راه حل مشکل دعوا و کتک کاری ما چیست؟
سلام دوستای خوبم ، تو شرایط بد و سردرگمی هستم که به راهنماهیاتون احتیاج دارم .
من و همسرم با هم دعوا کردیم و الان چند روزه که با هم قهریم .
زیاد مهم نیست که دعوامون به خاطر چی بود ، چون زیاد از این بحث ها توی زندگیمون هست و هردفعه یک جوری تمومش میکنم
ولی این دفعه دیگه نتونستم با شوخی و ...قضیه رو همون جا تموم کنم ،
و دعوای بدی بینمون شد ، فقط به خاطر لج و لجبازی ....و همسرم متاسفانه بدجور کتکم زد .
همه ناراحتیم از اینه که به خاطر کوچکترین مسئله ای که بر وفق مرادش نباشه اگر من با شوخی و مظلوم نمایی تمومش نکنم و بخوام رو حرفم وایسم و یا از حرفش ناراحت شم و بخوام ناراحتیم رو توی یک لحظه یا یک ثانیه و یا حتی با یک کلمه نشون بدم ، انقدر عصبانی میشه و بدجور من رو تهدید میکنه که من رو صد برابر ناراحت تر میکنه
اگر روی حرفم وایسام ، با اولین جمله من، تهدید میکنه که حرف نزن که میام لهت میکنم .اگر جوابش رو بدم به طرفم میاد و دستش رو میزاره روی دهنم و میپیجونه و میگه ساکت شو که میزنم خردت میکنم .
آیا واقعا این رفتار مشکل نداره ؟ من باید این جور مواقع چی کار کنم ؟
این دفعه در برابر حرفی که بهم زده بود موضع گرفتم و حرف بدی که بهم زد رو به خودش نسبت دادم که عصبانی شد و یک فحش بهم داد و دوباره همون فحش رو به خودش نسبت دادم و عصبانی تر شد و به طرفم اومد و محکم پرتم کرد روی زمین و کتکم زد ...
از این کارش ناراحت بودم که بهش گفتم نکن حیوون ...و اون هم بدتر میزد و من نمیتونستم ساکت شم و دوباره میگفتم و اون هم کتک میزد
انقدر قلبم ازش شکسته بود که نمیتونستم سکوت کنم باید حتما یک چیزی میگفتم تا دردم کمتر شه
از اینکه انقدر قدرت داره که هر کاری میخواد بکنه و من نباید چیزی بگم وگرنه کتک میخوردم خیلی ناراحت بودم:302:
بدنم کبود و زخمی شد
حتما میپرسید چرا منم بهش فحش میدادم ؟
چون تجربه داشتم که چندیم بار قبلا هم کتک زده بود ولی معذرت خواهی نکرده بود و تا من پا پیش نمیزاشتم برای آشتی اصلا باهام آشتی نمیکرد و همیشه من مقصر بودم و توی دلم مثل یک عقده میشد...
برای همین نمیتونستم سکوت کنم و میخواستم حداقل همون جا یک چیزی بهش بگم
میدونم منم اشتباه کردم
الان چند روزه که قهر هستیم و از اونجایی که میشناسمش که اصلا نمیاد که باهام آشتی کته میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که من باید چی کار کنم ؟
آیا با وجود همه کتک هایی که خوردم و این کبودی ها باز خودم برم آشتی کنم ؟
یا همین جور منتظر بشینم و حرص بخورم ؟
چی باید بهش بگم ؟ چطوری باهاش صحبت کنم؟
RE: راه حل مشکل دعوا و کتک کاری ما چیست؟
خیلی ناراحت شدم.
بچه دارین؟!
به نظر من پیش قدم نشین.این شده یه عادت براشون که میزنمش خودش میاد جلو تموم میشه!!! واسش داره عادی میشه و روز به روزم بدتر میشه اگه همینطور کوتاه بیاین.
لج نکنین.قهر نکنین.زندگی عادیتون رو بکنین.اگه نیاز بود حرفی گفته بشه بگین خیلی عادی و بی تفاوت( نه با اخم و بی محلی).جوری رفتار کنبن که بهانه دستش ندین ولی محبت یا منت کشی یا پیش قدم اشتی و .... نه.
سلام عزیزم. واقعا متاسف شدم.امیدوارم کارشناسان بیان و راه حلی بهتون ارائه بدن.
ولی به نظر من وقتی این مشکلتون حل شد و دوباره همه چیز به حالت عادی برگشت، موقعی که رابطه تون خیلی خوب هست.به صورت خیلی دوستانه علت این عمل رو ازش بپرس و احساس خودت رو با شیوه ای زنانه که تحت تاثیرش قرار بده باهاش در میون بذار و بهش بگو این کار بیشتر از صدمه جسمی چقدر به روح و روانت آسیب میزنه. بسیار ملایم و دوستانه باهاش صجبت کن و در مورد راههای کنترل خشم تحقیق کن و حتی اگه تونستی اونا رو بهش بگو. من مطمئنم بعدش خودش هم پشیمون میشه ولی به خاطر غرورش نمیاد جلو.
امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه عزیزم:72::72::72:
سلام tamanaye man
از خواندن پستت متاثر شدم امیدوارم حل بشه
من فکر میکنم راه حل مشکل شما باید ریشه یابی بشه
کتک کاری وقتیه که رابطه به آستانه انفجار رسیده...
هر سیستم حرارتی یک ترموستات داره ترموستات روان ما نیز تخلیه فشار درونی هست!!
نظر من اینه قبل از تخلیه فشار درونی که باعث انفجار رابطه میشه مشکل را حل نمایید
رفتار شوهر شما مسلما درست نبوده اما شما هم در پیشروی این دلخوری باهاش همکاری داشتین
زبان انسان مثل فرمان اتومبیل هست اگه رهاش کنیم به هر طرف که دلش بخواهد میچرخد....
پس دوست عزیزم لازمه روی روابط و اخلاق همسرتون کار کنید!!
تاکید میکنم خط قرمز های رابطه رو رعایت کنید نزارید به مرز غیر قابل کنترل برسه...
امیدوارم مشکلت حل بشه:72: