چطور میتونم به خواهرم کمک کنم
با سلام
این موضوعی که دارم مینویسم درمورد خواهر کوچیکمه اومدم باهاتون مشورت کنم.
خواهرم داره میره تو 15 سال،سوم راهنماییه. اصلا اهل پسر بازی نبوده و حتی از پسرا بدش میومده.خیلی هم باهوشه بیشتر اوقات وقتش رو با کامپیوتر میگزرونه حالا هم با اینترنت سرگرم میشه.اولش وبلاگ میساخت و برا دوستاش بنر و چیزای جالبی میساخت.و کلی دوست دختر تو وبلاگاش داره.
حالا حدود تقریبا یک ماهی میشه که با یه انجمن آشنا شده که اونجا فعالیت میکنه.با یه پسر 17 ساله تو اون سایت صحبت میکنه(البته با چند تا دختر هم صحبت میکنه)اونم مثل خواهرم کار کامپیوتری بلده و بیشتر در این موارد باهم حرف میزنن.بنظر پسر بی ادبی نمیاد چون برامون همه چیز رو تعریف میکنه و میدونم دروغ نمیگه.بعضی اوقات اون آقا پسر حرفای احساسی میزنه اونم برای مادرم میگه.من و مادرم نگرانشیم چون سنش کمه میترسیم تو یه رابطه احساسی گیر کنه چون منم تجربشو دارم براش خیلی نگرانم.
من خودم بهش خیلی راهنمایی میکنم مثلا میگم خواهری نباید هر روز باهاش صحبت کنی اینجوری عادت میکنی.مادرمم بهش تذکر میده اونجوری حرف گوش میکنه ولی دختره دیگه احساساتی میشه.
الان موندیم چکار کنیم!
RE: چطور میتونم به خواهرم کمک کنم
خیلی سن حساسی داره
سعی کنید سیستم رو در یه جای عمومی تعبیه کنید
مستقیم محدودش نکنید
و بزارید از اون محیط و کسانی که باهاشون در ارتباطه راحت صحبت کنه
واقعا سن بسیار حساسیه و باید خیلی مراقب باشید چون الان جامعه در این مورد خیلی تذکر و سرگذشت های عبرت آموز مینویسه.من خودم یه دختر عمو دارم چون خیلی دوستش دارم همیشه در شرایطی مناسب باهاش صحبت میکنم و نصیحتش میکنم ودر مورد روابط دختر و پسرا باهاش صحبت میکنم و که خیلی باید مواظب باشیم و ما یجورایی ابروی خانواده هامون هستیم و غیره و اونا هم این موضوعو درک میکنندو بیشتر مواظب هستند.
تنها کاری که میشه کرد به گفته دوستمون اصلا محدودش نکنید ولی بایدغیرمستقیم کنترلش کنید در رفت امدهاش یا در رابطه ای که با گروه داره .درسته که شما از گروهشون مطمن هستید ولی بیشتر مراقب باشید
این نظر شخصی بنده بود .
ممنون از راهنماییتون
پس محدودش نکنیم دورادور مراقبش باشیم
یعنی وقتی درموردش حرف میزنه خیلی معمولی رفتار کنیم؟
سلام دوست عزیز
دقیقا همین کار رو کنید بذارید راحت درباره مسائلش صحبت کنه وقتی ببینه بهش گیر الکی نمی دین، یا سرزنشش نمی کنین، یا نصیحت های سخت گیرانه بهش نمی کنین اعتماد می کنه و مسائلش رو در خانواده یعنی بهترین جا مطرح می کنه
من خودم به راحتی در حضور پدرم درباره پسرهای همکلاسی دانشگاهم صحبت می کردم، فقط بعضی وقتها که خیلی تندروی کرده بودم بابام بهم یادآوری می کرد که حواست به رفتارت و متانتت باشه و با دوتا خنده پسرها بهشون اعتماد نکن
هم خودتون و هم خواهرتون موفق باشید
همونطور انجام دادیم.سعی میکنم معمولی رفتار کنم تا اذیت نشه
امیدوارم خوب جواب بده
بازم ممنون از دوستان عزیز که راهنمایی کردن:72: