خواستگاری با وجود خواستگار قبلی
سلام
من 25 ساله دانشجو خارج کشور هستم و انشالله سال بعد امکان رفتن به ایران برای مدت ماکزیمم 1-2 ماه رو خواهم داشت.
راستش تصمیم گرفتم ازدواج کنم و بعد مشورت با خانواده به این نتیجه رسیدم که فامیل بهترین گزینه هست. تصمیم گرفتم تا یک مورد رو در نظر بگیرم و از طریق خانواده بررسی لازم صورت بگیره و اگه صلاح بود من و ایشون در تماس باشیم برای شناخت بیشتر و اگه مشکلی نبود سال بعد که رفتم عقد کنم.
بعد کمی فکر به دختر خانم که دیده بودم و ظاهر ایشون رو خیلی پسندیده بودم در نظر گرفتم خانواده هم استقبال کردبند. خوب بعدا مشخص شد که ویژگی های اخلاقی ایشون هم خوبه و متدین هستند.
خانواده که رفتند برای اقدام رسمی متوجه شدند که قبلا یک نفر که فامیل نیستند قبلا رفتند برای خواستگاری و جواب هم در جلسه خواستگاری مثبت اعلام شذه. من به خانوادم گفتم که خوب تعهدی که رد و بدل نشده ، ایشون می تونند اعلام انصراف کنند. واسه همین خانواده من گفتند که به هر حال اگه قضیه به هم خورد به ما اطلاع دهید. (البته با کلی تعریف و تمجید از من و اصرار ..)
طبق شواهد خانواده دختر خانم هم کلاً راضی هستند به مورد من و به دختر خانم گفتند که فامیل بهتره و موقعیت طرف فامیل هم بهتره اما دختر خانم گفتند که آقا پسر خواستگار اول گناه داره و دلشون ممکنه بشکنه. البته هنوز جواب قطعی داده نشده. این حرف این دختر خانم هم علاقه من رو بیشتر کرده. چون دیدم که واسش حرفش و قولش مهمتر ار آمریکا و خارج و این حرفاست. مصمم تر شدم که بگیرمش. البته خودم هم رفتم به فکر:
من واسه خودم سوال شد این قضیه. اولا که فقط یه صحبت اولیه انجام شده و هنوز حتی حلقه یا قرار مراسمی هم رد و بدل نشده. مگر وقتی تو جلسه خواستگاری جواب مثبت اعلام بشه باید حتماً بهش عمل بشه؟
ثانیا فکر کردم که خوب من شرایط خاصی دارم. من ایشون رو واقعاً پسندیدم و چون فامیل هم هستند امکان ازدواج به شیوه من که در بالا گفتم رو میسر می کنه. اما اون آقا پسر که فقط یه جواب مثبت اولیه گرفته می تونه موقعیت های زیادی داشته باشه .
حالا سوال اول من اینه که آیا این عمل که خانواده دختر خانم به خواستگار اول اعلام کنند که منصرف شدند از نظر شما چگونه هست؟ اشتبه هست یا با توجه به شرایط می تونه درست باشه؟ آیا اصلاً این حق رو دارند که بخان جواب مثبت اولیه رو منفی اعلام کنند؟
سوال دوم من هم اینه که اگه ایشون فرضاً تصمیم بگیرند که مورد اول رو اعلام انصراف کنند و مورد من رو در نظر بگیرند آیا این امکان هست که ایشون در آینده بخوان مقایسه کنند؟ من شاید موقعیت مالی و اجتماعیم از خواستگار اول بهتر باشه و فامیل هم باشم اما شنیدم خوساتگار اول خیلی خوش تیپ بودند !
می خواستم قبل اینکه اقدام اشتباهی بکنم نظر دوستان رو بدونم.
RE: خواستگاری با وجود خواستگار قبلی
سلام.اگه اين جواب مثبت فقط جواب مثبتي بوده باشه به اشنايي بيشتر بنظرم ايرادي نداره اصلا.بايد ديد تا كجا پيش رفته اين قضيه.بالاخره كه مقايسه در ابتداي امر وجود داره اما هركسي تو زندگيش موردايي داشته قبلا.حالا شايد همزمان نباشه اما مقايسش ميكنه ديگه.بستگي به ادمش داره كه ديگه بعد ازدواج اين مقايسه رو ادامه بده يانه.
بعدم يه چيز ديگه.شما100%اين خانومو ميخواي يا نه اول ميخوايد اشنا شيد؟
والا تا جایی که من شنیدم صحبت اولیه شده برای خواستگاری و در جلسه خواستگاری هم جواب مثبت داده شده برای آشنایی بیشتر.
حلقه یا نشونه ای رد و بدل نشده و حتی مراسمی هم صحبت نشده.
والا من ملاک هام رو لیست کردم:
ایشون در ملاک ظاهر، اختلاف سنی و میزان مذهبی بودن نمره کامل 100 رو می گیرند.
از نظر خانواده هم 80
از نظر تخصیلات خودشون 60
من تصمیم قطعی دارم مگه اینکه وقتی با هم صحبت کنیم یک اختلاف خیلی مهم خودشو نشون بده یا اینکه ایشون منو پسند نکنند.
حتی خانواده من هم اول گفتند دیگه جواب اولیه رو دادند دیگه قسمت تو نیست. من ازشون خواستم که فقط به خانواده دختر بگن که حتی اگه هم نشه من بگم که بالاخره من یه حرکتی کردم اما قسمت نبود تا اینکه بعدا همش غصه بخورم که کاش بهشون می گفتم که دل من هم پیش دخترشونه.
من حتی با وجودی که ریسک زیادی برای خروج از کشور دارم اما به خانواده گفتم واسه خاطر ایشون میام و ریسکش رو هم می پذیرم. تصمیمم هم جدی هست.
الان هم به خدا سپردم. گفتم که خدایا خودت می دونی من نیاز دارم به ازدواج تا دینم کامل بشه. این مورد هم خیلی واسم مناسبه و شاید اگه نشه دیگه تا مدت ها موردی که واسم مناسب باشه و به دلم بشینه پیدا نشه. اگه صلاح می دونی درستش کن و گرنه هم که هر چی صلاح توئه.
البته خوب فامیل بودن هم (فامیل درجه یک نیستیم درجه 3 هستیم) یک امتیاز مثبت هست.
سلام اقاي مثبت فكر كن(چه اسم بامزه اي)
اينجور كه شما نوشتي شما قدم اوليه رو برداشتي و باقي قدم ها بستگي به دختر و خونواده اش داره
اونا هم مطمينا شرايطو ميسنجند و خودشون تصميم ميگيرن كه جواب اوليه مثبت يا منفي بدن
خوب ازين جا به بعد ديگه قرار نيست شما اقدامي بكني
پس منتظر تصميم اونا باش وپيش داوري نكن و مثبت فكر كن
اگه هم نشد تو قدمتو برداشتي و شايد مورد بهتري پيدا كني پس بازم مثبت فكر كن:)
آره من قدم اولیه رو برداشتم. اما بعضی وقتا دلم میگه یه خورده اصرار کنم. مثلاً بگم بپرسن آگه مامان بابای دختر خانم میخوان من بهشون زنگ بزنم باهاشون صحبت کنم. یا اینکه حتی با خودش صحبت کنم.
نمی دونم. این چند شبه همش خواب هام شده همین قضیه از بس فکرم مشغوله.
با وجودی که از خدا خواستم هرچی صلاحه بشه همش دارم دعا می کنم که دل دختر خانم به سمت من بره.
نمی دونم شاید کشش زیاد بایت ظاهرش هست. می دونم نباید اینقد مهم باشه اما من فقط یه بار این خانم رو چند سال پیش دیدم اما هنوز زبیاییشون تو ذهنم هست. البته همین که بله نگفته به من نشون داد که دختر قابل اعتمادیه. من فکر می کردم واسه زندگی تو خارج و اینا سریع میگه باشه اما اینطور نشد:104:
شما هم واسم دعا کنید. به خدا خیلی دلم می خواد متاهل بشم و از تنهایی دربیام و به گناه هم نیافتم. خانواده م که رضایت به ازدواج اینجا نمیدن پس تنها راهش همینه. خدایا به امید تو.
Mosbatfekrkon جان
شما پسر بسیار سالم و پاکی هستی و عشقت هم پاکه
مطمئن باش خدا هم بهترین مورد رو برات جور میکنه
خوبه که صبر میکنی و دوست داری کمی اصرار هم داشته باشی
دخترا خیلی دوست دارند که طرفشون برای ازدواج با اونا اصرار داشته باشه و وقتی ناز میکنن ،اون پسر جا نزنه و نره سراغ یکی دیگه و همچنان دختر رو بخواد
همیشه تو دعاهات از خدا بخواه هرچیزی که بهترین صلاح برای تو و دختر مورد علاقت هست براتون پیش بیاره
Mosbatfekrkon عزیز سلام
در این مرحله که هستی بهترین اقدام صبر کردن و توکل هست
شما قدم خواستگاری را برداشتی و خانواده دختر هم با صداقت مورد مردد بودنشون رو براتون گفتن
بهشون زمان بدید تا حسابی هم فکری و تصمیم بگیرن....
فکر خودتون رو مشغول مشکل اونا و دادن راهکار بهشون نباشید
مدتی زمان خیلی کمک کننده هست
امیدوارم بهترین روزها رو تجربه کنی:72:
دیروز مامانم زنگ زده و گفتن دختر خانم گفته دلش راضی نمیشه و در نتیجه منتفیه.
امروز صبح داشتم فکر می کردم که خودم به خونشون زنگ بزنم و اگه بشه با دختر خانم صحبت کنم. آیا به نظر شما کار درستیه؟
می خواستم زنگ بزنم با مامان دختر و اگه شد با خودش صحبت کنم. شاید بتونم متقاعدش کنم. شایدم بهتره که بی خیال بشم حتما قسمت نیست :302:
به نظر من شاید بد نباشه خودتون رو بگذارید جای آقای خواستگار. اول به شما جواب مثبت اولیه بدهند برای اشنایی بیشتر و بعد بدون اشنایی بیشتر بگویند نه. بعد می پرسید چرا؟ می گویند یکی بهتر از شما پیدا شده.
به نظرم اینکار زیاد درست نیست. شاید بهتر باشه به این دختر خانم فرصت بدهید تا خواستگارهایش را تک تک بررسی کند تا با مقایسه کردن دچار سردرگمی نشود. بگذارید اگر در اشنایی بیشتر با خواستگار اول به نتیجه منفی رسیدند، بعد با خیال راحت به آشنایی با شما اقدام کنند. به این نحو خیال شما هم راحتتر است که دیگر مقایسه ای وجود ندارد و همچنین قرار نیست بعدها به خاطر اینکه اجازه بررسی بیشتر به دختر خانم ندادید مورد سرزنش قرار بگیرید. اگر هم جوابشان به آن آقا مثبت بود که دیگر شما ارزوی خوشبختی برایش بکنید و حتما قسمتتان کس دیگری است.