RE: مشکلات رفتاری دخترفامیل
بحثش اینجا که نیست ، ولی پزشک قانونی می تونه گواهی بده بکارت براثر ضربه بوده یا دخول !
منم می دونم جاش اینجا نیست ولی جز اینجا واقعا نمی دونستم کجا سوال کنم
مشکل بزرگتر اینجاست که این احمق قبلا خیلی به خواهر من نزدیک بوده طوری که مادرش تمامی مشکلات دخترش رو گردن خواهر من می انداخته و نسبت های خیلی بدی به خواهر من می داده(پشت سرمون)] الان ممکنه با بزرگ شدن ماجرا نه مطمئنم که اینطور می شه همشو می ندازه گردن خواهر من!!!!!!!!!
مشکل ابن دختر خانم به شما چه ربطی داره ؟
فرض بر اینکه بر اساس دوستی و ترس و نگرانی و ...... به خواهر شما که دوستش بوده مطلبی را گفته .خواهر شما چرا باید مادر و شما و.......... را درجریان بگذارد ؟ چه کمک سازنده ای از دست شماها بر میاد که شما را در جریان گذاشته ؟
به غیر از قضاوت و سرزنش و............یه بچه ی 15 ساله چه کمک سازنده ای از دست شما بر می آید ؟
ظاهرا ترس شما از دامن گیر شدن خواهرتان و ایجاد مشکلات خانوادگی است نه نگرانی برای مشکلی که برای این بچه اتفاق افتاده و.......؟!!
این دختر تهران ...خواهر شما شهرستان ....مشکل این بچه به خواهر شما چه مربوطه ؟ شنونده حرفهای پشت سر باید عاقل باشد و اگر نبود شما چرا باید اینقدر نگران باشید ؟
!
این بچه مشکلات خیلی زیادی برای خانواده من ایجاد کرده شما درست می گید الان که فکر می کنم این بچه اصلا برای من مهم نیس فقط خواهرم برام مهمه
قرار شده که ما اصلا بروی خودمون نمیاریم اگه دوباره چرت و پرت گفتن مادرم جدی برخورد کنه
خانم آنی هیچکدوم از ما هیچ قضاوتی هیچوقت درمورد اون بچه نکردیم نه دیروز و نه امروز و نه فردا نخواهیم کرد من خودم توی خوابگاه دانشجویی بودم و خیلی مسائل رو با چشمای خودم دیدم اگه این قضیه رو هم اینجا مطرح کردم به خاطر مشورت بود اون بچه هم می دونه حرفش رو هیچوقت از جای دیگه ی نمی شنوه برای همین انقدر به ما اطمینان داره و به خواهرم خیلی بیشتر
--------------------------------------
خواهش می کنم این تاپیک رو ببندید من خیلی عصبی شده بودم که این تاپیک رو باز کردم از اینکه جواب دادید ممنونم
سلام ببينيد خواهر من نه شما نه يكى از خوانواده شما اصلا هيچ كارى راجب به مشكل اين بجه بدون مشورت با پدر و مادرش انجام ندهيد دوست خوبمون خوب چيزى گفت زمين خوردن يا ليز خوزدن از پله يا درحين بازى با تاييد پزشك قانونى در حضور والدينش هيچ مشكلى پيش نخواهد امد اين تنها كارى كه ميتونيد انجام بديد