ترک سیگار بعد ازدواج؟!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من مدتیه با آقایی آشنا شدم .قراره بیشتر آشنا بشیم بعد اگه مورد قبول دوطرف بود خانواده ها در جریان قرار بگیرن
ازشون پرسیدم سیگار میکشن ؟گفت آره معمولا روزی 2 تا
نمیدونم شاید بیشتر هم بکشه!ولی من نمیتونم سیگار و بوش رو تحمل کنم از طرفی میدونم خانوادم هم حساسن رو این قضیه.خودش میگه میخواد بزاره کنار ولی همچنان میکشه.به نظرش روزی دوتا زیاد نیست!
سوال من اینه ایشون میتونه ترک کنه؟ممکنه بعد یه مدت بره سراغ چیز دیگه یا باز همین سیگار؟
میگن آدما رو نمیشه بعد ازدواج تغییر داد درسته؟:163:
RE: ترک سیگار بعد ازدواج؟!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط paeeze
سوال من اینه ایشون میتونه ترک کنه؟ممکنه بعد یه مدت بره سراغ چیز دیگه یا باز همین سیگار؟
سلام
دوست عزيز اگه ميخواي باهاش ازدواج كني هر خصوصيتي داره همينجوري كه هست بپذير و مطمين باش تغيير نميكنه
حالا ميخواد سيگار باشه
يا يه خصوصيت اخلاقي
اصلا و اصلا به اميد تغيير ازدواج نكن
در ضمن جواب سوالات بالا رو فقط خدا ميدونه, حتا اگه سيگاري هم نبود!
فقط عاقلانه اش اينه همينايي رو كه الان از ايشون ميدوني قبول كني
موفق باشي
به نظر من اگر چه سیگار کشیدن کار درستی نیست (جدای از مضراتش، باعث آزار اطرافیان میشه)، اما معیاری هم برای قضاوت روی آدما نیست. یه آدم سیگاری می تونه خیلی خوش اخلاق و با معرفت باشه، یکی دیگه هم میتونه نباشه.
من هم تایید و تاکید می کنم که :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
. . .
دوست عزيز اگه ميخواي باهاش ازدواج كني هر خصوصيتي داره همينجوري كه هست بپذير و مطمين باش تغيير نميكنه
حالا ميخواد سيگار باشه
يا يه خصوصيت اخلاقي
اصلا و اصلا به اميد تغيير ازدواج نكن
. . .
البته آدمهای زیادی هم هستند که سیگار کشیدن رو ترک می کنن. خودم توی آشناهای نزدیکم سراغ دارم و کار سختی نیست.
سلام دوست عزیز
امیدوارم نقل قول های زیر بدردت بخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
*nadia* سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
اینکه شما ازش بخواهین ترک کنه چقدر عملا اجرا کنه کسی نمیدونه
شما هیچ کس رو نمیتونید مجبور کنید عملی رو که بهش عادت داره، ترک کنه، مگر اینکه بخواین دروغ بشنوین!
شاید اینکه بهتون گفته سیگار میکشه یه نوع زمینه برای پذیرش این مساله برای شماست!!
بهترین کار اولویت بندی معیارهای شما برای ازدواجه
اگه با سیگار مشکل داری خواستگارت گزینه مورد قبول شما نیست...
موفق باشی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
امکان همه چیز هست
تو اگر میخوای جواب مثبت بدی باید هم احتمال بدی که ممکنه ترک کنه
هم احتمال اینو بدی که باتوجه به طولانی بودن مدت مصرفشون و اینکه روزی 5-6 تا میکشن ممکنه هرگز نتونن ترک کنن
در صورت احتمال دوم:
خودت باید ببینی که میتونی با کسیکه نمیتونه سیگارش رو ترک کنه، تمام مدت زندگی کنی یا نه
فقط یه توصیه برات دارم
هرگز فقط به خاطر اینکه ازدواج کنی، به کسی که حداقل معیاراتم نداره جواب مثبت نده
چون زندگی متاهلی اصلا با کسی شوخی نداره
مرسی از جواباتون
ببینین ما اصلا سیگاری نداریم نه بابام نه دامادمون من نمیدونم روزی 2 تا زیاده یا کم
کسی میتونه بگه؟یعنی اوضاش خرابه؟:302:معتاده؟28 سالشه 2 ساله سیگار میکشه
بقیه ملاکامون مثل هم هستن. نقاط متفاوت خیلی کمی داریم.اخلاقشم خوبه.فقط این سیگار نباشه عالی میشه
سلام paeeze
ببین دوست عزیز کسی نمیتونه با قاطعیت بگه معتاده؟اوضاش خرابه؟ یا....
اینجا شما تصمیم گیرنده هستی...
با خودت فکر کن اولویت بندی کن ببین میتونی با سیگاری کنار بیای؟
با خانوادت مشورت کن
میدونی در زندگی مشترک بیشتر پذیرش کمک میکنه اما در خواستگاری منطق کمک کننده هست
پس با توجه به اولویت های خودت مشاوره درست و عقل و منطق تصمیم بگیرید
موفق باشی:72:
سلام دوست عزیز
اگر واقعا 2 نخ سیگار در روز میکشد نمیشه گفت طرف سیگاری است .
به کسی میگن سیگاری که روزی یک پاکت سیگار مصرف کند .
کسی که روزی 2 نخ سیگار میکشد بیشتر برای تفریح است نه عادت شدید هرچند عادت به 2 نخ کشیدن کرده .
اما ترک 2 نخ سیگار خیلی راحتر است .
خیلی خوبه بازم مصرف بالا نیست . و کی گفته که کسی سیگار بکشه میره سراغ مواد مخدر . خیلی ها هستند لب به سیگار نزدن اما اعتیاد دارند .
به قول زهره خانم سعی نکنید در این فکر باشید که بعداز ازدواج تغییرش بدهید . همیطوری که هست باید قبول کنید . هرخواستگاری هم باشد همینطور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط paeeze
ببینین ما اصلا سیگاری نداریم نه بابام نه دامادمون من نمیدونم روزی 2 تا زیاده یا کم
کسی میتونه بگه؟یعنی اوضاش خرابه؟:302:معتاده؟28 سالشه 2 ساله سیگار میکشه
بقیه ملاکامون مثل هم هستن. نقاط متفاوت خیلی کمی داریم.اخلاقشم خوبه.فقط این سیگار نباشه عالی میشه
پاییز عزیز
من هم توی خانواده ای بزرگ شدم که هیچکس سیگار نمیکشه اصلا کسی اگه مهمان ما هم باشه اجازه نداره توی خونه ما سیگار بکشه (چند تا از فامیالی بابام بودن ولی موقع سیگار میرفتن بیرون از خونه و بعدش میومدن)
برای همین درکت میکنم که دوست داری به این هنجار طرف مقابلت احترام بذاره
اگه فکر میکنی بعد ازدواج ترک میکنه این کارو نکن اگه میخواد ترک کنه باید همین الان این کارو بکنه چند ماه بعد که مطمئن شدی باهاش ازدواج کن اگر به اندازه من این قضیه برات مهم باشه نظرم اینه که بعد از اطمینان از ترک ایشون باهاش ازدواج کن و در صورت عدم ترک از این ازدواج منصرف شو (البته گفتم از دیدگاه من که این موضوع مهم هست میگم نه از دیدگاه کسی که اهمیتی نمیده)
موفق باشی
Paeeze عزیز ، سوال شما چیزی بود که من چند روز پیش اینجا پرسیدم و ویدای عزیز هم به اشتراک گذاشتن.
من هم دقیقاً شرایط شما رو داشتم. خود اون آقا به من گفت : یه سیگاری هیچ وقت نمی تونه ترک کنه مگه اینکه خودش به اون مرحله برسه که حس کنه می خواد بزاره کنار و در ادامش من اضافه می کنم که وقتی به اون مرحله رسید دیگه سیگار رو ترک کرده و مثل اون آقا منتظر یه جرقه یا کمک از طرف من نوعی نیست! یا بهانه بیاره که یک هفته فرصت بده!
کسی که ترک می کنه حتی روزهای ترکشو شمارش نمی کنه چون همه چیز براش تموم شدس!
فکر می کنم شاید بهترین پاسخ این باشه هر موقع ترک کردید بیایید سراغ من ، البته در صورتی که بتونین به حرفی که بعدها می زنه اعتماد کنین !!! من به شخصه نمی تونم به این جواب اعتماد کنم و به همین دلیل جواب منفی دادم.
لطفا دقت کنید :مشکل مراجعه کنند هر چقدر هم با مشکل خود مشابه باشد
ما چنین اجازه ای رو نداریم. نظر وتصمیمی که خود گرفتیم را به مراجعه کنند بدهیم.
ما فقط مجاز هستیم به مراجعه کنند مشاوره و راهنمایی بدهیم.
نظر قطعی ممنوع و برخلاف مقرارت همدردی میباشد :305: