نوشته اصلی توسط meinoush
به نظرم نمیاد که این حالت ترس و خجالتت بیش از حد باشه. یعنی فکر می کنم می تونی صبور باشی و به مرور بهتر میشی. ببین همه هم بدجنس نیستن که همون پسرایی که میان کپی بخوان و تو ازشون خجالت می کشی لزوما اگه که یه مقدار خجالت بکشی نمیان بیشتر خجالتت بدن! یعنی اونام مثله خودتن احساس ناراحتی نکن. بعضی وقتا ادما یا اعصاب ندارن (دنبال یکی می گردن که عصبانیتای دیگه اشونو سرش بی دلیل خالی کنن) یا گاهی بدجنسن ادم اگه یه مقدار ضعف نشون بده بیچاره می کنن ادمو اما تعدادشون خیلی کمه! پس نترس. به هر حال دیر یا زود باید بری توی مردم و یاد بگیری که کمتر خجالت بکشی پس هر چه زودتر بهتر. صبور باش. یه مدت کوتاهی این خجالت و ترست ادامه داره و صبور باشی کم کم بهتر میشی عزیز جان. می گی نزدیک خونه اتونه جای کارت و پدرت هم با مغازه دار صحبت کرده یعنی می گی که جای خوبیه و مطمنه پس دیگه نگران نباش.
من ممکنه بیام پیشت بگم خانم لطف می کنین یه کپی برام بگیرین؟ اونوقت تو از من می ترسی یا خجالت می کشی؟! ببین منم عین خودتم! چرا از یکی مثله خودت بترسی گلم؟ راحت باش و صبور. تازه ممکنه حالم خوب نباشه و خشن بهت بگم یه کپی! بازم من همون ادمم و اصلا دلیلی نداره ازم ناراحت بشی یا خجالت بکشی. اگه محیط کارت خوبه و مشکلی نداره اتفاقا یه جایی مثله مغازه خیلی هم واسه تو که خجالتی هستی خوبه. چون ادمای زیادی رو می بینی زودتر یاد می گیری که با ادما چه رفتارایی داشته باشی و بعدا برای خودت و بقیه ی زندگیت خیلی بهتر می شه که زودتر روابط اجتماعی رو یاد بگیری.
موفق باشی.