مشکل پوستی، نداشتن اعتماد به نفس و درجا زدن
[/align]سلام به همه ی دوستان خوب و همراه همدردی
دختری هستم 28 ساله. همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه من به یک مشکل پوستی به نام درماتیت سبوره در ناحیه ابرو مبتلا هستم.
این قضیه از سال دوم دانشگاه شروع شد و تا الان که 7 سال ازش میگذره من هنوز نتونستم با این مشکل کنار بیام. بچه ای بودم که از اول هم اعتماد به نفس زیادی نداشتم و همیشه زیبایی چهره ام رو توی ابروهام میدیدم. اما بعد از این اتفاق من به کلی اعتماد به نفسم رو از دست دادم و تا الان فقط درجا زدم. هیچ پیشرفتی توی زندگیم نداشتم.
نتونستم درس بخونم و دنبال علایقم برم. حتی دنبال کار هم نبودم(الان یک ساله که میام سر کار. البته چه کاری!!!)چون همیشه فکر میکردم همه به ابروهای من نگاه میکنن و پیش خودشون میگن چرا این دختره ابروهاش اینطوریه و اینکه دیگه هیچ نقطه ی جذابی تو چهره ام ندارم.
بعضی وقتا مثل الان که خیلی بهم فشار میاد به زمین و زمان گیر میدم و از خدا گله و شکایت میکنم که آخه خدا یعنی بعد از 7 سال تحمل این شرایط من هنوز باید سر جای اولم باشم؟ پس اینکه میگن خدا با صابران هست یعنی چی؟ پس خدا کی میخواد صدای ما رو بشنوه و جواب بده؟ وقتی که همه ی جوونیم از دست رفت؟ 7 سال از بهترین سالهای عمرم به خاطر این موضوع تباه شد و از دست رفت...
به کوچولو درباره ی بیماریم بگم:
ابروهای من پوست میشه و ریشه ی خیلی خیلی سستی داره و بدجور میریزه؛ طوری که خیلی وقتا یه جاهاییش سفید به نظر میرسه. چون ریزشش غیرطبیعی هست حالتشون خیلی نافرم میشه و تو چهره ام تاثیر میذاره و من از این بابت خیلی زجر میکشم. گذشته از اون یه حس بد همیشه با من هست و اونم اینکه همش حس میکنم ابروهام کثیفن...
دکتر رفتم چند بار اما فایده ای نداشته و گفتن این مسئله تا آخر عمر باهات هست و با عصبی بودن هم به شدت تشدید میشه. اما من چه عصبی باشم و چه نباشم فرقی به حالم نداره. خیلی خسته ام خییییییییییییییلی. اما هیچوقت ناامید نشدم و همش میگفتم بالاخره خوب میشه ولی....
با این شرایط من حتی به ازدواج هم فکر نمی کنم.
الان اومدم اینجا تا از تجربیات شما عزیزان استفاده کنم و با خودم گفتم شاید بشه با به دست آوردن یه روحیه ی عالی این مشکل رو واسه همیشه ریشه کن کنم.
هر کسی هر کمکی ازش برمیاد ممنون میشم راهنماییم کنه. بخاطر طولانی بودن مطلب شدیدا عذر میخوام. آخه دلم خیلی پر بود...
RE: مشکل پوستی، نداشتن اعتماد به نفس و درجا زدن
سلام خانم شیرین
اول از هر چیزی خوشحالیم که حرفاتو زدی و امیدوار بودی.
از اینکه میخواهی روحیتون رو تقویت کنیدخوشحالیم و تا جای ممکن کاری از دستمان بر بیاد دریغ نمی کنیم:72:
من شخصا به شما حق میدم که این مشکل پوستی بر روحیه شما تاثیر گذاشته
من قبل از هر چیزی توصیه می کنم مطمئن بشید که درمان پزشکی دارد یا نه!حتما پیش چند متخصص پوست و مو
مراجعه کنید و نظرشونو بپرسید
ضمنا حتما یه سری هم به متخصصین طب گیاهی و سنتی هم بزنید شاید آنها بتونند به شما کمک کنند.
فکر کنم باید منتظر باشیم تا جواب این متخصصین رو هم بفهمیم و مطمئن بشیم تا بعد نظرات تکمیلی رو ارائه بدیم
سلام دوست عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی .:72:
به گفته خودتون که عرض کردید در بخش ابرو تون مشکل پوستی دارید .
شما خانم هستید میتونید از هدبندهای استفاده کنید که بخشی از ابرو رو می پوشانید
و کمتر به چشم. میاد .
هد بندهای نازک ولطیف هم موجود در بازار است که در تابستان میتوانید استفاده کنید .
و متخصصان حرفه ای خوب در بیمارستان رازی بوده .
بیماری شما با درمانگاه یا مطب ها حل نمیشه .
بازهم خانمهای تالار بهترمیتونند راهنمایتون کنند
Amiran عزیز خیلی خیلی ازتون ممنونم
من به مدت دو سال تحت نظر پزشک بودم و دارو مصرف میکردم اما این مشکلی نبود که کاملا کنترل بشه و فراز و نشیب زیادی توش بود و همینطور با قطع دارو دوباره تکرار میشد که من به همین خاطر بعد از دو سال خسته شدم و درمان رو قطع کردم (البته این مطلب رو با دکترم در میون گذاشتم)
پدربزرگ گرامی بابت توصیه هاتون بسیار متشکرم
اما من میخوام این قضیه رو حل کنم(یا با درمان جسمی و یا روحی) نه اینکه بپوشونمش یعنی من باید به روزهای سلامتیم برگردم هنوزم کامل ناامید نشدم
به نظر من بد نیست راجع به راه حل های زیر هم فکر کنید:
1. جستجو در اینترنت برای یافتن کسانی که این مشکل رو دارند و استفاده از تجربیات اونا (ممکنه انجمنهای فارسی زبان پیدا نشن، ولی احتمالا انجمنهایی در این مورد وجود داره)
2. استفاده از طبهای مکمل مثل حجامت. ضرری که نداره! (البته اگه توسط پزشک انجام بشه)
و چند سوال:
چرا درمان را قطع کردید؟ به خاطر هزینه؟ یا بی اثر بودن؟ (آیا در طول مدت درمان ابروهایتان مشکلی نداشتند؟)
سلام شیرین جان
مطمئن باش درمان داره.
بیخود تسلیم حرفهای نامربوط یکسری از پزشکان نشو.اونا وقتی خودشون علمش رو ندارن میگن باید تا آخر عمر باهاش بسازی !
الان برای درمان ایدز هم دارو آمده.اونوقت یه بیماری پوستی رو نتونن درمان کنن؟!مگه میشه؟
یکی از دوستای منم یه مشکل زنانه داشت.پیش هر دکتری رفت گفتن نه تنها خوب نمیشی بلکه هیچ وقت هم بچه دار نمیشی !!
تا اینکه دوستم رفت پیش یه دکتر گیاهی و 6 ماه دارو مصرف کرد.هم بیماریش برطرف شده و هم پارسال خدا بهش یه دختر خوشکل و سالم داد.
همه تلاشت رو بکن.
شاید علم مزوتراپی هم در این زمینه کمکت کنه و باعث تقویت ریشه ابروهات بشه.
صندوق پیغامهای خصوصی ات رو هم خالی کن.
موفق باشی
به نظرمن ابرهاتوتاتوکن تاتوبرای ابروهای ناجور وتابه تا وبدفرم وکم پشت بهترین درمانه البته لازم نیست حتمامدل عجق وجقی کنی همون فرم ابروهای خودت.:303::43:اینطوری دیگه ریختن یانریختنش برات فرقی نداره :310::310:
سلام شیرین جان
جالبه برای من
چرا شما اعتماد به نفست رو به زیبایی چهره ات وصل کردی پس این همه آدم که زیبا نیستند و به بهترین جایگاهها رسیدن و تو ازدواج هم موفق بودن رو چرا نمیبینی؟
ضمنا خیلی از آدما رو می شناسم که ابروهاشون رو میتراشند (دو سوم اون رو) و به جاش خط ابرو میکشن و اون قسمت باقیمانده ابرو هم لازم نیست پرپشت باشه چون تو اونم خط میکشن.درصد این افراد خیییییییلی زیاده از این به بعد توی ابروی آدمای دیگه بیشتر دقت کن این قضیه هفت هشت سالی هست که مد شده مدادهایی هم هستند که به خوبی رنگ مثل ابرو دارند.
یکی از نزدیکان من خیلی وقته این کارو انجام میده و ابروهاش از کسایی که ابروی مناسب دارند هم خوش حالت تره خیلی از آرایشگرها هم برای عروسهاشون این کارو میکنن.
برای حل موقت این قضیه از همین روش استفاده کن (با یک آرایشگر مشورت کن و ازش بخواه بهت آموزش بده)
برای حل دایم اون هم خوب بهتره با چند پزشک دیگه مشورت کنی.
ولی در کل نذار اعتماد به نفست وابسته به چهره ات باشه شما که سالمی خیلی از آدما با وجود نابینایی و خیلی معلولیتهای دیگه که تاثیر زیادی هم توی ظاهرشون گذاشته کلی اعتماد به نفس دارند به نظرت اونا باید بشینن و به خدا بگن ما انقدر این گوشه میشینیم تا همه ایرادهامون برطرف بشه وگرنه تو با صابرین نیستی و بی عدالتی و ...
مداد ! تتو و ... ! همشون ابرو هستند دیگه !
من واقعاً فکر کردم عجب مشکل لاینحلی باید داشته باشید ولی با خوندن مطلبتون دیدم اونقدرها هم که ناراحتتون کرده لاینحل نیست. اگر هیچ درمانی نداره خیلی راحت ابروهاتون رو بتراشید به جاش یک تتوی حرفه ای و زیبا انجام بدید. خیلی از خانم ها هستند که کل ابروشون تتو هست. چیز بدی هم نیست. اگر هم کسی کنجکاو بود بگید ابروهام کم پشت بود ترجیح دادم تتو کنم. موفق باشی.