدجوری خودم گیر افتادم
راستش یه چیز دیگه اینکه مادر این خانم محجبه کامل اما نه چادری است و صحبتی هم که با این خانم کردم میگفت می تونم یکمی حجابمو بیشتر رعایت کنم مثلا یکم موهاشونو داخل تر ببرن
آیا این الان بخاطر علاقه است یا میشه امیدوار بود
ممنون از دوستان عزیز maryam123 ستاره تنها mehrdad_m
امیدوارم خدا کمک کنه تصمیم اشتباهی نگیرم
آخه تا الانم سعی کردم آدم سالمی باشم و از این میترسم که اولین امتحانم به شکست بیانجامه
لطفا اگر دوستانی هستند که مشکلی مثل من داشتند و در واقعیت با اون مواجه بودن بگن چی کار کردن و چه مشکلاتی داشتن
راستی از خانمها کسی هست بتونه جواب منو بده که آیا اگر شرایطی مثل من داشتن تحت چه شرایطی حاظر بودن از صمیم قلب حجابشونو رعایت کنند
و اصلا چه تفاوتی بین این دو میبینن
اقا آرش از خانوما خواسته بودین پاسخ بدن.برا همین نظر خودمو میگم
بیشتر وقتا حرفای قبل ازدواج که برخلاف عقیده طرفین و فقط برای به هم رسیدن گفته میشن بعد ازدواج براحتی فراموش میشن و یا نه بهتر بگم دلیل گفتنشون از بین میره و اونوقته که طرفی که برخلاف عقیدش خودشو تغییر داده و مجبور به رعایت یا انجام رفتار مورد علاقه همسرش کرده عذاب میکشه و این جای دیگه خودشو نشون میده.
برای همین خواهرانه ازتون میخوام یا همونطوری هست قبولش کنین یا بیخیال شین. (البته اعتقاد شخصیم اینه که همه آدما همونطوری که هستن محترمن و برام قابل قبول اما ممکنه شما نتونین خلاف اعتقاداتتون نزدیکتین فرد زندگیتونو انتخاب کنین)
و دلیل دیگم اینه که ازونجاییکه ایشون از سن تصمیم گیری گذشتن خیلی بعید میدونم خودشون همینجوری خودجوش اعتقاداتش تغییر کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روژان20
اقا آرش از خانوما خواسته بودین پاسخ بدن.برا همین نظر خودمو میگم
بیشتر وقتا حرفای قبل ازدواج که برخلاف عقیده طرفین و فقط برای به هم رسیدن گفته میشن بعد ازدواج براحتی فراموش میشن و یا نه بهتر بگم دلیل گفتنشون از بین میره و اونوقته که طرفی که برخلاف عقیدش خودشو تغییر داده و مجبور به رعایت یا انجام رفتار مورد علاقه همسرش کرده عذاب میکشه و این جای دیگه خودشو نشون میده.
برای همین خواهرانه ازتون میخوام یا همونطوری هست قبولش کنین یا بیخیال شین. (البته اعتقاد شخصیم اینه که همه آدما همونطوری که هستن محترمن و برام قابل قبول اما ممکنه شما نتونین خلاف اعتقاداتتون نزدیکتین فرد زندگیتونو انتخاب کنین)
و دلیل دیگم اینه که ازونجاییکه ایشون از سن تصمیم گیری گذشتن خیلی بعید میدونم خودشون همینجوری خودجوش اعتقاداتش تغییر کنه.
ممنون از شما دوست عزیز خودم هم به همین نتیجه دارم می رسم
که نمیشه آدما رو به این راحتی عوض کرد
ولی واقعا تصمیم گیری برام بدجوری سخت شده
لازمه منم نظرم رو به عنوان یک خانم بگم.
به رفتارهاش الان نگاه کنید. از همین الان حاضرن وقتی با شما هستن و یا حتی بدون حضور شما، حجابشون رو بیشتر رعایت کنن؟ اگر هستن، خوب پس آدمی انعطاف پذیر در این زمینه اند.
نمیشه گفت چون سن فلان هست دیگه عقاید تغییر نمیکنن. من خودم نقض این مثالم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roze-zard
لازمه منم نظرم رو به عنوان یک خانم بگم.
به رفتارهاش الان نگاه کنید. از همین الان حاضرن وقتی با شما هستن و یا حتی بدون حضور شما، حجابشون رو بیشتر رعایت کنن؟ اگر هستن، خوب پس آدمی انعطاف پذیر در این زمینه اند.
نمیشه گفت چون سن فلان هست دیگه عقاید تغییر نمیکنن. من خودم نقض این مثالم!
خدا رو شکر یکی جواب داد
ممنون از شما roze-zard عزیز
راستش همونطور که دوستان گفتن میترسم اگه این رفتارم انجام بده چون الان احساسی هست و بعد دوباره برگرده
چطور میشه اطمینان حاصل کرد و اینکه به نظرتون من چکار کنم
سلام آرش عزیز
خیلی آدما هستن که بعد از ازدواج چیز دیگه ای میشن خیلی ها هم تغییری نمیکنن به نظر من نمیشه آدمارو شناخت یا از بعد و قبل ازدواج حرفی زد خیلی از مومنا هستن که هزار چهره یا خیلی از بدحجاب ها هزار چهره.
آرش این و میدونم که سریع و بدون تحقیق نباید کاری کنی شاید الان برای به دست آوردنت هرکاری بکنه بعدیه مدت خسته بشه و دوباره برگرده.موفق باشی:305: