RE: مسخره ترین نوع ازدواج،خواستگاری سنتیه.
سلام رویان جان
کمی اروم باش.این دید درستی نیست که اگر ما در کاری به مشکل میخوریم کلا اون کار رو مردود و غلط به حساب بیاریم.
مثل کسی که مثلا بچه دار شده و بچه اش بزرگ شده و معتاد شده.میتونه این نسخه رو برای همه بپیچه که اصلا بچه دار شدن اشتباهه محضه ؟
هرکسی که میاد خواستگاری شما نباید شما رو بپسنده .خیلی وقتها دختر نمیپسنده و خیلی وقتها هم پسر.اصلا خواستگاری برای این چیزهاست.
تجربه نشون دادا خواستگاری سنتی کمترین آسیب رو در اینده به زندگی یک زوج وارد میکنه.
اگر اخرین خواستگارت به دلت ننشسته و به نظرت دراز و لق لقی و شرایط معمولیه پس چرا شما اجازه دادی بیان و برن؟
بالاخره خواستگاریه دیگه.به نظرت اگر مثلا خواستگاری غیر سنتی باشه شما و خانوادت خونه رو تمیز نمیکنید؟میوه و شیرینی نمیگیرید؟
خداروشکر کن که همین الان رک و پوست کنده نظرشون رو گفتن.اگر 5 سال دیگه با دو تا بچه بهت میگفتن چی؟!
البته این رو هم بگم خیلی وقتها دلایلی که خانواده چه دختر و چه پسر برای منفی بودن جوابشون میارن چیزی غیر از واقیعته.
به نظرم زیادی داری بزرگش میکنی....خیلی راحت باید از کنارش بگذری.اونا هم حق دارن انتخاب کنن و شما هم باید برای نظر و انتخابشون ارزش قائل بشی.
این یک رفتار متقابله.اگر شما خودت کسی رو نپسندی و جواب رد بدی طرف مقابلت باید ناراحت بشه؟
شما اگر تصمیمت رو برای داشتن دوست پسر گرفتی که اینجا مطرح کردن مشکلت دیگه فایده ای برات نداره.
بله.این کاملا حق شماست که برای خوشبخت شدن و یا بدبخت شدنت خودت تصمیم بگیری.
ضمنا موضوع رو نباید به بحث بکشونی.چون در این صورت تاپیکت قفل و به انجمن ازاد منتقل میشه.
من نمیدونم دلیل مطرح کردن مشکلت اینجا چی بوده؟
اینکه مثلا بگی من میخوام برم دیگه با پسرا دوست بشم و همه مانع شما بشن؟
ما نظرات و تجربیاتمون رو میگیم.
در نهایت این شمایی که باید برای زندگیت و اینده ات تصمیم بگیری.
موفق باشی
منم یه وقتی مثله تو فکر می کردم. اره خوشایند ممکنه نباشه رفتارای بعضی از خانواده ها مخصوصا وقتی ادمو ندیدن و پشت تلفن حرف میزنن اما همه اشون هم بی ادب نیستن. خیلی کمن اونایی که با ادم بد صحبت می کنن. میتونی اونارو رد کنی اگه نخواستی.
به نظر من به این چیزا فکر نکن. از هر راه و هر شکلی برای خودت یه شوهر خوب پیدا کن! حالا سنتی یا غیر سنتی یا دوستی یا همکاری یا همکلاسی هرچی. همه ی انتخاباتو در نظر بگیر و هیچکدومو انقدر راحت ندیده و نشناخته رد نکن. ممکنه توی همین خواستگاری سنتی همون کسی روببینی که همه ی عمرت دنبالش بودی. پس همه ی انتخاباتو در نظر بگیر اما خوب فکر کن و خوب دقت کن که درست انتخاب کنی.
اگه خوشت نمیاد لباس بپوشی و به خودت برسی و خرید کنین و اونا بیان خونه نپسندن می تونین واسه بعضی خواستگارات هم بیرون از خونه همدیگه رو ببینین که الافیش کمتر باشه. مثلا توی کافی شاپ یا رستوران قراری بذارین یه چیزی بخورین و همدیگه رو هم دیدین اگه هم نپسندیدین خیلی بهتون برنمی خوره خوش هم می گذره و زحمت هم نداره. می تونین مثلا مامانا باشین با پسر و دختر یا اینکه مامان باباها و پسر و دختر باشن اینطوری به نظر من راحت تره. البته اگه اون اخرش تعارف کردن سر کی پول حساب می کنه نمونه یه دفعه ای همه ی پول رو دست یه نفر!
قبول دارم خانواده دخترا از رفت و امد خواستگار خسته میشن
حق دارن هر دفعه لباس بپوشی به خودت برسی کلی خرج کنی سخته
اما خواستگاری رفتن هم واسه خانواده پسر آسون نیست سختی های خودشو داره
ولی اگه هر دو خانواده صبر و تحملشون رو ببرن بالا و هوشمندانه عمل کنن
و خواستگاری سنتی دو سه ماه طول بکشه و در این مدت رفت و امد معقولی بین خانواده ها باشه و اشنایی تقریبا کاملی صورت بگیره
به نظر من این بهترین نوع ازدواجه
منم قبل ازدواج میگفتم اگه دوست پسر داشتم مجبور نبودم چند سال این خواستگاری هارو تحمل کنم
اما الان که با خواستگاری سنتی ازدواج کردم میبینم واقعا بهتره
پیش شوهرم و خانوادش خیلی سربلند ترم
همیشه احساس خوبی دارم که با عزت و احترام اومدن نازمو کشیدن
فقط سعی کن خیلی هوشمندانه عمل کنی خودتو دست کم نگیر به هر کسی بله نگو که زودتر این خواستگاریا تموم شه
rooyan عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
احساستون رو به خوبی درک میکنم و میفهمم که چه احساس بدی میاد سراغ آدم....
من به پست شما بیشتر به شکل درد دل نگاه میکنم چون وقتی آدم احساس بد داره یا عصبانیه نباید تصمیم بگیره!!!
پس دوست عزیز درد دل برای شما آزاده بیشتر بنویس اما تصمیم عجولانه نه!!!:82:
مریم عزیز منظورم اینکه اگر پسر و دختر تو محیط بیرون همو ببین و آشنا شن خیلی قشنگ تر و فرهنگی تره
بعد اون پسر وقتی من رو دیده شناخته دیگه می دونه من رو می خواد یا نه یک سری فاکتورهای اولیه رو در من نوعی دیده ولی کسی که ندیده و نشناخته پا میشه می اد خواستگاریت دقیقا مثل یک ابزار با هات رفتار می کنه مثل اینکه اون خریداره
خانوادت فروشنده تو هم یک جنس بنجل
اونی که باهات دوسته دیگه رنگ چشمو اندازه دور مچ دستت رو میدونه
نمی آد بگه استخون بندیش درشت بود یا ریز بود.
نمی اد دوروز دیگهبگه دختره دهنش کج بود خوشم نیومد
من از اون از ظاهرش خوشم نیومد ،بدمم نیومد برام خیلی معمولی بود ولی اومدم به اخلاقش و طرز فکرش توجه کردم گفتم برا ظاهرش کنارش نذارم.
حق داره خوشش نیاد منم حق دارم خوشم نیاد ولی وقتی دو نفر باهم دوست شدن که این مورد پیش نمی آد براشون
چون خوششون اومده که پسره پاشده اومده خواستگاری و دختره راش داده.
نه نمی خوام برم دوست شم و نیومدم اینجا شما مانع شید
مشکلی هم ندارم
کمکی از کسی نخواستم
بحثم نمی کنم بیخیال
سلام رویان جان
ببخشید رک میگم.ولی مقصر خودتونید.من نشنیده بودم الان دیگه دختری همچین کاری بکنه!!شما چرا هر کسی رو خونه راه میدی؟ به نظر من کلاس و حرمت خودتون رو پایین میارید.اینها که خواستگار نیستند.خواستگار یعنی کسی که دیده پسندیده پیشنهاد داده الان میاد خدمت خوانواده شما شرایط شما رو بشنوه.این رو خونه راه میدن.نه هر کی گفت من زن میخوام رو!!!
شما اگه کسی زنگ زد که بیایم دخترتون رو ببینیم بگید بیرون قرار میذاریم یه کافی شاپ ( پسر و شما و مادرهاتون).اگه پسندیدن خودشون پیگیری میکنن و اگه شما هم پسندیدین اجازه میدین بیان.اگه نکردن هم که شما یه بستنی مجانی خوردی دورتو زدی اومدی خونه :163:
اصلا کار درستی نیست راه میدین خونه همه رو که تازه به خودشون اجازه بدن بگن نپسندیدیم!!!!
مرسی از پیشنهادت meinoush
سلام رویان خانوووم
آتیشت حسابی تنده ها... از اون جا که این تجربه ای که گفتی کم و بیش تو دفتر خاطرات هر دختری پیدا می شه کاملا باهات هم دردی می کنم!!!!!!!
بهتره قبل از این که کسی رو به خونتون راه بدی یه فیلتر بذاری تا کسایی که عواطف دخترونه رو در ک نمی کنن و خیلی راحت رو دختر مردم عیب می ذارن؛ پاشون به خونتون نرسه.
یا اگه طی جلسه ی اول احساس کردی که همچین اتفاقی قراره بیفته؛ خانوداه ی تو خیلی زودتر اقدام کنن و اعلام کنن که تو شازدشون رو نپسندیدی...
متأسفانه بعضی از مادر پسرا یه نگاه به بچه ی خودشون نمی کنن و بعد برن خواستگاری....
سینان یعنی اگر با کسی دوست بشی از عزتت کم میشه؟خوب شما شانس خوب بوده من هر چی آدم ....می خوره به پستم
ویدا@
عزیز مرسی از اینکه به درددلم گوش دادی و همدردی میکنی،عزیز تصمیمی نمی گیرم ولی دلم بدجور پره
darya_aram:302::302::302:
آره از ماست که برماست،چه می دونم می گم شاید خوب باشه،میگن خواستگار رو ندیده رد نکنید خوب نیست.خانوادم !اونها مقصرن نه من.
gole kaghaziچه جوری این فیلتر رو بزارم
به نظرم این نوع خواستگاری مسخره است.:316: