-
خودکشی =رهایی
دختری با 22 سال سن به هیچکدوم از اهدافش نرسیده زندگی واسش سخت شده از هیچی لذت نمیبره شبا تا صبح بیداره آرزو میکنه بمیره حتی به این آرزوشم نمیرسه و الان نشسته داره مینویسه چون قصد خودکشی داره و میخواد با بقیه کسایی که مثل خودشن همدردی کنه منم مثل شماها باختم زندگیمو میخواستم پزشک بشم بخاطرش 4 سال جون کندمو بدشانسی پشت سر بدشانسی خوانوادمو میبینم که چقدر دارن سختی میکشن درجا میزنن و ........ میدونین چیه بعضی وقتا رفتن خیلی بهتر از موندنو زجر کشیدنه حرفای امیدوار کننده دروغ محضه نمیدونم چرا ولی خدا میخواست همش به من سختی بده ولی توان تحملش چی؟ عقده هایی که تو دلم جم میشه چی ؟ خدا خیلی نامردی [/b]
-
RE: خودکشی =رهایی
سلام عزيزم
خيلي واسم جالب بود وقتي هفته پيش يكي جلوي خودم از مرگ نجات پيدا كرد
دختر 26 ساله اي كه شايد ميگفت خودكشي= رهايي!!!
و اون لحظه التماس ميكرد برگرده به زندكي!
از مرگ نجات پيدا كرد, از كما اومد بيرون, هنوزم گيج و منگه و خواب و بيدار
اما خواهرش ميگه چشماشو كه باز ميكنه فقط گريه ميكنه و ميگه خدايا شكرت
ميدوني چرا؟واسه اينكه لذت زندگي رو نفهميده بود
واسه اينكه به خاطر هيچ و پوچ ميخواست فرصتو از خودش بگيره
سنم بالاست!بابام بهم طعنه ميزنه!مامانم مريضه!خواهرم بدبخت شده و معلوم نيست كجاست!
اونم حتما قبلش به خدا بد گفته بود و همه چيزو از چشم خدا ميديده
اين يه نمونه جلوي چشم خودم كه منتظره حالش بهتر بشه و دوباره شروع كنه
و نميدونم چرا از قبل تصميم نگرفت شروع كنه
شايد چون حس زندگي رو نفهميد
شايد چون نگاهش عوض نشده بود
حالا تو دوست خوبم
22 سالته و ميخواستي پزشك بشي و نشدي؟خيلي ديره؟
همكار من سي ودوسالشه و امسال داروسازي ميخونه!
پدر و مادرت درجا ميزنن؟ كي سرجاي خودشه؟
بهتر نيست درد و دل كني و سبك بشي
بهتر نيست هزار راه جلوي چشمتو ببيني و بعد بري سراغ راه اخر
هر چي دلت ميخواد بگو, از غمهات از شكستات
دنبال راه باش براشون
شايد تو نميبيني و بقيه ميبينن مثل همون دختري كه تا يك هفته قبل پر غم بود و امروز منتظر بهتر شدن
اونوقت اگه راهي به نظر هيچكدوممون نرسيد يه فكري ميكنيم
اول بزار ببينيم رهايي يعني چي:46:
-
با سلام واحترام بسیار:72:
به تالار همدردی خوش آمدید
خوشحالیم که ما را به عنوان همدردهای خود محرم دونستی و قصد داری از خودت بیشتر برامون بگی.
ما هم برای همین مقصود اینجا جمع شده ایم.
من از پست اولت بیشتر متوجه این شدم که که در مسیر تحصیلی و هدف تحصیلی ات با مشکلی روبرو شده ای؟
احتمالا مشکلاتی داری ولی با نوشتن این پست ظاهرا این گرفتاری برات سخت تر بوده؟درسته ؟
منتظر هستیم نظراتت را بشنویم
:72::72:
-
سلام دوست عزیز به تالار همدردی خوش آومدی
خوشحالم که با ما دردودل میکنی به عنوان یه برادر کوچکتر نظرمو میدم
22 سالگی که سنی نیست که شما میگین به اهدافتون نرسیدین،بعد از هر شکستی توی زندگی مهم دوباره بلند شدن از زمینه و اینکه شکست رو مقدمه پیروزی بدونیم.
اون دید ماست به زندگی که باعث میشه ما از زندگی لذت ببریم یا نه
اینکه فکر کنیم که خودکشی مساوی با رهاییه درست نیست،به بعدش فکر کنین،اینا فقط وسوسه ی شیطونه:305:
منم بعضی موقع ها این حس به دلایل مختلفی توم بوجود اومده بود چون من یه پسر خیلی احساسی ام و فکر میکنم شما هم مثه من احساسی هستین
اما گذشت زمان همه چیو درست میکنه
همین که شما الان توی این سایت حضور دارین نشون میده که از خیلی از هم سن هاتون بیشتر میفهمین
خدا همه بنده هاشو دوست داره همین که شما اینجایین و دارین دردودل میکنین همین میتونه لطف خدا باشه که راهی جلو پاتون بزاره فقط خودتون هم باید بخواین
من یه دوست داشتم که یک سال پیش به خاطر شکست عشقی میخواست خود کشی کنه بهش گفتم آخه این دنیا ارزش این رو نداره که تو دنیا و آخرت خودتو تباه کنی، بهش میگفتم اگر خود کشی کنی فکر میکنی که اعصابت راهت میشه ولی نه اینطور نیست تازه اون موقع میفهمی که چه کاری کردی و چاره ای نداری
یه خورده به سایت های جک سر بزن حالت عوض شه اولیشو خودم میگم:
ایرانسل در آینده ای نزدیک:
مشترک گرامی راستی با اون طرف به هم زدی؟
بی خیال
همراه اولیا همشون همین جورین!!!!
صبر کن یه ایرانسلیشو واست جور کنم که همه تو کفش بمونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:311:
قدیما اگه از یه جای دیگه خرید میکردیم خجالت میکشیدیم از دمِ درِ بقالی محل رد شیم ولی الان میریم از تو اینترنت اکسپلورر گوگل کروم دانلود میکنیم
انگار نه انگار ! یعنی انقدر پررو شدیم … والا:))
اینم یه سایت توپ:
http://www.4jok.com/jok/8/
موفق و موید باشید
-
سلام دوست عزیز
میخوام کمی به فکر کردن وادارت کنم، شاید حوصله نداری اما لازمه!!!
"از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر ننمایی وطنم"...
میدونستی، 97 درصد مردم جهان از نداشتن هدف در زندگی رنج می برند. مردم از اهداف خلقت خودشان بی اطلاع هستند و هدف مشخص و یگانه ای را در زندگی دنبال نمی کنند. عزیزم طبق آماری که بهت دادم، همون 97 درصد در جایگاه واقعی خودشون قرار نگرفتند و از زندگی ناراضی هستند!!!
وقتی مردم با این پرسش اساسی روبرو می شوند که " چه هدفی را در زندگی دنبال می کنید؟" از مواردی سخن می گویند که یا جنبه کلی و مبهم دارد .
زندگی خوب، قبول شدن در کنکور و گرفتن مدرک دکترا، بدست آوردن یک پست مهم و شغل عالی، همسر خوب، پولدار شدن، خرید خانه و....از اهدافی هستند که انسانهای امروزی از آن یاد می کنند و هدف خود قرار داده اند.
اما واقعا هدف از زندگی چیست؟ آیا می توان موارد بالا را هدف تلقی کرد؟ به فرض اینکه همه انسانها به تمام این موارد دست پیدا کنند، بعد از آن چه خواهد شد؟
هدف از آفرینش، رسیدن به انسانیت و تکامل است که اموری همچون درس خواندن، پیشرفت اقتصادی و ...همگی می توانند اسباب رسیدن به این هدف باشند. در حقیقت شاید لازم باشند اما کافی نیستند!!
عزیز جان به تعداد انسانهای روی زمین راه هست برای تکامل و به قولی ماموریت هر انسان در زندگی با دیگری متفاوت هست.
همه اینها رو گفتم تا فقط به فکر بیافتی اما فعلا روش زوم نکن!
در حال حاضر شما باید خشمت رو فرو ببری، خشمت از روزگار سخت، خشمت از لحظات سخت....
بیا یه لحظه خودت رو فارغ از همه چیز تصور کن، رها و آزاد، سبک، چشماتو ببند و پرواز کن پرواز توی آسمون آبی، بالای کوه سبز، برو هر جا که دوست داری!!
سعی کن آروم شی، هر موقع حسه خوبی پیدا کردی، چشماتو باز کن، بعد بیا همین جا، بنویس، از چیزهایی که آزارت میده، از رفتارهایی که خشمگینت کرده.....
اینجا یه عالمه انسان مشابه خودمون وجود داره، همه مشتاقیم تا ازت بشنویم!!
منتظریم:72:
-
http://www.hamdardi.net/thread-22785-page-4.html
این تاپیک شاید کمکت کنه. دوستان توی این تاپیک هر کدوم سعی کردن از جهتی توضیح بدن که باید زنده موند و زندگی کرد.